Hocke napsal:2Siegi. Jestli to nemáte daleko, zastavte se a můžete si cokoli vyzkoušet. Spojení je na stránkách.
Vasi ulici urcite nezapomenu, na venkove bydlim v jedne s uplne stejnym nazvem.
Dekuji za pozvani, mate skoro jisteho zakaznika, jen budu nakupovat postupne, nejdriv hlavu a box, dalsi mesic bych vzal druhy box. Samo za podminky, ze mi nekdo se znamych nerekne ze jste ho kopnul do zadule pri snaze resit nejakou zavadu v zarucce :-) , jen nadsazka. Tak jestli moc neprudim, poprosil bych o doporuceni sestavy, tvrdy metal, startujici letadla, tristeni skla, sustain na rozdavani,stredy moc ne, oni na BCR nejsou uprednostnovany, obe me basy jsou aktivni (rad si obcas zabrnkam jen do sluchatek bez cehokoli sebou) tlak z boxu by mel byt citit, nejaky efekty Boss, DigiTech, Behringer, drsnejsi zachazeni se strunami, zkratka narezova basa Warlock. (Pro ostatni, nehante mi ji, joo? Mam ji rad, je clenem my rodiny)
V soucasnosti bydlim par dni v tydnu v Praze a par dni kousek za, k Vam to daleko neni, odbery budu delat u Vas, cerveny ceny se mi libi.
Drze jsem v diskusi s Amiky co vlastni basy BCR uvedl Vasi firmu jako mou volbu aparatury, se svym pro Ampeg tabuizovanym obdivem budou asi prekvapeni jake hezke vecicky se v Cechach rodi.
Zatim jsem u Vas nenalezl nic na kytaru, jen odkazy, do kapely by se nejaky aparatky casem hodily, planujete neco? Moc dekuji za pomoc.
B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie, HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings