1

Téma: Line6 - Lowdown studio110 - 75W - Je to dobrá volba?

Zdravím,

přemýšlím o koupi malého kombíčka na doma. Výkon neřeším, nebudu s tím hrát s kapelou a moji sousedé jsou převážně důchodci.
Nechci moc utratit (max 6000 - 6500), ale chci se vyhnout výrobkům značek jako Behringer apod. Prostě chci za málo peněz hodnw muziky:)
Máte s tímto kombíčkem někdo zkušenosti? Nebo obecně s výrobky Line6?Co kvalita zvuku vestavěných efeltů?

Já na tohle kombu akorát slyšel hrát Jenicha na veletrhu, znělo to v poho, ale zajímají mě i názory ostatních.

Díkes

jo, tohle je ten stroj:

http://kytary.cz/line6-modelingove-komb … 93:0:0:1:0

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

2

Re: Line6 - Lowdown studio110 - 75W - Je to dobrá volba?

Toto patri do sekce Poradte s nakupem... Presunuto

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

3

soráč...nějak jsem to nepostřehl že je tady i tahle sekce:)dík

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

4

Marek.Zavodsky napsal:

Nebo obecně s výrobky Line6?Co kvalita zvuku vestavěných efeltů?

no já mám z téhle řady toho 300w macka... chci ho sice prodat, ale to proto, že má 1*15 (a ne 2*10) a není možný k němu připojit externí box...
jinak zvukově je na tom dobře - ty simulace aparátů dávají člověku možnost najít si zvuk v podstatě na jakoukoliv příležitost (hraju v jedné rockové kapele - nastavení Rock+EQ- a v jednom jazz-fusion projektu -  Clean+EQ)
no ty vestavěný efekty jsou fajn na blbnutí, ale na rozumný využití je k nim potřeba footswitch... ale zas pokud to chceš jen na doma, tak myslím stačí i takto...
jinak LINE6 mají (imho) poměrně kvalitní výrobky a tímhle kombem myslím nic nepokazíš... pokud nejsi zapřísáhlý příznivce analogovýho zvuku lamp (no a to předpokládám že nejsi -jinak bys o digikombu asi nepřemýšlel), tak vyzkoušej se svou basou a uvidíš wink

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

5

díkyza info .
já sice mám rád analogový zvuk lamp, ale to od tohodle ani nečekám:)
prostě to chci na domácí hraní, blbnutí a nahrávání okamžitých nápadů. proto jsem si říkal že by tohle mohlo být akorát. digi zvuky se mi už dneska zdají na urovni a na koncertty nebo do studia s tim stejne nepolezu:)

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

6

podívej do inzerce je tam jeden Line 6 lowdown 150 s 12 reprem za 6000.....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

7

měl jsem ho kdysi chvilku a ten zvuk se mi zdál takový zahuhlaný, více se mi líbil v téhle ceně roland 30 basscube

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků: