1

Téma: Výběr aparátu - Ampeg BA115U

Zdravim,
okolnosti mě nutí pořídit si konečně pořádný vlastní kombo, takže bych rád, kdybyste mi nějaký doporučili. V aparátech se vůbec nevyznám, ale určitě by mělo mít výkon aspoň 100 W a nějakej solidní zvuk, abych to mohl tahat na koncerty. Předběžně sem si vyhlídl tohle - Ampeg BA115U, ale ještě sem ho nebyl vyzkoušet. Máte s ním nějaké zkušenosti? Na muzikeru mělo dost dobrý hodnocení, tak sem si říkal, že by nemuselo bejt zas tak špatný...

Cort B4 OPM
Cort PB1L BK
Go to heaven with bass guitar
0 xLajků:

2

Re: Výběr aparátu - Ampeg BA115U

Nevim no.. tady sem na to slyšel akorát plivance,že prý to není ono.. počkej až se někdo ozve další,osobní zkušenost s těmahle kombama nemám.

0 xLajků:

3

možná mimo téma, ale kdyžtak bych se nebál zkusit i Hocke , myslím že s cenou budeš na stejnu, ale kvalitou výš. Jen si vem přes kolik překupníků k nám dojde nějaká pixle ještě navíc s nápisem Ampeg, kdežto Hockeho kupuješ přímo od výrobce. smile

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

4

No no no.... Docela odvazny tvrzeni takhle od stolu Dunde.e

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

5

Ivo napsal:

No no no.... Docela odvazny tvrzeni takhle od stolu Dunde.e

??? Nechapu...

Jinak ja se urcite priklanim k HOCKE aparatum. Ty zkusebnove 1*15 ktere jsou leckde videt nejsou sice dvakrat zrovna dobre aparaty, ale jednak se na nich projevilo zpravidla nekolikalete casto neopatrne pouzivani a za druhe si dovolim rict, ze Hocke uz je dneska nekde uplne jinde. Konstrukce novych boxu je moderni, pouziva spickovy material a zpracovani je precizni.
Jeho aparaty smele predci nejakej Ampeg, obzvlast kdyz o nejakyho roku 2007 je uz komplet vyroba Ampegu v Cine a je to udajne velmi znat. Takze se urcite neboj u Hockeho nakoupit. Mozna bych ti spis radil hlava+box. Ale nejlepsi bude, kdyz ho sam kontaktujes a poradis se s nim.

Navic kdyz koupis ten ampeg, tak ti hned spadne cena dolu kdybys ho chtel dal prodavat.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

6

Nerikam nic proti aparatum Hocke, ale strelit od boku, ze aparaty Hocke jsou o tridu vejs... no to to fakt nevim.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
0 xLajků:

7

OK napsal:

Navic kdyz koupis ten ampeg, tak ti hned spadne cena dolu kdybys ho chtel dal prodavat.

Nevim nevim no. Jako kolik lidí co koukaj na značku by si raději koupilo starší Ampeg nebo starší Hocke. Pořád to sou Češi a náš národ si nevěří. Myslim, že je to to samý, jako když někdo prodává Fender nebo stavěnou basu od nějakýho kytaráře. Fender spadne, ale stavěná kytara (resp. aparát hocke) skoro neprodejný, viz. K&K atd. A když někdo začíná nebo nemá přehled, tak radši sáhne po značkách, kerý maj velký jméno. Můj názor a byl bych rád, kdyby to, co sem napsal, nikdo nespojoval s tim, že mám Ampega:D Pže to samý bych řekl o GK, HK, EBS, Aguilar atd.

Fender JB USA 60th anniversary (snímadla nordstrand+elektro J-RETRO):.. Ampeg B2-Re+ Aguilar GS112:.. Ampeg Ba115 (eště za 20 tisíc ku*va:)
0 xLajků:

8 Naposledy upravil: OK (19. 10. 2008 20.44:52)

No ja bych doporucoval koupit nove Hocke, uz z duvodu vyvoje.
Starsi ampeg ma mozna jeste smysl, novy - tedy vyrobeny v Cine - nikoliv.

Jinak stavena kytara urcite, protoze zpravidla je stavena na prani zakaznika a jemu prizpusobena. Tam je pokles logicky, nicmene co se tyce ceskych nastroju, tak mas pravdu, ze ten pokles je spis nez logicky drasticky big_smile

Pro zacatecniky jsou prave tato fora nebo recenze (nikoliv ale Muzikus) aby se nedopustili omylu. Stejne si tim kazdy projde, ale par lidem to pomuze. Bohuzel mezi zacatecnikama je nejakym neduhem proslule jmeno Fender a Ampeg. Ze se za stejnou cenu daj sehnat mnohem lepsi a leckdy i znackou proslulejsi - tedy snobstejsi smile - nastroje bohuzel chvili trva nez zjisti.

0 xLajků:

9

K HOCKE už jsem se jednou vyjádřil a byl jsem za to skoro linčován.
Na Muzikus (recenze) bych nespoléhal - kdopak asi poskytuje zboží..... + recenzi k tisku?!

Malý,levný,praktický,výkonný basskombo: TECH21NYC (Landmark60, Landmark120)
m

Baskytary: Víc než je běžné
Aparáty:     Víc než je běžné
Efekty:        Víc než je běžné
Kabely: LavaCable,DiMarzioCable,Vovox,PhilJonesCable,PRScable,GeorgeL'sCables, ...
Příslušenství: Lehle,SonicResearch,Korg,MXR,BOSS,Furman,Peterson,Ultimate,SKBcasses,Elixir, ...
0 xLajků:

10

marjanbass napsal:

K HOCKE už jsem se jednou vyjádřil a byl jsem za to skoro linčován.

Ja vim, to jsem byl ja kdo se do tebe pustil smile Nevim ale starou bednu/kombo jsi zkousel, zkus si kdyztak nekdo co mozna nejnovejsi kus, treba primo u Hockeho a mozna zmenis nazor, mozna ne smile

Ten Landmark120 by urcite mohl vyhovovat.

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: MichalKudela (20. 10. 2008 07.45:25)

Chlapi, vy už jste někdo měli možnost porovnat vede sebe dva stejné kusy ampegu...komba, boxu...to je jedno...jednoho z Číny druhého z USA, aby jste mohli svá tvrzení (čínské jsou horší) něčím podložit?? Mi to spíše příjde jako pocitová záležitost nebo nějaký předsudek. Spíš bych řekl, že máme v sobě zakodovaný, že prostě čínské musí být horší. Dokud to někdo nedá vedle sebe a opravdu neporovná, tak je to jenom hromada řečí (můj názor).

Fender Precision Bass (Japan), Gallien-Grueger 700RB-II, Ampeg SVT-610 HLF, Boss TU2, EHX Bass Micro Synthesizer, EBS Multicomp

http://bandzone.cz/illegalillusion
http://www.last.fm/user/MichalKudela
0 xLajků:

12

OK napsal:

Pro zacatecniky jsou prave tato fora nebo recenze (nikoliv ale Muzikus) aby se nedopustili omylu.

Ja osobne si myslim, ze prave tady muze dojit k daleko vetsimu omylu. Kazdej totiz haji na foru svoji znacku a pro kazdeho je to nejlepsi co ma on sam. A nikdy tyhle nazory nebudou objektivni, protože neni mozne vedle postavit 20 ruznych aparatu, vzit nekolik dobrych bas, nekolik dobrych hracu, v klidu si sednout, poslouchat a vybirat. Nevim jak moc jsou "zkusebni" hraci pro Muzikus a jine firmy nestranni a na kolik jsou jima "priplaceni", to soudit nebudu, bo to opravdu nevim, ale vim jiste, ze hrat umeji a projde jim pod rukama olik aparatu a kytar, ze nejakej obrazek mit museji. Pak zalezi jen na tom, jak objektivne se s nami dokazi o zkusenost podelit...

Rozhodne bych si ale nekupoval aparat podle zdejsich recenzi na foru, kor kdyz se podivam, na jake nastroje je nekdo testoval a hani. Vzdy totiz plati, ze cim lepsi aparat, tak potrebuje lepsi zdroj zvuku. Ale vzdy bych si vzal svuj nastroj a sel bych si ten aparat vyzkouset. Mozna se bude zdat, ze tu az moc hajim Ampeg, ale na nekolik jsem hral a muzu rict, ze to hraje fakt dobre. Od malych, novych a hlavne ty starsi.

Jeste podotykam, ze Ampeg nevlastnim (bohuzel), takze nehajim sve barvy a pisu jen svoji zkusenost. Je mozna trochu drazsi, ale na druhou stranu... Kdyz da nekdo 80 litru za Fender ze 70. let, tak taky nemuze pocitat s tim, ze bude hrat o 50 litru lip jak Fender novy. Tam jde spis o znacku vyzkousenou, lety proverenou a nejakou jistotu, ze kdyz ta firma uz tolik let funguje, tak bude spolehlive slouzit dal.

0 xLajků:

13

Dyť ten ampeg teď stojí na bazarech cca 7k, minimálně hranej, a to je myslim velice solidní cena. Párkrát jsem ho u Bohyho slyšel a myslim že to hraje parádně. A souhlasim s MichalemKudelou- to je furt samý údajně, a slyšel sem atd atd.

0 xLajků:

14

davidak napsal:

Dyť ten ampeg teď stojí na bazarech cca 7k

No tak to uz je vubec debata o nicem, super cena. Nevahal bych ani minutu a alespon bych si ho vyzkousel sam a nedal na zadny "udajne".

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: bohy (20. 10. 2008 08.30:43)

MichalKudela napsal:

Dokud to někdo nedá vedle sebe a opravdu neporovná, tak je to jenom hromada řečí (můj názor).

Přesně tak, tohle je uplně posvátnej názor.. Nemyslim, že tady jde jen o Ampeg, bral bych to obecně. Sám osobně mám BA115 USA i s podpisem nějakýho čudli a taky B2R z číny. A slyšel sem i BA 115 z číny a rád bych věděl jakej je mezi nima rozdíl.. Max dílenský zpracování. Osobně bych za BA115 nedal už nikdy 20tis a za 10tis novej je uplně parádní!! Když ti tam budou neustále cpát stejný součástky a jen proto, že to dělá levnější pracovní síla.. Je to jedno, všechno je to jen o prodeji. Ale celou debatu vedu jen kuli tomu, jak se tady naznačilo, že když koupíš Ampeg, tak spadne cena. To ano, ale u těch značek vlastně nejmíň ze všech. Ale kdo si koupí Hocke? Někdo kdo tu značku zná (a ví, že ji nebude chtít prodat), ale kdo nezná, tak vždy pude do velkejch značek. Navíc ta cena toho Ampegu je vážně směšná..

Fender JB USA 60th anniversary (snímadla nordstrand+elektro J-RETRO):.. Ampeg B2-Re+ Aguilar GS112:.. Ampeg Ba115 (eště za 20 tisíc ku*va:)
0 xLajků:

16

Presunuto do spravne sekce...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

17

Ad Cina - moje rolandi kostka je taky made in china a na svou kategorii hraje velmi solidne... Za 2 roky vicemene rekreacniho provozu zadny problem...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

18

Nic ve zlým, říkám jen své názory a zkušenosti... Vždycky úplně žasnu, jak někdo hraje na noname basu, má doma nějaký noname kombo a ono to tak nějak hraje. Basuje to, je to nakreslený, prdí to spíš jako Moog a najednou si pořídí opravdu solidní kombo a ono ejhle! A je vše špatně. Je to tupý a nekonkrétní, nejsou tam čitelný basy, stredy ani vejšky a není tam nic. A najednou je vina na straně aparatu! Stačilo by si jen půjčit kloudnej nástroj, kterej se chystám třeba v budoucnu pořídit a vyzkoušet to na něm.

Přesně na tento problem jsem pred par mesicema narazil. Pan prodaval kombo Trace Elliot, ze to prej nehraje, ze si koupil Hartke 3500 a je to neskutecnej rozdil. Kdyz jsem se s nim setkal a zapnul na to kombo MM, tak ho nechtel dat z ruky! Pak mi jeste volal, co mam na ty base za snimac, ze to hralo skvele... Marne jsem se snazil vysvetlit, ze to neni jen snimacema, ale proste celym nastrojem. Kdyz das do Skodovky motor z BMW, tak to taky nebude ono...

0 xLajků:

19

Estli to je za desitku tak budiz, nebo za sedmicku z bazace tak super...taky jsem mel zafixovano dvacet tacu. Takhle tam ta cena dolu uz asi moc neklesne.

O kvalitach ampegu me asi nepresvedcite, ale uznavam, ze to hraje.

0 xLajků:

20

Mně teda 115 přišel dost tichej a nevýraznej, tak spíš do folku nebo do jazzu, ale možná jsem jen moc zvukově perverzní. A taky mě štvalo, že se to každou chvíli přehřálo, vyplo a vyhodilo pojistky sad sad

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

21

přidám svůj názor:
Když se mi ve zkušebně nedaří, mám staré struny, hraju jako prase, nepřesně, nečitělně, každý ton jinak atd a jsem líný si to všechno přiznat....začínám si říkat. Kurva...on ten ampeg zní fakt nějak divně!

Jenže pak se na zkoušku třeba poctivě připravím, naučím se svoje party, koupím nové struny (případně vyperu-záleží jak daleko je do výplaty) a najednou jsem ze zvuku uplně na kaši...

Chrochtám blahem a pro změnu si říkám: Ten ampeg...to je něco!

Já nevím jak moc kvalitní ampeg je, já ho nemám zase tak dlouho (asi druhý rok) a zatím problém nebyl. Ale myslím že ta 115 za 7000, to je supr kauf. Nebude to bedna na bourání zdí, ale do tišší hudby či na doma bude jistě stát za to.

Ale musím se vyjádřit k Hocke a hlášce o tom že je o třídu jinde. Tohle je fakt kokotina na entou. Ampeg umí dělat dobré aparáty, nemusí sedět každému, nevnucuju ho, ale takto to shodit...to je fakt moc! Až uvidím profi hráče, jak válí na Hocke a zní to super, možná to přehodnotím. Ale zatím je tohle jen fikce a zbožné přání firmy Hocke. Kdyby totiž dělala tak super aparáty jak tady někteří tvrdí a za tak skvělé ceny, hrálo by na ně mnohem více hráčů...což zatím neregistruju.

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

22

Náhodou... aparatura Hocke si zahrála i v Rafťácích, takže to zas tak špatná značka být nemůže smile

0 xLajků:

23 Naposledy upravil: OK (20. 10. 2008 15.37:09)

Marek.Zavodsky napsal:

Až uvidím profi hráče, jak válí na Hocke a zní to super, možná to přehodnotím.

Tak zatim vim jenom o Henychovi, to je trosku problem protoze je to precejen hodne vyhraneny - je spojen s Torr a to nekoho muze i odradit.

Jinak ja ampeg neshazuju, jen rikam, ze Hocke skutecne dela aparaty zpracovanim o neco vys nez Ampeg. Rezervy jsou mozna v pouzitych repro, asi by se nasly luxusnejsi kousky precjen ze nez eminence smile, ale zas by cena letela nahoru a uz tak ocividne ten odbyt neni slavnej.
Mel jsem moznost ted dost hloubkove srovnavat EBS 410 a Hocke 408. (dost nesrovnatelne, jine repro, jina litraz, jiny odpor tak trochu kazdy box pro neco jineho...ale presto jsem si udelal obrazek) A s dovolenim EBS je o hodne trid vys nez Ampeg. A vzhledem k tomu, ze ta Hockeho 4*8 si proti EBSku podle me co do kvality zvuku! a jeho vyrovnanosti nevedla vubec spatne (samozrejme 4*8 neudelaj takove basy a takovy tlak, rozvadel jsem to vice v jinem topicu) a z mych obecnych zkusenosti s ampegy proste musim hodnotit Hockeho jako lepsi volbu.

Ampeg hraje, velke boxy (8*10, 6*10) maji tlak a hlasitost - jako orientacni odposlech dobry, nicmene pro nahravku bych jejich zvuk nepouzil a na podiu bych take asi odmitl zvuceni mikrofonem.

0 xLajků:

24

ono jde o to jestli koukas po nejakem kombu nebo po nejakem zvuku. Myslim ze zrovna ampeg ma dost osobitej zvuk a ne kazdemu musi sedet. Dale, 100w mi prijde malo s tou cinou taky nevim. Jak uz bylo receno, srovnal nekdo ampeg z ciny a usa, je ten rozdil nejak slyset, nebo jde treba jenom o poruchovost?

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

25

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=368710

0 xLajků:

26

ou...tak to jsem necekal.

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

27 Naposledy upravil: MichalKudela (20. 10. 2008 19.16:50)

zajímavé... tomu že zpracování nemusí být úplně tak precizní...tomu bych i docela věřil...to je fakt možné... ale co se týče zvuku... neměl jsem zatm tu čest, doufám, že se mi poštěstí (mám box z Vietnamu) a narazím na někoho se stejnou bednou (US) a vyzkouším...nejsem nějaký "ortodoxní ampegař" ... nicméně asi bych se o tom potřeboval přesvědčit na vastní uši. Ale dík za odkaz!!

Fender Precision Bass (Japan), Gallien-Grueger 700RB-II, Ampeg SVT-610 HLF, Boss TU2, EHX Bass Micro Synthesizer, EBS Multicomp

http://bandzone.cz/illegalillusion
http://www.last.fm/user/MichalKudela
0 xLajků:

28

Hele, do Hocke se tu nenavážejte... ;-)
Jistě, není to světová extra třída, ale za ty peníze to rozhodně stojí! Kdo nevěří, vyzkoušet běží.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

29

Marek.Zavodsky napsal:

já ho nemám zase tak dlouho (asi druhý rok)

Jj to byla doba po které jsem ho asi prodal.

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

30

MichalKudela napsal:

Chlapi, vy už jste někdo měli možnost porovnat vede sebe dva stejné kusy ampegu...komba, boxu...to je jedno...jednoho z Číny druhého z USA, aby jste mohli svá tvrzení (čínské jsou horší) něčím podložit??

Nedávno jsem hrál na malém fesťáku, byla tam bedna ampeg 4x12 (nevím přesně označení) a na ní SVT-4ka. Protože jsem zvyklej na svůj zvuk tak jsem si přivez mojí hlavu a když jsem je porovnával nad sebou (vždy přehodil kabel do bedny) tak zvuk čtyřky jsem prostě nemoh nakroutit. Ta 4ka byla USA made, moje trojka je China made (nebo Vietnam nebo co to je:) ). Takže je to všechno takový hrozně subjektivní.

Když jsem od Danteho kupoval toho Cratea 4x10 tak mi travalo asi půl roku než jsem zjistil jak ten zesilovač nastavit tak, aby to hrálo pořádně. Mám pocit, že tady řešíte nesmrtelnost brouka:D

0 xLajků:

31

Možná mě tady teď spousta SVTkářu zabije, ale jako když sem sem si kupoval tu svoji hlavu, což by měla být vlastně nejnižší řada a porovnával sem s SVT-3, tak takovej rozdíl ve zvuku teda nebyl.. Jako jooo, možná tepleší ždibet, ale né tolik, abych za něj dal o tolik peněz víc. Možná to byly dva kusy no, ale zkoušeli sme přes jednu bednu (aguilar gs112) a jednu basu (JB USA)a vyměňovali sme jen kabel do bedny.. To že ta SVT-3 má pár vychytávek jako je Mute a groudlift a 2 speakony a spousta věcí zezadu, o tom žádná, to bych taky bral. Ale to zvuk nedělá.. Výkonově by na tom měly být stejně a taky byly no. Nevim prostě bych zas tak neřešil, co je čína, co je usa, co má lampu, ale jak se ti ten zvuk líbí.

0 xLajků:

32

BA115 100wattové hraje moc hezky a strašně jednoduše z něj dostaneš co se ti líbí, ale vykadil se mi na něm jackový vstup, pak jsem koupil to samé silnější, BA210 200wattové, to už ale nehrálo tak hezky a pak se chlapíkovi, co jsem mu to prodal pokazila horna. Ta115ka tehdy stála 15ooo a 210ka 32000, když vidím těch necelých osm, co za něj chtějí na muzikant.cz, je mi do bréče. smile Osobně kdybych si kupoval kombo od Ampegu, vybral bych si takové to retro modré, měl ho kamarád a přišlo mi hodně povedené. Teď ho dělají i ve 200wattech s patnáctkou a lampou v předzesilovači, chtějí za něj asi 15000. Tak.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

33

Podle mě ta BA115 hraje skvěle.. Jedinej její problém je, že je prostě slabá. 100W je na basu málo a když se to vytavilo na plný koule, tak už to není tak čistý. Ale že by to vyhazovalo pojistky nebo to, co psal Mikulda:D:D Sám ho určitě prodávat nebudu, pže na malý hraní je to akorát a taky asi proto, že bych na něm prodělal 13tis. big_smile

0 xLajků:

34

Jo ale jo, Mikul myslím myslel že bouchla pojistka v aparátu, ne é pojistky v baráku, to se mi na té 115ce dvakrát teda taky stalo. A k té pojistce je teda docela blbý přístup. No a 100wattů je fakt na hranici, někdy jsem se na akcích fakt slyšel blbě, ale je to taky podmíněné tím, že musím ještě vyzpěvovat, tak někdy stojím poměrně daleko od apce. To kombo ale šlo naklopit, to bylo fajn a někdy to pomohlo. Pokud Bandaska při basování nezpívá, tak 100w na takové to jakože běžné hraní funguje, akorát spoluhráči ho asi nebudou slyšet, pokud teda dělají hlasitou muziku.

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

35

Pokud delaj hlasitou muziku, tak mu nebude stacit ani 300W pri citlivosti nad stovku.

0 xLajků:

36

No jó, to už je na něm, co počne.

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

37

teď trochu mimo téma.. Koukal sem na tvuj odkaz na webu Péčko a když sem viděl, že hraješ v šufunkygang, tak sem málem spadl ze židle.. Nevim jak se ke mně vaše album dostalo, ale na střední sem si na vás pěkně ujížděl:D

0 xLajků:

38

bohy napsal:

Podle mě ta BA115 hraje skvěle.. Jedinej její problém je, že je prostě slabá. 100W je na basu málo a když se to vytavilo na plný koule, tak už to není tak čistý. Ale že by to vyhazovalo pojistky nebo to, co psal Mikulda:D

Slabá je, a taková neprůrazná. Kdysi ji měl kámoš, co ještě hrával v minulým století s Need For Speed a bylo to utrpení. Sám jsem na ni párkrát hrál a nic moc, každou chvíli se to mně i jemu samo vypnulo, pááč to bylo přehřátý.

Péčko napsal:

Jo ale jo, Mikul myslím myslel že bouchla pojistka v aparátu, ne é pojistky v baráku, to se mi na té 115ce dvakrát teda taky stalo.

Pojistky v kombu praskaly, ale občas vyhazovalo to kombo i síť v baráku. Prostě 115tkou mě američtí inženýři zrovna nepřesvědčili big_smile big_smile

0 xLajků:

39 Naposledy upravil: Péčko (22. 10. 2008 18.11:38)

Ale než se to začalo kadit, tak samá spokojenost, dva roky jsem s tím jezdil. Jo,a ještě ovládání hlasitosti linkového signálu mi tam chybělo, vzhledem k tomu, že se na tom muselo kotlit gain i master co nejvíc, aby bylo kombo  slyšet.

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

40

bohy napsal:

když sem viděl, že hraješ v šufunkygang, tak sem málem spadl ze židle..

Doufám že jenom obrazně smile Máme teď nové cd, ale jinak to spíš živoří. V takových nepravidelných vlnách ta kapelová aktivita přichází. smile Ale jsem rád že se ti ta muzika líbila. Mně se to tehdá taky víc líbilo. big_smile

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

41

Jo a zpátky k tématu, to retro 200w Ampegácké kombo už má i to ovládání hlasitosti výstupu.

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

42

Péčko napsal:

Doufám že jenom obrazně  Máme teď nové cd, ale jinak to spíš živoří. V takových nepravidelných vlnách ta kapelová aktivita přichází.  Ale jsem rád že se ti ta muzika líbila. Mně se to tehdá taky víc líbilo.

Tyjo, poslouchal sem to pořád. Přišlo mi strašně úchylný:) A je to Cd někde ke stažení? Jinak to mě vlastně na tý BA115 sere uplně nejvíc.. Když si jen tak na zkoušce nahráváme, tak musím mít vytažený oba poťáky, aby to šlo v lince slyšet.. ale na to není nikdo v 19 hodin v baráku zvědavej no. Ale s tim, co píšeš Mikul nemám žádnou zkušenost, možná tim, že je Americkej:D:D

0 xLajků:

43

To nové cd se asi bude normálně dát koupit v obchodě nebo co, a něco asi bude na webu.

To moje kombo bylo taky státy made, ale pojistky bouchaly.

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

44

Tak sem na to kombo byl asi hodnej.

0 xLajků:

45

bohy napsal:

Tak sem na to kombo byl asi hodnej.

Zkus vytočit všechno doprava a uvidíš, jak začnou pojistky protestovat big_smile big_smile

0 xLajků:

46

100w kombo ani jinak nastavit nejde:)

www.sufunkygang.cz
0 xLajků: