1

Téma: Behringer ULTRABASS BX4500H

Dobry den lidi,
chtel bych se zeptat jesli nekdo nemate zkusenost z touto hlavou od Behringera (ULTRABASS BX4500H) a s repro boxy BA410 nebo BB410.  Neman penize na to abych si koupil nejaky bassset za 30000.- a vic. Chtel bych neco co umí poradne zaprded....:) tak do 13000,- .Myslíte ze je tohle dobre řešení? Dik za odpovedi.

LINE6 Variax Bass 700, G.W. LYON by Washburn, CRATE BT220....a tak normalní vybavení....
0 xLajků:

2

Re: Behringer ULTRABASS BX4500H

Já jsem o behringeru taky uvažoval ale nakonec jsem se jasně rozhodl pro Trace Elliot. Hele za 10000,- kvalitní a výkoný smile Jsem spokojenej big_smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

3

lidi maj s těma hlavama za ty prachy dobrý skutečnosti, ty boxy sou prej na hovno, to si ho radši postav, vyjde to o hodně levnějc než kupovanej stejnej kvality. ale pokud nepotřebuješ nějakej enormní výkon tak tak jak psal gimzy, radši nějakého trace elliota apod. sice mnešího výkonu ale lešpí kvality

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

4

Kup si  jak  říkají nějakýho Trace ale rovnou k tomu kup bednu která ti dovolí výmáčknout ještě víc z toho zesíku:-) Že jo Gimzy:-)Nebo toho behroše ale fakt dobrou bednu tak něco nad 10000,- pak se dostaneš taky do slušnejch zvukovejch možností...ty behr bedny se daj ale těžko říct jak moc vydržej-hrál sem přes ně jen jednou a to mě celkem překvapili-vypadaj hezky  i celkem zněj hezky ale jde o to jak dlouho....ale jako asi je lepší přitlačit:-)pak dostaneš z toho zesíku určitě víc

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

->Kubš: Trace Ellioty jsou osazeny zakázkovými repráky Celestion, což je mezi výrobci reproduktorů špička. Zapojil jsem na svoje kombo předchozí bednu osazenou reprem Eminence a rozdíl byl podstatný (ve prospěch Celestion). A fotr mi včera říkal, že se kupí zprávy, že u těch nových Behringráckých beden rupou membrány.

Warwick Streamer 5 bolt-on, Ampeg SVT3-PRO, box SVT-410HLF
0 xLajků:

6

s tim behringerem je to pravda smile ale co BOHUŽEL musim přiznat tak jsem zapojil toho Trace do Kubšovi bedny a hrálo to líp sad Jinak nevítek kde v praze by mi byl někdo schopnej udělat výstup na Extension box z toho komba?

Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
0 xLajků:

7

Tigerman: No a co ted si má člověk myslet:-)Já mám zkušenost opačnou-bedna s eminencama(je to značková bedna  Peavey s vyměněnejma reprama), a hrálo to o trošku líp-ale je to spíš o tom že ta bedna má větší rezervu než repro v kombu-je jasný že 2x15" je něco jinýho než 1x15".Takže spíš sem měl napsat že ten zvuk je v pohodě ale pokavad chce člověk výtahnout maximálně volume tak potřebuje holt bednu navíc.
GImzy: Helel zkus nějakýho ESH(ale taky jestli náhodou nedělá jen lampáče) nebo skoč do navrátilovy ulice(kousek od karláku) a tam je chlápek jménem Navrátil a ten se hrabe v elektronice a ten by to možná taky udělal...hlavně jde o to jestli to půjde z hlediska odporů...pač jakmile přřiáš vstup tak se ti změní odpor na repro a v tu chvílí budeš mít problém...ale možná to půjde nějak ochcat ale pořád si nedokážu představit jak to udělat aby si měl zapojenej repro v kombu a extrení box najednou....možná kecám blbost tak to tady někdo osvětlete

0 xLajků:

8

větinou se to dělá tak, že zesík pracuje na co nejnižší zátěži co zvládne aby měl co nejvyšší výkon, takže asi zjistit impedanci repra v kombu, to bude nejspíš 4 a pak si koupit 2x8Ohmový repráky. kombo s ním nebude hrát úplně naplno, tudíž to bude hrát lépe a budeš mít udělaný paralelní výstup takže když budeš potřebovat větší výkon, vezmeš si sebou i box. Někteří výrobci-viděl sjem to teda jen u staggu, nezatěžují zesík na plný výkon a k konmbu pak můžeš připojit ještě jeden reprák

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

9

jasně ale gimzymu jde určo o to aby mohl používat současně externí repro s reprem v kombu

0 xLajků:

10

big_smile seru na to wink

0 xLajků:

11

ser na to!!!

0 xLajků:

12

Behringer a jeho nova hlava. I ja o ni premyslim, rikam si stoji cca 7500, zaruka dva roky... Ta predesla 3000ka tak spatna nebyla. V US nemaji Behringer radi pro kopirovani svych vyrobku a pry divnou obchodni politiku, vykrikuji cosi o zasadach, ja osobne na jejich ekonomiku a moralni zasady kaslu, az budu mit plat jako oni pujdu do Ampega, narodil jsem se v Cechach, makam za mistni plat... Ma li nekdo konkretni tip na lepsi a klidne jetou hlavu za stejny prasule, budu moc vdecny. Vetsina kritiky je z doslechu, malo osobnich negativnich zkusenosti, alespon co jsem zatim cetl. Ze stal Behros pred par lety za ho.. nepopiram. Dekuji. Jsem tu panic, prosim o toleranci, rozkoukavam se.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

13

ja bych radsi mosfítek z pardubic wink ma to 400w a stoji to o 2000 vic

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

14

Nemas prosim Te na ne web?

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

15

www.hocke.org

vsichni berte hockeho... wink

0 xLajků:

16

Hehe. Hezkyy. A jeho boxy? Tvuj nazor? Sice uz odjizdim od nazvu topicu, snad to mod vezme.

0 xLajků:

17

bohuzel vlastni zkusenost jen s kytarovym kombem, ale vsude jen sama chvala. U nas v hudebninach je clovek, ktery se s Ing. Hockem zna,takze mi na nej bonzuje tunu veci wink Ale zatim jen samy vyborny, ty jeho hlavy jsou rpej prurazny a na podiu se dokazou ukazat, boxy jakbysmet, vem si, ze je to hendmejd (bez "s") a treba boxy od hartke stoji zhruba stejne, ale ted si jen znackofilak rekne, proc teda brat neco neznamyho, kdyz sa stejnou cenu muzu mit hartke, warwick, nebo buhvico, ale podle me a snad i jinych tady je to skvela firma....

0 xLajků:

18

Radeji podporim Cecha, nez...  Warwick. Hmm mam kombo, ale do boxu a hlavy jit nechci. Vadi mi uz ten image. Nejsem na chrom a W tak leda s P, ale ne 100%. Design Hocke se  mi libi, co pisou take, zkusim zabrousit do Music Store a Muzikusu nenajdu li nejaky hodnoceni, P.P. se ptat nechci, uz tim ze se budu zajimat ja by to nejspis nedoporucil. Od Tebe jsem par veci cetl, beru Tvuj nazor.
Koukam mas rad tlustsi draty, ja koupil Blacky od W, 0.45-105, jen jsem linej je natahnout, ale to G co tam bylo original na Corvette mi nadelalo takovy puchyre, ze snad budu chvilku hrat s trsadlem, coz neumim a ani nemam rad.
Dobry tip, a Pardubice nejsou daleko, cerveny ceny se mi libi. Dik.

0 xLajků:

19

2Siegi. Jestli to nemáte daleko, zastavte se a můžete si cokoli vyzkoušet. Spojení je na stránkách.

0 xLajků:

20

Hocke napsal:

2Siegi. Jestli to nemáte daleko, zastavte se a můžete si cokoli vyzkoušet. Spojení je na stránkách.

Vasi ulici urcite nezapomenu, na venkove bydlim v jedne s uplne stejnym nazvem.
Dekuji za pozvani,  mate skoro jisteho zakaznika, jen budu nakupovat postupne, nejdriv hlavu a box, dalsi mesic bych vzal druhy box.  Samo za podminky, ze mi nekdo se znamych nerekne ze jste ho kopnul do zadule pri snaze resit nejakou zavadu v zarucce :-) , jen nadsazka. Tak jestli moc neprudim, poprosil bych o doporuceni sestavy, tvrdy metal, startujici letadla, tristeni skla, sustain na rozdavani,stredy moc ne, oni na BCR nejsou uprednostnovany, obe me basy jsou aktivni (rad si obcas zabrnkam jen do sluchatek bez cehokoli sebou) tlak z boxu by mel byt citit, nejaky efekty Boss, DigiTech, Behringer, drsnejsi zachazeni se strunami, zkratka narezova basa Warlock. (Pro ostatni, nehante mi ji, joo? Mam ji rad, je clenem my rodiny)
V soucasnosti bydlim par dni v tydnu v Praze a  par dni kousek za, k Vam to daleko neni, odbery budu delat u Vas, cerveny ceny se mi libi.
Drze jsem v diskusi s Amiky co vlastni basy BCR uvedl Vasi firmu jako mou volbu aparatury, se svym pro Ampeg tabuizovanym obdivem budou asi prekvapeni jake hezke vecicky se v Cechach rodi.   cool 
Zatim jsem u Vas nenalezl nic na kytaru, jen odkazy, do kapely by se nejaky aparatky casem hodily, planujete neco? Moc dekuji za pomoc.

0 xLajků:

21 Naposledy upravil: juhuuu (05. 05. 2006 06.59:35)

Siegi: Presne, podpor zlaty cesky rucicky nez nemcoury, ktery to obslehli od ashdownu :-o ... Blbe to sice nehraje, ale ma to bipolar tranzistor konec a to pak hraje min o par trid hur, nez mosfet.

no tak 45-105 jsou podle me tak normaly, jeste bych rad zkusil 45-100 wink

0 xLajků:

22

Siegi: Ty jsi ale šplhoun smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

23

Splhoun? Hehe bys me musel znat a videt jak se tvarim kdyz nektery veci pisu. Ty radeji v Reichenbergu uklid ten povl okolo nakupniho centra, byvaly Jested, vybrnkej je od tamtud hihihi. Jen Ftip. Ja jsem slusnak, vis, na pohled ne, ale uvnitr jo. A ad Hecke. Umim si vazit prace lidi a dat jim najevo co si myslim, stejne jako zkritizovat co me sejri.
Hodte mi navrh sestavy at alespon trochu dodrzime tema, at mm nad cim dumat pres vikend. Dik, Vas Splhoun hihihi.

0 xLajků:

24

Klid, Siegi, ode mě to byl taky jen vtip... smile

0 xLajků:

25

Behringera nebrat smile Vedem kampaň, Stop pokusu basgitar na vyrobkoch Behringer, smile je to hnuuuuj

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

26

basstanda: tojo, strcis do nej basu, chvili hrajes a ta basa tak behringeracky nacichne, ze uz pak nehraje na nicem big_smile

0 xLajků:

27

mikulik napsal:

Klid, Siegi, ode mě to byl taky jen vtip... smile

Ale ode mne take hahaha, do ty spiny bych te neposilal, jinak jsem se v Reich.. narodil, ale uz moc davno tomu, zazil jsem jeste okupaci, normalizaci a podobny sracky, To je ale odjezd, jen respektuji svy panictvi tady a jsem rad za tip z Cech. Brat primo od vyrobce, moci mit Custom shop, se mi libi vic nez nejaka znacka. Jak jsem uz napsal, nebavi me furt cucet na to dvojity W pres celou mriz.
Behringr prohral nejaky licencni soud v USA, pry jsou obslehnuty  i manualy, nevim, asi nebyt tohohle fora naskocil bych a pak plakal. Verim osobnimu kontaktu, ne proto ze jsem stara zjizvena hola palice a celej pokerovanej a nektery lidi to inspiruje byt ferovejsi, ale vnimam smyslove lidi, mam cisty lidi rad a dela li nekdo neco s laskou, je to i v tech vecech. U obchodnika musim vzdy moc dumat o vyse jeho provize a kam az zajde aby prodal, vyrobce je jiny, obzvlast ten mensi. Uz to ze te nekdo zve k sobe skoro do obyvaku a neskryva se za nejakou sit prodejcu o cemsi svedci. Proto radeji uz dost chvaly na Hocke Company, nebo zacnu byt podezrivavy ze jste jeho dealeri
big_smile
Jinak me berte v poho, i kdyz muzu hartusit psanym slovem, vevnitr se tlemim, jsem pohodovej tolerantni rozrezanec.
Mam pocit ze tu jste prevazne do jazzu? OKOKOK Behringer, Peter Pavlicek pochvalil predchudkyni teto hlavy, o te nove moc nevime???, tak si ji nekdo kupte a poreferujte, ja to nebudu, nema li Hocke predsudky a nediskriminuje li zakazniky big_smile. Treba mu holohlavi vadi cool

0 xLajků:

28

juhuuu napsal:

basstanda: tojo, strcis do nej basu, chvili hrajes a ta basa tak behringeracky nacichne, ze uz pak nehraje na nicem big_smile

Behringera nebrat  Vedem kampaň, Stop pokusu basgitar na vyrobkoch Behringer,  je to hnuuuuj

Neco jako green peace? Behringer dela pokusy s genetikou na svych vyrobcich? Zas pro kampane bych nebyl, nechci stat u soudu za nahradu skody pro ja nevim, treba usly zisk, prece jen tu maji sveho zastupce.
Ja kdyz napsal soudni spor tykajici se plagiatorstvi prohrali, napsal jsem to proto ze jsem videl rozsudek a pri trose snahy ho sem mohu dat.
A vim ze jedem v rovine ftipu, ja sice nehulim narozdil od mnohych z vas, ale obcas mam odjezdy docela dobryyy. Chytnu se myslenky, tuk a ...
Si prej mam prijit Behrose vyzkouset, jim napisu ze maj infekcni stroje a basa by mi onemocnela hahah. Jste cisla big_smile

0 xLajků:

29 Naposledy upravil: mikulik (05. 05. 2006 14.59:49)

Siegi: Jazz? To je takový to s těma černochama?

0 xLajků:

30

mikulik napsal:

Siegi: Jazz? To je takový to s těma černochama?

To kdybych vedel. A cernosi jsou ti hodne opaleni?
(*)
Mi to melo dojit uz podle bydliste wink

0 xLajků:

31

To víš, tady jsme všichni takový jazzový buzny :-)
Jazz je v pohodě, když to poslouchám, jak to ty kluci vopálený šolíchaj... to si vždycky spravim chuť...

0 xLajků:

32

no džes?? no já mám rád jahodovej....
jinak recenze v muzikusu je to těžký přídou mi dost zkreslující...ale já bych BX3000T nezavrhoval na ten šum to nebylo tak špatný....

0 xLajků:

33

Se rika, proti gustu zadny....
U mne to nenajdes, ale joo. A buzny? Mne je volna vase orientace, mne po zadku nehladite wink
Vnimam lidi fakt jinak, chodil jsem se smazkou jezdici na techno, byla o 20 let mladsi a techno neposloucham.
Tady je nej forum o base, a kdo veri v pepika nebo marenku mi je jedno, stejne jako jestli je Skin a nebo ma dredy. Kdyby i v hudbe jsem mel vnimat podle... Jen vim ze me jejich hudba nebere, ale to neni tim jakou maji barvu, nemam v sobe ty spravny receptory.
Behringer hlava 4500.. v my lbi zamitnuta, asi bychom meli ty reci dvou ,,Sudetaku,, presunout jinam, nechci byt banovan za nerespektovani pravidel, jeste se mam co od vas dozvedet.
Nekdo nekde psal, ze mu diskutovana hlava vyhazovala pojistky, pry prudky nabeh. Slyseli jste neco o tom?
Spis info pro toho kdo uz konecne hlavu koupi a napise bud shit a nebo...

0 xLajků:

34

Kubš napsal:

no džes?? no já mám rád jahodovej....
jinak recenze v muzikusu je to těžký přídou mi dost zkreslující...ale já bych BX3000T nezavrhoval na ten šum to nebylo tak špatný....

Recenzoval ji P.Pavlicek a prodejce tvrdi, ze hlavu nevratil a prines prachy. Uvidim ho po nedeli schvalne se zeptam, zda ji vzteky rozslapal nebo si ji opravdu nechal. Vretsinou pohani kde co, tady lpel prekvapive chvalu.

0 xLajků:

35

Kubš: jeziiis, to je zas džus.... a nebo jahodovej dřez???

0 xLajků:

36

Mam BX3000T a su spokojenej-zvukovy moznosti ma podle me dobry. Akorat by to fakt chtelo lepsi boxy, nez ty behringracky co ted mam-taky uz na ne setrim.....

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

37

srs napsal:

Mam BX3000T a su spokojenej-zvukovy moznosti ma podle me dobry. Akorat by to fakt chtelo lepsi boxy, nez ty behringracky co ted mam-taky uz na ne setrim.....

Jaky mas boxy, schvalne at vim kde jsem ziskal. Na 3000ku jsem hanu take moc neslysel.

0 xLajků:

38

hele takhle pavlík ji doporučoval i mýmu kamošovi když si kupoval ampega takže to asi fakt bude pro jeho ucho fajnový:) já sem neřekl že to je špatný!'! dyt sem to měl a čurák sem to prodal:D

0 xLajků:

39

Kubš napsal:

hele takhle pavlík ji doporučoval i mýmu kamošovi když si kupoval ampega takže to asi fakt bude pro jeho ucho fajnový:) já sem neřekl že to je špatný!'! dyt sem to měl a čurák sem to prodal:D

yikes Tak radeji tu diskusi nechame na 4500 at te nejitrime, ne? cool

0 xLajků:

40

v poho já jen vždycky když si vzpomenu jak sem byl hlouoej tak se mi otvírá rybyčka v kapse no nic....podle mýho ta 4500 nebude snad horší...

0 xLajků:

41

Nechtel jsem recenzenta jemnovat plnym jmenem, ale asi je to fuk, beztak vsichni vime o kom byla rec. Podle poslednich informaci ji mel pro zacku, ne pro sebe. Myslim hlavu heheh

0 xLajků:

42

rozhodně jediný srovnání ten behroš snese na cenový rovině jinak ten Hocke je asi jinde přeci jenom Mosfet ta hlava a co sem měl možnost setkat se s "obyč" kombem....tak nemůžu říct křivý slovo...samo pár detailů by se našlo ale ty nejsou podstatný....protože asi nejvíc sem měl možnost hrát na kombo v jedný zkušebně kde lidem bylo jedno co se děje s věcma protože byli erární a i přesto že kombo vypadalo už trošku "jetě" tak pořád hrálo dobře, až mě to zarazilo jak dobře smile

0 xLajků:

43 Naposledy upravil: Siegi (06. 05. 2006 19.18:35)

Ja jsem rozhodnuty, musel by byt velky prusvih a uz by to nezvratily ani drby, musel bych mit jistotu, osobni dukazni rizeni hehehe, abych nenavstivil Pardubice az dam do kupy kacky. Kdyz me nekdo ukeca abych prodal Warwicka,    bude to o par dni driv, ale asi bych ho mel nechat na vystupovani kde hrozi nastup nasich ochrancu poradku, nechci aby mi nejakej opancerovanej magor ukopl roh u Warlocka. jen vtipkuji, 2 basy mi vyhovuji, ale chtic mit denodenne k dispozici boxy a hlavu a ne jen kombo je veliky. Warwick je na kombu dobrej, ale Warlock chce hrat ve vetsich watech, uplne zadoni, na kolenou kleci, rohama na hlave kyva... A to necmadim jako nekdo a to i presto, ze si rodice na zhradce provlastni potrebu nejaky kytky pestej.
Chodis do hudebni skoly ze vidis vic komb, nebo je mate ve zkusebne? Osobni zkusenost je fajn, ja veci od Hocke nejak nevnimal, ani nevim proc, mozna jsem byl zbytecne upnutej k recenzim v casakach a tam se moc neresil.

0 xLajků:

44

jojo, ono kdyz clovek vedle sebe vidi ampeg za 60000 a naky to hocke za 10 000 tak mu hend vleze do hlavy ampeg... teda aspon znackofilum...

0 xLajků:

45

Ve Statech Na Hocke nenarazis, to mozna za chvili, uz jsem je trosku vyprudil at nemysli ze jsme jen dudaci a pijeme pivo a meli jsme Havla za krale komiku.

0 xLajků:

46

ale kus, ja myslim samozrejme CR, ze proste kazdej jen naky swr a ampeg a mesa a buhvico jeste, pac to je z juesej tak ot je to "nejlepsi"... sad

0 xLajků:

47

no to je ale spíš česká vlastnost big_smile s tím hockema jeho zkoušením -jako takhle pač sem odjel "pár" koncíklů a občas sem si na něj zahrál a měl sem možnost hrát i na jiný(jo to je to nehorší hrát na cizí ale holt někdy na to dojde) takž můžu říct že mě Hocke fakt docela nezklamal a většinou sem tam našel zvuk co sem potřeboval...asi nejhorší zkušenost mám naopak s malým behrošem 60W a nebo malejma Richtrama od Layneho(do 165W)

0 xLajků:

48

Mne se libi zvuk Ampega SVT, Bassmana od Fendera, Hiwatta Customa. A Warwick, zazracne kombo 30W neni samo o sobe na zkouseni v baraku, mozna v byte, ale s nejakym efektem co signalu trosku prifackuje grady. Warlocka basy absolutne nestiha, musim je minusovat na kombu a na base stazeny na minimum. Lol hodne reklamy kvalitu nenadela
President Warwicka me vyzyva k podpore, ze mam pomoci veci, nojo, ale ktery? Chce drazsi golfovy hole? Nic proti nikomu, ale bud zastupuji Warwicka a nebo ja ted nevim, treba Hi Watt, ale kdyz zastupuji 50 znacek, jsem uz jen co?
Asi Behringer nebude uplne spatny pro lidi jako ja, na chvili urcite, pro vas co hrajete hezkou hudbu, ne zadny WP hard rock. Black metal a podobny starty letadel, asi nebude splnovat vse co by mel. Hodne delaji i si myslim vase nastroje, muj Warlock ma vejsky jak s efektem pily a basy ze se trese zem, tam neco rozlisit mimo duneni je na silny nerv,proto radeji ceskej made in a doporucenou sestavu a pak chodit plakat na rameno ze to uz jen chrasti ale nehraje, nez spilat obchodnikovi, kterej me bud vyfuckuje rovnou nebo az po kontaktu s dovozcem. Jsem ten kdo kam slapne trava neroste, zklamany zensky, ukrouceny kolecka aut, mel bych drzet papuli nebo mi Mr. Hocke nic neproda:)
Ale opravdu by me ta hlava zajimala, asi ji nikdo z diskuteru nema, nebo jsme tak Behrosovi umyli zaduli, ze se ted kazdej majitel stydi a mlci. Nikde jsem recenzi nenasel, na 3000ku hafo i venku. To je na trhu tak kratce? A co Behros a jeho kombo 450W? Uz je trhem? Plny reklamacni sklad a nebo spokojeny mezikusy mezi hudbou a nastroji, tedy muzikantu? :-)

0 xLajků:

49

juhuuu napsal:

ale kus, ja myslim samozrejme CR, ze proste kazdej jen naky swr a ampeg a mesa a buhvico jeste, pac to je z juesej tak ot je to "nejlepsi"... sad

Zacinam mit na Ampeg averzi, slychal jsem to v HUSA, Cechy jsou US kolonii? Sem nosil US vlajecku kdyz mi bylo 15 a tady byl bolsevik na znameni svobody, ted uz jen hadry protoze je mam za par kacek, auto, protoze mam rad pohodli a bylo levny, ale Ampeg neni ani levny a kdyby byl, udelal bych to obracene nez nekeri Cesi, dal bych na nej logo  Slama z bot a ne BMW na Trabanta. Uz fakt Ampeg neeee. Mam sice B.C.Riche, ale rohy mam oblepeny poctivou ceskou paskou na koberce, zadny HUSA, PUSA ,FUCKUSA
(*)

0 xLajků:

50

Siegi napsal:
juhuuu napsal:

Zacinam mit na Ampeg averzi, slychal jsem to v HUSA, Cechy jsou US kolonii? Sem nosil US vlajecku kdyz mi bylo 15 a tady byl bolsevik na znameni svobody, ted uz jen hadry protoze je mam za par kacek, auto, protoze mam rad pohodli a bylo levny, ale Ampeg neni ani levny a kdyby byl, udelal bych to obracene nez nekeri Cesi, dal bych na nej logo  Slama z bot a ne BMW na Trabanta. Uz fakt Ampeg neeee. Mam sice B.C.Riche, ale rohy mam oblepeny poctivou ceskou paskou na koberce, zadny HUSA, PUSA ,FUCKUSA
(*)

my mu nerozumime, ale my mu verime smile

0 xLajků:

51

Siegi: usa jako takova me nevdadi a mam ji rad, ale kdyz clovke v CR zije po vzoru usa a musi mit zasadne vsechno jůesáckýho, tak mi je z toho na bliti....

jinak jak mluvis o tom "niceni" loga, tak jsem si taky vzdycky rikaval, ze kdybych mel treba gibson nebo fender nastroj, ze bych z nej to logo dostal a hlavici bych opet nalakoval/nechal opravit aby na ni nic nebylo.... Vedel bych, ze mam origos nastroj, jen by to tam nebylo hned tak viditelny....

0 xLajků:

52

me vseobecna adorace US taky velmi irituje, priznavam dokonce, ze jsem vuci teto zemi a jejim produktum mirne predpojaty, zahranicni obchodni politiku, vkus a videni sveta nevyjimaje. Predpokladam tedy, ze jsme nazorove nedaleko...

0 xLajků:

53

Ja bych jejich politiku nazval jmenem jejich tvurcu, ale tim bych se dopustil minimalne neslusnosti big_smile.
Tim ze tam mam adresu, mam tam i pratele a nosim rozdrbany Levisky, vysoky snerovaci botky, Bomber Alpha Industries Inc., vozim si prdel v americkym terenaku budu vypadat jako padouch, ale Levisky jsou starsi nez jejich ehmm politika, Ford byl spravnej cipan i nazorove, vysoky boty jsou bez tak vyrobeny v Chinai jako skoro vsechno dnesni ryze americkyho, pardon vojaci maji letecky bundy vyrobeny ve Vietnamu a za par let asi Made in Iraque, takze muzu rict souhlas. US umela nabrat mozkovej potencial z celyho sveta, diky druhy svetovy  a priblbly zelezny opone docela zadaco, tak dneska... OK Ampeg je good, ale treba bude Hocke lepsi? Urcite se nebudu klanet logu, stryckovi Samovi jen proto ze US.... No dodatek ustavy blbej nemaj, ten se mi libi, ale jinak... jsem halt malej xenofobni blbecek a chci jim zustat.

0 xLajků: