1

Téma: Semánář s Richardem Scheuflerem

Pořádáme seminář s našim nejlepší basákem Richardem Scheuflerem (Pražský výběr) dne 26.10 tuto neděli volejete na tel. XXXXXXXXXXXXXXXX

D.a.l.i: Komercni reklamy zdarma nepodporujeme

0 xLajků:

2

Re: Semánář s Richardem Scheuflerem

hmm...to je krasny. A proc to davas do vsech kategorii?!

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

3

Hele bez s tim "nejlepsim basakem" uz nekam, delas mu hodne spatnou reklamu. Po tomhle spamovani nejen ze se na to kazdej vy**** ale jeste ziska negativni postoj k Scheuflerovi, kterej za tyhle tvoje vylevy asi moc nemuze.

Nauc se respektovat pravidla fora, nezaplavuj to tady komercni inzerci a troska ohleduplnosti by taky neskodila.
Ja jsem pomalu pro dozivotni ban na zakladani temat pro mapexe.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

4

OK: 100% souhlas. Kdyz je nekdo tak natvrdly, ze mu ani tydenni ban nenapovi...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

5

Uz si s provinilcem pisu SMS smile

0 xLajků:

6

Nejlepší? Scheufler? Seminář? OMG.

Handmade Fretless 4 str. Jazz Bass, DIY úpravy
Kurzweil SP2X - stage piano(moje malá 30ti kilová láska)
Genius Karaoke set - na cvičení na doma.
Apec - linka.
0 xLajků:

7

OK napsal:

Uz si s provinilcem pisu SMS smile

a kdo to je?

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

8

Jenich napsal:

a kdo to je?

Pani Scheuflerova :-)

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

9

Ivo napsal:
Jenich napsal:

a kdo to je?

Pani Scheuflerova :-)

big_smile

Jako já jsem o Richardovi změnil názor lidsky, ale basácky ho beru pořád stejně...je dobrej, je to svéráznej hráč, ale nejlepší neni....pokud tedy "u nás" neznamená u Mapexe v paneláku.

0 xLajků:

10

Jenich napsal:

Jako já jsem o Richardovi změnil názor lidsky, ale basácky ho beru pořád stejně...je dobrej, je to svéráznej hráč, ale nejlepší neni....pokud tedy "u nás" neznamená u Mapexe v paneláku.

Těžko říct, osobně ho neznám. Jeho škola slapu nebyla z nejlepších, co jsem měl možnost vyzkoušet... A k tomu jak hraje, dobrý určitě je, ale mě se prostě nějak ten jeho styl nezdá, mám radši něco jiného.

Handmade Fretless 4 str. Jazz Bass, DIY úpravy
Kurzweil SP2X - stage piano(moje malá 30ti kilová láska)
Genius Karaoke set - na cvičení na doma.
Apec - linka.
0 xLajků:

11

Já jsem měl možnost s Richardem párkrát prohodit řeč, dokonce jsem s ním i zakalil a je to velmi zajímavý člověk. On je hodně založený na to "duchovno". Ujíždí si na karmách, vesmírných vibracích atd. Dokáže o tom mluvit fakt dlouze:) Jde s tím tak daleko, že si například vyčítá neuspěch PV2 - prý je to jeho karmou atd.
Herně je samozřejmě virtuoz, ale já jeho hru rád nemám. Asi je to tím, že nejsem fanoušek slapu:) Jinak ta jeho videoškola je docela dobrá...některé cvičení na rytmus jsou fajn, ale za ty peníze tam toho moc není...

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

12

PV2 je docela průser, ale tím nemyslím, že za to může Šíša, jak už tu bylo psáno, je to velmi svérázný a vyborný hráč, ale jeho styl mi taky moc blízký není.

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

13

Marek.Zavodsky napsal:

neuspěch PV2

Ty vado. To nechapu. Na zacatku samozrejme neduvra, ale cim vic je posloucham - uz po tejdnu sem byl do toho uplne zazranej. Nechapu.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

14

Tak ja jsem jeden z mala co ani prvni PV nemel v lasce, ale PV2 skoro nemuzu ani cejtit.

0 xLajků:

15

podle mne lidi PV2 prostě nezkousli...., už to nebylo ono.

0 xLajků:

16

Je to moc tyjátr a agro big_smile Navíc ten Kocábův projev...já nevim, mě dost odpuzuje.

0 xLajků:

17

PV2 si to podle me pohnojili tim, ze se tak pojmenovali. Kdyby to byl proste jenom dalsi kocabuv a kryspinuv projekt tak by nikdo neocekaval neco takoveho jako PV coz samo neni tak jednoduche prekonat. Jinak k sisovi, urcite je to dobrej basak, vi atp ale ta jeho hra mi prijde takova bez napadu....neni to o nicem nez o rychlosti. mozna bych ho treba i prirovnal k fleovi kterej taky vsude laduje jenom hodne rychlej slap a v podstate je to tak nejak furt dokola

0 xLajků:

18

Já si myslím, že PV je strašlivě přeceněnej. Udělali první desku, která je výjimečná. Jenže tam je jinej bubeník, je to jiná doba. V době natočení to mělo náboj a všechno fungovalo. To už se jim od té doby nikdy nepovedlo. A vydali za dobu své existence 3 desky. To je fakt slabota... podle mě to měli ukončit už dávno... Ty další Kocábovi recese, byť nechtěné, stojí za hovno a nemůže to zastřít nic. PV by pomohl jenom odchod všech členů.

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

19

hele jenomze ty si smontoval tri veci dohromady

prvni deska (nepocitam ten jejich jazzik co hrali) byla opravdu vyjmecna. Hral tam hrubes a bylo to fakt super. jenomze pak jim hrubes utek (kvuli cemuz si myslim ze druha deska byla vic rockova), coz byl problem uz jenom kvuli rezimu a tak. nasledovaly ruzne zakazy, zneprijemnovani, cok a tak zejo. takze tvrdit ze vydani trech desek (i kdyz ja osobne beru jenom ty "prvni dve") je slabota mi prijde takove trochu....mimo misu.

0 xLajků:

20

No počkej, ale přece nebudu poslouchat desku kvůli tomu, že měli problémy a kdyby ne, tak by byla mnohem lepší...? Zajímá mě výsledek. Pokud je to slabota, tak mě nezajímá proč.
A btw.: jejich historii znám dobře :-)

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

21

Ja myslím, že PV jednička i dvojka jsou pekelně dobré kapely ... Pro nás basáky je, předpokládám, zajímavější dvojka, ale třeba zatím zde nezmíněné album Běr je skvělej artrock, dle mého jedna z nejlepších desek, co tuzemci natočili ... Scheuflera osobně taky úplně nemiluju, ale je to skvělej hráč a ten seminář by pro leckoho zde mohl být zajímavý.

0 xLajků:

22

nic takoveho netvrdim. jenom rikam, ze bubenec jim utekl a na zaklade toho, meli problemy s vydavanim dalsich desek a ja osobne si myslim, ze zmena bubence vedla i k tomu, ze druhe cd bylo rockovejsi. tod vse...

0 xLajků:

23

KreuZ napsal:

nic takoveho netvrdim. jenom rikam, ze bubenec jim utekl a na zaklade toho, meli problemy s vydavanim dalsich desek a ja osobne si myslim, ze zmena bubence vedla i k tomu, ze druhe cd bylo rockovejsi. tod vse...

nj, ale co doba po revoluci? Kapela, která vydá za řekněme 15 let jedno album... to je spíš sváteční sdružení,  ne? :-)

0 xLajků:

24

funkazin napsal:

Ja myslím, že PV jednička i dvojka jsou pekelně dobré kapely ... Pro nás basáky je, předpokládám, zajímavější dvojka, ale třeba zatím zde nezmíněné album Běr je skvělej artrock, dle mého jedna z nejlepších desek, co tuzemci natočili ... Scheuflera osobně taky úplně nemiluju, ale je to skvělej hráč a ten seminář by pro leckoho zde mohl být zajímavý.

Pro nás basáky je zajímavější starej smile ale to asi jen pro nás Jenichy smile Já od nich znám jen jednu písničku a je super "Pražákům těm je hej"...víc jich neznám ale ta jedna mi stačí bohatě...paráda.

("artrock" a "skvělej" to může taky bejt v jedný větě? big_smile kámoš je vyučenej bohemista, tak se asi zeptám, jestli to neni protimluv třetího řádu )

0 xLajků:

25

ale to prece neni vubec dulezite. koukni se na ty tuny kapel co chrlej jedno album za druhym a v podstate nemaj zaprve vubec co rict a navic vykradaj sami sebe (viz treba posledni metallica)

navic PV nejsou jediny kdo vydal za dlouhou dobu malo CD a presto jsou to zname a uznavane skupiny. napadaj me treba pistole s jednim cd, sod se dvema cd, linkin park se dvema studiovkama...nebo treba PV2

0 xLajků:

26

Jenich napsal:

Pro nás basáky je zajímavější starej smile ale to asi jen pro nás Jenichy smile Já od nich znám jen jednu písničku a je super "Pražákům těm je hej"...víc jich neznám ale ta jedna mi stačí bohatě...paráda.

hele taky se mi vic libi promakana jednicka nez preplacnuta dvojka. jinak kdybys chtel komplet jednicku.....pm

0 xLajků:

27

KreuZ napsal:
Jenich napsal:

hele taky se mi vic libi promakana jednicka nez preplacnuta dvojka. jinak kdybys chtel komplet jednicku.....pm

díkec smile mě ta jedna písnička fakt stačí....nemám rád hodně tracků...

0 xLajků:

28 Naposledy upravil: Figi (21. 10. 2008 23.20:56)

funkazin napsal:

Pro nás basáky je, předpokládám, zajímavější dvojka

Cau Funkazine. Sem te tu dlouho nevidel. Ja si myslim, ze ani Cok nemel vobcas spatnou linku. Ale dulezitej byl jakou soumen a zpevak. To jako jednicka. Ale je fakt, ze o tom si nemluvil - ja jen, ze na to by se zapomenout nemelo.

Jenich napsal:

Já od nich znám jen jednu písničku

Ja vim, ze si delas srandu, ale basket si sem hazel a tim rozjel thread o nich prave ty, esi se nepletu.

KreuZ napsal:

jedno album za druhym a v podstate nemaj zaprve vubec co rict

No, pokud se nepletu, tak i ta Straka v hrsi byla od prvniho napadu do hotovy verze hotova za rok a pul, ne? tongue

KreuZ napsal:

napadaj me treba pistole s jednim cd, sod se dvema cd, linkin park se dvema studiovkama

Hele, mas sice pravdu, ale tady motas dokupy ne dva, ale rovnou TRI svety. Musis vzit v potaz dobu (SOD, LP), prinos kapely svetovejm hnutim (SP) a nesrovnalosti v kapele (PV). A myslim, ze je chyba, ze to v potaz neberes.

Hele, na PV sem sice tancoval dyz me bylo par drobku, ale tuhle kapelu mam zazranou do morku kosti a klidne si me obvinujte, ze sem zaujatej, ale me se proste furt libej. I dyz je fakt, ze Pavlicek je Pavlicek, ale o tom zas nekdy jindy.

Pro zajimavost dve triminutovy videa z rozhovoru s Kocabem a Kryspinem v meduzu PV2:
http://www.youtube.com/watch?v=3n8IABF2tFA
http://www.youtube.com/watch?v=OsHhKFNL … re=related

0 xLajků:

29

jo, to je pravda ze jsou to jina meritka, ale ve finale to zas tak velkej rozdil neni. Pistole nejakym zpusobem strhavali pozornost nazorama a tim jak vypadali a hrali proti politice. PV taky. Pistole to meli behem jejich fungovani taky tezke, jeden cas po nich furt nekdo sel, chtel jim rozbit hubu a tak podobne. PV zase neustale chodili k vyslechum, bezpecnost je furt hlidala a zakazovala....v podstate to neni zas takovy rozil ne.

jo a k tomu nahravani, to fakt nevim jak dlouho jim straka trvala....

0 xLajků:

30

Figi napsal:
Jenich napsal:

Já od nich znám jen jednu písničku

Ja vim, ze si delas srandu,

pockej jenichu....

0 xLajků:

31 Naposledy upravil: OK (22. 10. 2008 00.26:52)

Jenich napsal:

("artrock" a "skvělej" to může taky bejt v jedný větě? big_smile kámoš je vyučenej bohemista, tak se asi zeptám, jestli to neni protimluv třetího řádu )

Hrebicek na hlavicku! joooo....tak tak big_smile big_smile big_smile volltreffa! big_smile

A ja myslel ze o tech prazacich, ze to je hlavne VildoCokovina jako treba to o tech norcich, orcich, ponorkach a pohorkach a ze v tom Kocab pazoury nema.

Cim vic vy tu o tom mluvit, tim vic mi je z ty prazskovyberny saskarny blujno. Pro basaky mi prinde nejzajimavejsi Javanskej gamelan voe wink To je zas...ja nevim, me inspiruje opera Don Giovanni v podani loutkoveho divadla mnohem vic pro hru na basu nez nejakej prazskej vyber big_smile

0 xLajků:

32

Figi napsal:

Ja vim, ze si delas srandu, ale basket si sem hazel a tim rozjel thread o nich prave ty, esi se nepletu.

no basket a to druhý mi poslal Tao pro zasmání a já to dal sem smile)

Jinak mám na mysli Pražskej Výběr a od těch znám jen pražáky smile něco jsem asi někdy slyšel...asi jsem musel, ale pamatuju si jen Pražáky, na který i občas kouknu na youtube.

0 xLajků:

33

KreuZ napsal:

sod se dvema cd

1/2OT: SOD myslíš koho? Pokud System Of A Down tak eště tři desky přidej! wink
Jinak podle mýho PV2 vůbec neměl vzniknout...ať je to technicky zmáknutý jak chce, tak tohle se nemělo stát big_smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

34

SOD myslim jako Stormtroopers Of Death...Scott Ian, Dan Lilker, Charlie Benante, Billy Milano

0 xLajků:

35

OK napsal:

A ja myslel ze o tech prazacich, ze to je hlavne VildoCokovina

Vilém Artyčok má v PV jediný skladatelský počin, a to Na Václavském Václaváku.

0 xLajků:

36

Figi napsal:

Hele, na PV sem sice tancoval dyz me bylo par drobku, ale tuhle kapelu mam zazranou do morku kosti a klidne si me obvinujte, ze sem zaujatej, ale me se proste furt libej.

Asi tak, s tím rozdílem, že PV2 do toho nezahrnuju, to už považuji za úplně jinou kapelu, která si nálepku PV neměla dávat, je to asi jako Queen 2.

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

37

Mě se docela Scheufler líbí jak hraje... Asi bych to neposlouchal hodiny v kuse ale seminář loni na Huvelu a jeho koncík se synem mě bavily...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

38

tao-kan napsal:

Vilém Artyčok má v PV jediný skladatelský počin, a to Na Václavském Václaváku.

Tak jest.

Palec napsal:

Asi tak, s tím rozdílem, že PV2 do toho nezahrnuju, to už považuji za úplně jinou kapelu, která si nálepku PV neměla dávat, je to asi jako Queen 2.

No, trochu s tebou i souhlasim. Ale sou tam dva puvodni clenove ze ctyr, z toho jeden ze dvou hlavnich autoru a hlavne - snazej se delat furt tomu podobnou muziku. Me to oznaceni vubec nevadi. Uz jen quli ty dvojce - tim jasne davaj najevo, ze 1 uz to neni big_smile

0 xLajků:

39

Figi napsal:

No, trochu s tebou i souhlasim. Ale sou tam dva puvodni clenove ze ctyr, z toho jeden ze dvou hlavnich autoru a hlavne - snazej se delat furt tomu podobnou muziku. Me to oznaceni vubec nevadi. Uz jen quli ty dvojce - tim jasne davaj najevo, ze 1 uz to neni

No možná, tou dvojkou, ale i tak, to pak může být i Nirvana 2, Beatles 2 a někdy i třeba Roling Stones 2 bez Jagera nebo Richardse. Neříkám, že tyhle 2 hrají hůř nebo špatnou muziku, kolikrát v těchle 2 jsou i mnohem lepší muzikanti, ale o to přece nejde, vždycky tyhle kapely budou lidi srovnávat s nejslavnější nebo s původní sestavou, byl bych spíš pro, aby si tyhle "zbytky nebo torza slavných kapel" radši dali úplně jiný název a radši se na nic neodkazovali, tím je taky nikdo nemůžu srovnávat a čekat od nich to co už stejně nemůžou vytvořit.

0 xLajků:

40

Sakra, chtel sem ti dat nakej priklady, kdy byla dvojka lepsi, nez jednicka, ale nak me nic nenapada. Jo, to u filmu... big_smile

0 xLajků:

41

Evil dead 2 smile

Mně se moc líbí Straka v hrsti, v Můj koníček je delikátní basová linka, druhá deska má děsný zvuk virblu ale ještě pořád tam něco hezkého je. BĚR jsem slyšel jednou a už nechci a PV2 jsem neslyšel a asi ani nebudu.
Jinak na Šíšovi jsem byl, když v jedné zlínské hospůdce dělal předváděčku Hughese a Kettnera a přišel mi fajn člověk, co hraje fakt výborně, ale daleko víc mně tím jak hraje zasáhl třeba zrovínka tuhle Jenich na moravském srazu. big_smile

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

42

Já nevím, mně PV docela chvilu bavili, Pražákům těm je hej je pro mě jeden z nejlepších českých songů vůbec třeba... Navíc tam byl ještě pavlíček což je taky jiná liga, i když ten australan v PV2 taky neni špatnej, to vubec ne, ale spíš už mi to přijde jako taková onanie kytarová.

Nicméně PV2 mně teda studiovou nahrávkou vubec nezaujali, to sem si říkal že to kocáb posral, ale jestli ste měli možnost vidět jeijch DVD Live, tak to je docela slušnej rockec už.

Akorát se neměli jmenovat Pražskej Výběr 2, tim to dojebali. Je sice hezký že je tam kocáb s kryšpínem, ale je to k vhovnu. ten název si dle mě dali z čistě marketingových důvodů :-D ono, přece jenom se lidi chytnou víc na to když se někd enapíše že Kocáb udělal druhej Pražskej Výběrm než na to že kocáb zase někde něco hraje.

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

43

PV2 na mě působí jako překombinovaná, nepřirozená, nestravitelná a snad i trochu křečovitá snaha navázat na něco, co bylo kdysi živelné, přirozené, plné chuti, nadšení, energie a takové té pankové srandy (Olda je pchítel můj...).

Jo, PV2 se měl jmenovat jinak. Muzikantsky vynikající, ale to je málo.

Klipy starého PV se na Youtube objevily samovolně, přirozeně - od různých lidí. Hádejte, kdo tam pověsil PV2?

A vo vo vo tttom to podle mne je.

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

44

Figi napsal:

Cau Funkazine. Sem te tu dlouho nevidel. Ja si myslim, ze ani Cok nemel vobcas spatnou linku. Ale dulezitej byl jakou soumen a zpevak. To jako jednicka. Ale je fakt, ze o tom si nemluvil - ja jen, ze na to by se zapomenout nemelo.

Zdary, nějak nebylo čím přispět ... smile Jasně, Čok je showman jako prase a bez něj by PV nebyl PV, to souhlasím. Omlouvám se všem za OT, ale mohl bys mi Figi přesunout thread z Techniky hry do Showroomu? Šeptandou se mi dostalo, že to máš na starost wink

Jenich napsal:

Pro nás basáky je zajímavější starej  ale to asi jen pro nás Jenichy  Já od nich znám jen jednu písničku a je super "Pražákům těm je hej"...víc jich neznám ale ta jedna mi stačí bohatě...paráda.

("artrock" a "skvělej" to může taky bejt v jedný větě?  kámoš je vyučenej bohemista, tak se asi zeptám, jestli to neni protimluv třetího řádu )

Tak "Pražákům těm je tu hej" je super věc, vlastně to byl pro mě první impuls poslechnout si i další věci od nich. Myslíš, že artrock nemůže být i špatnej? Ze subjektivního hodnocení určitě může

0 xLajků:

45

Figi napsal:

Ja si myslim, ze ani Cok nemel vobcas spatnou linku

:-) je myslím veřejným tajemstvím, že většinu stop basy nahrával Pavlíček :-) Artyčok je podle mýho dost mizernej basák...

0 xLajků:

46

funkazin napsal:

mohl bys mi Figi přesunout thread z Techniky hry do Showroomu

Cece, tak to se ti doneslo dobre, zel pozde. Byl sem moderatorem asi pred rokem. Po naky dobe sem se toho vzdal.
Ted ovsem cekam uz temer mesic, abych se jim zase stal, abych mohl vypomoct v zajisteny jedny sekce (Simone?).
Takze bych rad vyzval jednoho ze tri mistnich moderatoru, aby to presunuli.

tao-kan napsal:

většinu stop basy nahrával Pavlíček

To mas sice pravdu, ale na koncertech asi nestihal hrat na kytaru a basu zaroven, nemyslis? wink

0 xLajků:

47

funkazin napsal:

Myslíš, že artrock nemůže být i špatnej? Ze subjektivního hodnocení určitě může

ja myslim, ze Jenüch tohle müslel prave presne naopak nezs to pochopil. Aneb uz samotny oznaceni "artrock" = tragedie....

0 xLajků:

48

Figi napsal:

To mas sice pravdu, ale na koncertech asi nestihal hrat na kytaru a basu zaroven, nemyslis? wink

Naživo jsem je viděl před pár lety a potvrdilo se mi, co jsem si mysel: hudebně nejslabší článek byl Vilém.

0 xLajků:

49

To je jasny. Dyt to je temer nemozny bejt u nich nejslabsi clanek. Ale leckera linka je dobre udelana.

0 xLajků:

50

OK napsal:
funkazin napsal:

Myslíš, že artrock nemůže být i špatnej? Ze subjektivního hodnocení určitě může

ja myslim, ze Jenüch tohle müslel prave presne naopak nezs to pochopil. Aneb uz samotny oznaceni "artrock" = tragedie....

tak tak, býci.

0 xLajků:

51

funkazin napsal:

Omlouvám se všem za OT, ale mohl bys mi Figi přesunout thread z Techniky hry do Showroomu? Šeptandou se mi dostalo, že to máš na starost

Hotovo smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

52

OK napsal:

Jenüch

nemá tam být Eunüch ??? big_smile:D:D

0 xLajků:

53

Ale h*vn* býčkové - artrock není jenom Výběr a Bue effect. Poslechněte si trio Emerson Lake Palmer a pak kecejte. Jo a Jenichovi nevěřte ani slovo - nemá rád ani zepelíny...
wink

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

54

joko napsal:

Jenichovi nevěřte ani slovo - nemá rád ani zepelíny...

Já mu teda nechci nějak lichotit, ale to je pěkný hovado... big_smile

0 xLajků:

55

joko napsal:

Ale h*vn* býčkové - artrock není jenom Výběr a Bue effect. Poslechněte si trio Emerson Lake Palmer a pak kecejte. Jo a Jenichovi nevěřte ani slovo - nemá rád ani zepelíny...
wink

http://www.youtube.com/watch?v=0OLWgrr6 … re=related jako paráda býku, ale moc lidí na ně teda nechodí...

0 xLajků:

56

Ne, ja nevim, Zeppelini nejsou artrock, Blueffect taky ne...artrock je nadavka, nikoliv zanr big_smile

0 xLajků:

57

Jenich napsal:

ale moc lidí na ně teda nechodí...

he he smile
kor kdyz hrajou v takovy kose...bych mela si potize vubec neco zahrat, i to ze hraju..

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

58

Jenich napsal:
joko napsal:

wink

http://www.youtube.com/watch?v=0OLWgrr6 … re=related jako paráda býku, ale moc lidí na ně teda nechodí...

no, ty klávesy jsou takový hodně slizký...taky bych na ně nešel! smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

59

k tomu výběru:
Původní PV byla velmi zajímavý kapela a některé písničky jsou opravdu originální a řekl bych že takových se v čr moc neurodilo (snaživec, sbal si to svý ráno atd...)
Sám nejsem nějaký extra fanoušek jejich tvorby a není to můj šálek kávy ale staré pecky naživo opravdu fungují.

PV2 je pro mě velký omyl. Zažil jsem je mnohokrát naživo a jednou mě to fakt bavilo (byl jsem ale totálně zhulený) jenže jinak je to bída. Neoriginální rify, hudební nápady,otřesný kytarista (tím nemyslím techniku, ale jeho nápady a styl hry - jinak je to supr kluk a velmi milý člověk), Kocábovi rádopolitické projevy o Rusku běhěm koncertů, taneční kreace Zlaty atd atd ..to vše působí jako nějaký totální ulet, jako celek to nefunguje, nové posluchače si takto určitě nezískají a staré jen ztratí.
A to nemluvím o zvuku desky PV2 a nedejbože třeba obalu...

Já ocenuji snahu Kocába pokračovat dál, ale já z jeho kapely momentálně cítím akorát vyčpělost, zatuchlost a co je nejhorší...je to prostě český bigbít... rocková hudba je někde uplně jinde.

Myslím, že by se Kocáb měl vysrat na politiku, najít si nového kytaristu,změnit název, Zlata by měla přestat dělat na podiu kraviny a jen zpívat (což umí docela dobře) a vůbec by měli fungovat jako skutečná kapela a ne jako spolek kašparů. (např zkoušet, tvořit a nahrávat jinde než u kocába doma). Jinak je tahle kapela mrtvá....

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

60

Marek.Zavodsky napsal:

Myslím, že by se Kocáb měl vysrat na politiku

+1000000

0 xLajků:

61

tao-kan napsal:
Figi napsal:

Naživo jsem je viděl před pár lety a potvrdilo se mi, co jsem si mysel: hudebně nejslabší článek byl Vilém.

byl nejslabsi....proto si taky prerezal ty slachy zejo....jinak potom co se PV dal opet dohromady uz to nebyl takovej pruser jako pred tim nez se poprve rozpadli

0 xLajků:

62

KreuZ napsal:

proto si taky prerezal ty slachy zejo

Vo tom nic nevim.

0 xLajků:

63

noo, nevim jestli pred nebo po druhem albu. proste cok mel nejakej zachvat a prerezal si slachy . V prazacich to bylo podane tak, ze po koncerte kterej posral a vsichni ho sprudili prorazil rukou nejake okno....ale jestli to bylo cele takhle nebo to nejak pribarvili...nevim

0 xLajků:

64

Ja znam verzi, ze si to udelal vysekanim se na motorce...kazdopadne s nim chvili hral Hronek, ale pac Cok delal kokotiny tak od nej utekl jak Henych tak Hronek a ted maj nejakej ten svuj G-Bod.

0 xLajků: