Téma: SWR preamp Marcus Miller
Zdravím, měli jste už někdo možnost vyzkoušet tento preamp? Já tedy pouze teš na veletrhu Muzika. Co na to říkáte?
K&K sixstring Scheufler signature
fretless noname ;-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » SWR preamp Marcus Miller
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, měli jste už někdo možnost vyzkoušet tento preamp? Já tedy pouze teš na veletrhu Muzika. Co na to říkáte?
Jejda...ja si ho tam nevsiml. To by byla jedna z mala veci co by me tam zajimala. Kurnik.
myslím že už se to tu řešilo ![]()
ale je to určitě dobrej krok od SWR - preampy zavrhli a je dobře že se vrátili - každej jejich preamp stál za to a je VELKÁ škoda že už se nedělaj Grand Prix (SWR zvuk do 10tis v nejlepší formě) anebo Interstellar Overdirve (neskutečný dílo....preamp, kreslidlo a 5W lampovej zesík...)
jednoduše jestli SWR něco umí tak vedle hlav rozhodně preampy a tohle bude takovej dobrej preamp s kompressorem - ted už jen záleží na tom co do toho nacpali za kompressor ![]()
... no,když jsem to zkoušel tak jsem kompresor vypnul, i na nějakou shit basu za 5tis. co tam měli byl ten zvuk dobrej... až skoro sám Marcus ;-)
A to jsem do téhle doby něměl SWR moc rád ;-) Nechete to někdo koupit a pořádně vyzkoušet?
nevím, jak zní to SWR, ale mám EBS-1 a už hodně basáků si pomlaskávalo, že z toho leze zvuk á la MM. Cena: 9.000Kč za jetej
nevím, jak zní to SWR, ale mám EBS-1 a už hodně basáků si pomlaskávalo, že z toho leze zvuk á la MM. Cena: 9.000Kč za jetej
.. no,když jsem to zkoušel tak jsem kompresor vypnul, i na nějakou shit basu za 5tis. co tam měli byl ten zvuk dobrej... až skoro sám Marcus ;-)
A to jsem do téhle doby něměl SWR moc rád ;-) Nechete to někdo koupit a pořádně vyzkoušet?
na druhou stranu jestli je ten jeho zvuk vůbec použitelnej pro jinýho hráče než slapujícího solistu ....
.. preamp EBS-1?? To už nedělají co? Nějaká hodně stará věc. Přemýšlel jsem o nákupu EBS, ale zkouším najít ještě něco jiného a nového ;-)
Jinak krabičky mám EBS, ty jsou asi nejlepší co kdo dělá. Rozhodně Multicomp, Octabass apod..
Jo zkoušeli jsme ho na veletrhu s kolegem a ať s tím kroutíš kam chceš, leze z toho pořád ten "Marcus". Tím chci říct, že sound byl opravdu super. Pro fanoušky potenciometrů ráj, pro neznalce trochu prales. Ale jinak je na tom preampu všechno na co bych si dokázal kdy vzpomenout. Je pravda, že ten preamp měli zapojený do konce SWR Power 750 a ten tomu dal taky pořádný koule.
I Sadowsky hrál jak Marcusův Fender Jazz Bass
Tímto se omlouvám vedlejším stánkům za vzniklý akustický tlak.... ![]()
Na youtube sou nějaká "instruktážní" videa od samotného Marcuse :-)
http://www.youtube.com/watch?v=2Hx-UYcUHQI
a
http://www.youtube.com/watch?v=ljEuObKHYFw
nevíte někdo, kolik má ta sranda stát? Aspoň v USD?
... v CZK cca 22tis.
... v CZK cca 22tis.
chachacha.... ![]()
millo psal(a):
... v CZK cca 22tis.
chachacha.... big_smile
Tvůj ďábelksý smích snad znamená,že tipuješ více? :-D
Kubš napsal:millo psal(a):
... v CZK cca 22tis.
chachacha.... big_smile
Tvůj ďábelksý smích snad znamená,že tipuješ více? :-D
můj dábelský smích znamená jediný že preamp za takovýhle prachy je v čr prodejnej prakticky "kusově"
hlavě SWR má na víc než jen "modeler" když to řeknu tak ošklivě - jednoznačnej účel je podstrčit millerův zvuk...a podle toho co tu můžeme číst od lidí tak se jim to daří...nevím no...tohle pole patři Shititechu a jeho psycho krabičkám....na jednu stranu je dobře že SWR vyšlo konečně zas s preampem na druhou mohli to udělat mín dementně...nevím zdá se mi že management co to vede za poslední etapu (rušení preampů, výroba tisicokilovejch solid state 1500W hlav SM...zvlášt v dnešní metrosexuální době "cool mini digi apců") je banda idiotů který jen těžej....
daleko lepší by bylo - minimálně pro jméno značky - vrátit tvář SWRku tím co mu šlo OPRAVDU výborně a to originální preampy, dyt tolik kolik jich za svojí existenci vytvořilo je skoro až rekordní...tohle je taková ošidná věc - je na tom Miller a jeho zvuk je no co si budem povídat docela "úzkoprofilovej"....třeba pro mě je to jednoznačný mínus jako pro potenciálního "nákupce" další je to že takový sofistikovaný zařízení a ještě k tomu signature je za cenu no v USA 899USD....za to se prodávaj relativně jednoduchý (oproti týhle kosmický lodi) boutique preampy...další vrtáček v hlavičce....
nebo minimálně SWR mělo představit i jinej preamp...fakt mě mrzí že SWR už dávno s novým fendermajitelem zakopalo všechny preampy....je to ostuda....a vlastně je to 1+1, tady vůbec nejde o náký nabídky firem....vybírání apce, nebo nejlepší nabídce...tyhle kecy bysi MM mohl odpusti
Fender má pod palcem finančně Millera na poli nástrojovým
Fender vlastní SWR
Kdo má signature zesík u SWR??
No děti?? ![]()
Ja Millera pamatuju jeste se starou dobrou EBS a rackem plnym vesmirnych instrumentu, o kterem jeho zvukovy techni rikal, ze nastavovat zvuk Millerovi pred koncertem je jak ladit Formuli 1 pred zavodem....nebo nejak tak podobne... ![]()
Ja Millera pamatuju jeste se starou dobrou EBS a rackem plnym vesmirnych instrumentu, o kterem jeho zvukovy techni rikal, ze nastavovat zvuk Millerovi pred koncertem je jak ladit Formuli 1 pred zavodem....nebo nejak tak podobne...
a dneska to máš v jednom 2U prýýampu
No, jeste mu tam v racku nad preampem dva pristroje zvostali.
.. preamp EBS-1?? To už nedělají co? Nějaká hodně stará věc. Přemýšlel jsem o nákupu EBS, ale zkouším najít ještě něco jiného a nového ;-)
Jinak krabičky mám EBS, ty jsou asi nejlepší co kdo dělá. Rozhodně Multicomp, Octabass apod..
Dělá se tuším EBS-1 Classic, ale stojí to asi 35k
nabouram to tady trosicku, vcera sem mnel moznost prohnat SWR Redhead kombo s dvouma desitkama a zvukove he to fakt überluxus, relativne male kombo tezke jakxsine ale zvoucek ...
e.t.: a proč to píšeš sem? ![]()
A vy ostatní, už jste se s tím setkali, hráli?
sem mnel moznost prohnat SWR
SWR rulezz pyčo ![]()
e.t.: a proč to píšeš sem?
bo sem nenasel vhodne tema SWR, proto ![]()
Já ten preamp mám a jsem spokojenej. Něco málo o něm jsem psal pro tao-kana v threadu Aguilar.
vcera jsem na to hral a je to slusny stroj, jde z toho citit swr a trochu i ten mm, ale rozhodne je to docela univerzalni a ne masinka jen pro solisty
nicmene nic pro lidi, co maji radi jednoduche nastaveni, tech tocitek tam je fakt spousta
nejaka havet, mate nekdo biolit?
Už sem ho biolitem fouknul. Ban + smazaný spam
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » SWR preamp Marcus Miller