1

Téma: Laney Nexus

Zdar lidi, mam novou hlavu Laney Nexus a vypina se mi - stalo se to asi 3x ve zkusebne kde bylo fakt nedychatelno, tak sem si rikal ok, prehriva se. Ted v pondeli se to ale stalo i ve studiu, kde bylo max 20 stupnu. Nevite o tom nekdo neco? Diky

0 xLajků:

2

Re: Laney Nexus

Dorwish napsal:

Nevite o tom nekdo neco?

Já to nebyl! big_smile

To asi způsobuje ochrana - něco není tak jak má a nejspíš to bude přehřívání - nefunkšní větrášek, miláášššku?

Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke
0 xLajků:

3

Pokud je to nový zesilovač,tak se na něj vztahuje jistě i záruka - reklamuj to a nepospíchej na vyřízení - když překročí 0dní od uplatnění reklamace,tak si nech vrátit peníze a jdi od toho - ztráta důvěry.
Držím palce a pevné nervy.
M

Baskytary: Víc než je běžné
Aparáty:     Víc než je běžné
Efekty:        Víc než je běžné
Kabely: LavaCable,DiMarzioCable,Vovox,PhilJonesCable,PRScable,GeorgeL'sCables, ...
Příslušenství: Lehle,SonicResearch,Korg,MXR,BOSS,Furman,Peterson,Ultimate,SKBcasses,Elixir, ...
0 xLajků:

4

oprava - 30 dní

D.a.l.i: Staci pouzit na puvodni prispevek tlacitko Editovat, neni nutno vytvaret novy prispevek...

Kabely: LavaCable,DiMarzioCable,Vovox,PhilJonesCable,PRScable,GeorgeL'sCables, ...
Příslušenství: Lehle,SonicResearch,Korg,MXR,BOSS,Furman,Peterson,Ultimate,SKBcasses,Elixir, ...
0 xLajků:

5

Hlavně ji reklamuj včas, aby ti pak třeba nevrátili jen půlku peněz, protože hlava už je opotřebovaná (ahoj Hrushi)

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6

Hlavně si uvědom, že je to jenom obchod a Ty nejsi "jenom blbej muzikant", ale jejich vážený zákazník,který živí tyto prodejce - nenech se odbít. Zákon je na tvé straně - na straně spotřebitele.
M

0 xLajků:

7

mikulik napsal:

Hlavně ji reklamuj včas, aby ti pak třeba nevrátili jen půlku peněz, protože hlava už je opotřebovaná (ahoj Hrushi)

pokud je v záruce a  jde o reklamaci a překročí lhůtu na opravu, tak musí vrátit plnou cenu...

0 xLajků:

8

noomak napsal:

pokud je v záruce a  jde o reklamaci a překročí lhůtu na opravu, tak musí vrátit plnou cenu...

Ano, ale podívej se do threadu "reklamace" nebo tak nějak na zkušenosti... Tady je fakt kocourkov :-)

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

9

ok, domluvil jsem se v shopu ze to tam pristi tyden hodim tak uvidime jak se k tomu postavi. Napisu jak to dopadlo.

0 xLajků:

10

Zdravím Dörwishe, tak to mne mrzí, že tě potkalo něco takového, ale jak tě znám, tak ty si poradíš. A když už tě tu vidím, nezavítáš za námi (myšleno námi basáky) příští víkend na ranč? I Karč(y)a tam bude, tak si budete určitě mít co říct smile a aspoň bychom mohli konečně zapařit...

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: MK (27. 09. 2008 12.22:48)

No, je to zajimave, me podobne haprovalo i to stare, o nekolik radu horsi Laney. A vypne se cely zesak, nebo jen konce? Pokud to ma pokrocile ochrany, muze to vypinat i kvuli bedne nebo propojovacimu kabelu, myslim. Me puknul na desce jeden SMD odpor a od te doby s tim bojuju. Kazdopadne po zkuenostech bych asi do Laneyho uz nesel, i kdyz Nexus uz je asi poradny aparat. Kazdopadne drzim palce, at to dobre dopadne a poradne si ho uzijes!

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků: