1

Téma: pooseek na navsteve...

a tak tu vzniklo takove male zatisi s dvema modernejsima kouskama...

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-131008-210544-100_0522.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-131008-211400-100_0526.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-131008-212027-100_0527.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/ok-131008-212121-100_0528.jpg

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

2

Re: pooseek na navsteve...

Moooc pekne.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

3

a Hocke doslova zari smile Je mi lito, ze tuhle bedynku opoustim. Az budu mit penize a Hocke bude delat dalsi a ja doufam, ze bude, a udela i 4Ohm variantu tak se k ni vratim :-)
Ve srovnani s tim tezkym brutem ze Svedska si nevede vubec spatne. Vubec prvni prilezitost kdy jsem mel ted o vikendu tyhle bedny vedle sebe a mohl srovnavat ve me vzbudila urcite nejistoty o tom, jestli EBS byla nezbytna. Jedna zkusenost na podiu me sice trosku utvrdila, ze je treba vyuzit co nejvic vykonu zesilovace (do 4Ohmu to sype 450W, do 8Ohm 275W coz je znatelne) a mit vic basu co podlezou kapelu a budou mi kvedlat parketama pod nohama, ale pak pri zkouseni doma jsem uz zase nevedel.

S Calatheou (priznejme si to, natavena kytara je hodne schopne stinidlo) mi 4*8 nakonec treba uz openair uplne nestacilo a i v RockCafe jsem to musel hodne stavit, na druhou stranu s kapelou dalsi co hraju, ktera hraje rekneme "underground" nebo takovej malej bigbit (nekdo to oznacil dokonce jako eurobeat big_smile big_smile) jsem i openair jel na pul vykonu a to to z bedny se zvucilo aby to slo i ven.

Srovnani beden 4*8 500W 8Ohm vs objemnejsi a tezsi 4*10 800W 4Ohm, oboji tusim s citlivosti nekde lehce nad stovkou, oboji s regulovatelnou hornou a se spodnim obdelnikovym reflexem, dopada presne tak jak byste byli schopni odecist s tehle udaju. Nic vic nic min.
Mala 4*8 neudela takove basy jak tezsi 4*10, na druhou stranu u osmicek je precejen trosku znatelna rychlejsi odezva. Zvuk z desitek je mohutnejsi, z osmicek trosku mozna vic pruznejsi a citlivejsi.

0 xLajků:

4

OK: Asi tě nakrknu, ale ten Weber vypadá líp...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

5

nenakrknes, me se taky libi. Obzvlast to jak je to drevicko zrobene a nalakovane je krasne. Sikovne ceske pacicky. Vytknul bych tomu stribrnou kobylu a mechaniky, cerna by tomu slusela vic. Jinak co se tyce krku tak ja radsi placatejsi a na hmatniku sirsi roztece. Ale je to krasna basa. Velmi vkusna, udelana s citem a do detailu.

0 xLajků:

6

Jo jo, na to dřevo jsem taky koukal... Vypadá to parádně. Teď jak jsi zmínil stříbrný HW, tak je to pravda. Černá by slušela opravdu o něco víc. Ale i tak bych se nezlobil, mít to doma... :-)

Jo a doufám, že jste tím zbořili půl Prahy.

0 xLajků:

7

...ja uz to v sobe dlouho dusim, pooseek se radoval ze nekdo kdysi pochopil jeho nick ze to je pusik....ale pro me porat "poo seek" ....fujky

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

Prijde mi, ze ta Fodera je "vetsi" a tim padem "lepsi" basa, nevim, cim to je smile (schvalne to pisu do uvozovek)

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

9

D.al.i. Nějaká dosud nepopsaná úchylka...

0 xLajků:

10

No, dík, to mě těší, že se líbí. Stříbrná je proto, protože pražce jsou stříbrný, tak sem to chtěl nějak jednotný, páč její sestřička fretless má krásně tmavej ebenovej hmatník, takže zase černý mechaniky.
Já to nedokážu vyjádřit, ale na 4x8" se těšim, doufám, že máš kabel jack-speakon, páč ho do tý doby nevyrobim a jinak to nevotestnu (jestli teda přifrčim i s lampama :-) ). Prostě, když bylo zapojený to EBSko, tak to bylo zantelně basovější, to jo, ale ty osmičky zase takový, řek bych, medovější. Já tomu říkám "jako když mi kručí v břiše" smile Ne, jsou fajn, jenom do těch basů to netáhnou zrovna moc. Ale i samotná hrála supr a přestože není neodym, tak ani nebyla moc těžká.

To OK: Hele, pak sem na to koukal a vypadá to, že mi dali do sady 2xA! Ale že hrálo krutě, když byla ta struna vytažená až na D ...

Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke
0 xLajků:

11

Ja mu furt rikam po šuk nebo posek. Nemysleno zle, proste si to tak ctu automaticky.

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

12

Fihaa, to je sila s tema s strunama big_smile

Kablik 6mm jack/speakon tu mam. Nic extra, ale mel by stacit.

Na lamparnu jsem zvedavej, urcite privez at je co zkusat smile

0 xLajků:

13

Supr, snad to časově vyjde... dám ještě vědět.

S těma strunama je problém ten, že jaksi nemám tušení, jak bych je šel vyreklamovat. Se mi nechce sundavat kuli tomu všechny, ale asi budu muset, sakra. Snad najdu oučtenku.

Ještě k Foderce: Líbí se mi ta zelená, páč je origoš a není kejč, prostě gut. Já sem malej, tak mi zase přišla poněkud velká, hlavně teda ty rozteče, to by pro mě nebylo.. Rampa asi sedne jak komu, ale o tom sme se vlastně bavili, mě by to překáželo. Hrála moc pěkně.

mimo, s vtipem a nadneseně: přijde mi, že asociace o svých stvořitelích cosi vypovídají big_smile

Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke
0 xLajků:

14

Tvarově se mi víc líbí Foderka, jen kdyby to nebyl takový Rákosníčkúv rybník brčálník :-) Webrovka je pro mě vzhledem moc "slušňácká", ale znám lidi na kterých (se kterými) by vypadala dobře.

0 xLajků: