Klusi napsal:Hej Jenichu, jak hraje Sandberg California? Někdo Sandbergy chválí do nebe, někdo zase, že nedosahují takové úrovně jako hi-endy... Vnes do toho trochu světla...wink
Co ja ho slysel se Sandbergem a s Line6kou, tak jednoznacne do co do zvuku a jeho prokreslenosti vede Sandberg. Co Jenich hral, tak proste znelo lip na Sandberga. Mnohem vic to jiskrilo.
Jinak postreh k Line6 Variaxu - ma sice super moznosti, ale asi nejlip zni jeji synth mod
Co se tyce zpracovani, tak ta line6 neni nic moc, krk mi nebyl zrovna prijemnej a ve vyssich polohach to skomira, sustain a jasnost tonu dost slaba. Zvuky fajn, ale nejvic se mi libil prave ten synth - tim chci trosku rict, ze ty ostatni holt nejsou "ono". Mozna v mejch prackach, ze toho nedokazu vyuzit, ale podle me je to chyba uz v base samotne, ktera nedava svou kvalitou zpracovani dostatecny zvukovy zaklad pro nasledne digitalni zpracovani zvuku. Mozna tam byly taky stary struny, nevim, ale prislo mi to porad takove tupe, ze tomu neco chybi, takova ta cerstvost a vune tonu. Jako rozdil mezi masem ktere bylo pred grilovanim cerstve a ktere bylo zmrazene - ktere ztraci tu stavnatost. Line6 by odpovidala tomu zmrazenemu (premrazenemu a trosku proslemu
). Vnitrnosti mozna super, ale kdyz uz ten zakladni nastroj, at uz krk, kobyla, hmatnik, nulak, prazce...nestoji za moc, tak ta elektronika s tim zazrak neudela, dokud ten zvuk uplne nepredela 
CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE