Téma: Vyleštění baskytary
Ahoj, na baskytaře mám matný lak. Tam kde opiram ruku se čase opotřeboval a je ta část lesklá. Líbí se mi víc lesklý lak než matný, a chci se zeptat jak by se dalo celé tělo přeleštit? Nějaké nápady?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Vyleštění baskytary
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj, na baskytaře mám matný lak. Tam kde opiram ruku se čase opotřeboval a je ta část lesklá. Líbí se mi víc lesklý lak než matný, a chci se zeptat jak by se dalo celé tělo přeleštit? Nějaké nápady?
Simone, porid si jemnou brusnou pastu a rozlesti to s ni
Můžeš použít třeba leštěnku Tempo na zvětralé autolaky... obsahuje jemný abrazivní částice a z matného nátěru máš v mžiku lesk jak blesk
Ty jo, to sem teď použil na svýho Frantíka, ale na basu mě to nenapadlo Má to mimochodem těžce návykovou vůni žvějkačkovou
Autosalon Mimochodem bacha na to tempo, dela to takovej divnej potah a kdyz to chces strikat, tak je to strasnej problem dostat i po letech dolu... Teda, ne ze bys chtel strikat basu, ale ted mluvim o Frantikovi
I kdyz... na base to muze udelat taky peknou paseku.
Ty jo, to sem teď použil na svýho Frantíka
Hooodne jsem se bal co to bude za fotky....
Mimochodem bacha na to tempo, dela to takovej divnej potah a kdyz to chces strikat, tak je to strasnej problem dostat i po letech dolu... Teda, ne ze bys chtel strikat basu, ale ted mluvim o Frantikovi smile
No sundat acetonem a pak technickým benzínem před lakováním... Jako co se týče káry spokojenost Ani na tom moc neulpívá prach a nic - stačí přejet vodou a hotovo
Já bych se na basu trošku bál...
no toho se prave bojim, nechci to zkurvit...
Tak di na jistotu http://www.musiccenter.cz/Dunlop-654C-P … ytar:17482
jestli to není ale na vyleštní lesklého, akorát zapatlaného . Simon psal že má mátný lak, akorát tam kde se opírá už xlet palcem, tak tam se to vyleštilo.
Nevím no ale dycky sem si myslel že polish je na rozleštění i tohodle - wax jen na nablejskání...
no, tak jeste jednou: Jemna brusna pasta
jemnou brusnou pastou to pujde a hned uvidíš jestli to jde k dobru nebo ne, včera sem viděl kousek dokumentu o jednom fotografovi a ten si vyráběl foťáky sám, dokonce i čočky si vyráběl a dělal je z plexiskla pak šmirgloval a nakonec zaleštil zubní pastou s cigaretovým popelem
to Dunde.e: pan Tichý ... kyjovská postavička ... úchyl, blázen, génius;-) .. a teď navíc slavný a "bohatý"
cigaretovým popelem
to zrovna radil kamos z labu na auto na takovi maly smouhy..
co simone jak si to vyresil?? ja bych taky toho zlutaka chtel poradne nalestit.. .)
Můžeš použít třeba leštěnku Tempo na zvětralé autolaky
a to stoji kolik??
prinejhorsim popela mam doma dost anaka zubni pasta se taky najde
a jak se to dela?? mznes pastu zasypes popelem a pak lestis hadrem??
a to stoji kolik??
prinejhorsim popela mam doma dost big_smile anaka zubni pasta se taky najde big_smile a jak se to dela?? mznes pastu zasypes popelem a pak lestis hadrem??
Leštěnka Tempo stojí asi pade (jedná se teda o tu leštěnku v tubě, ta se stejným názvem v plastové flašce je imho něco úplně jiného a tak dobře leštit nebude).
Zubní pastou leštím pro změnu poškrábané CDčka...
Leštidla na auta bych radši vynechal, leštidla na nábytek a tak jsou moc fajn na oživení lesklého zašlého, ale z matného lesklé chce asi fakt tu brusnou pastu a nejlíp co to strčit nějakému kytarářovi?
Zubní pastou leštím pro změnu poškrábané CDčka...
Funguje to? To tam naplcáš a vyleštíš hadrem nebo tak?
Funguje to? To tam naplcáš a vyleštíš hadrem nebo tak?
Jo, kapesník a pasta, nejlíp taková ta "whitening". Fungovat to funguje na ty vlasové škrábance, většinou se to o dost zlepší.
tak jo ja to zkusim pastou a popelem
a uvidim co to udela
teda ja tam mam lesklej lak ale jak sen zabrusoval naky drobny nerovnosti tak uz to neni tak leskly.. delal sem to smirglem 1000kou..
a kdyz uz sem to cely predelal tak to prece nebudu cpat kytarari
pasta a popel !!
odol vs popel z javanes jonchens.. funguje .. nasledne sem to este cely vzal tekutym parafinem
a ta pasta jbyla použitá? big_smile
odol vs popel z javanes jonchens..
koukam ze jo... m3 - doufam ze nam ukazes i nejaky obrazky z procesu - basa upatlana pastou s popelem - to musi byt esteticky sily zazitek
no ne ..nejak jak sem od toho mel zapraseny ruce se mi nechtelo sahat na fotak
nejak jak sem od toho mel zapraseny ruce se mi nechtelo sahat na fotak
Vy diskolidi jste hrozný slečinky
Škoda, taky bych se na to podíval
diskolidi jste hrozný slečinky
sem punkac voe..
btw spis sem byl linej
jestli je na tom nitro lak....tak se to da rozlestit aceton trochu mixlej s lihem....jestli je to neco jinyho syntetickyho...tak bych mozna zkusil lestici pastu, napr co se pouzivaj na piana....to se nalozi do petroleje...vznikne takej slem...a tim se da taky dobre lestis..
Jeste ze zboznuju patinu a mam vzdycky opacnej problem - jak nejrychleji tu basu omlatit, zas*rat a zneuctit...
Co se na samotné leštění s abrasivními prvky v pojivu vysrat.?
Následnému efektu (vyblejskanýmu) pak můžeme společně říkat "patina nástroje".?
Mám 2 basy s matným,neleštěným povrchem (Fodera a Alembic) a leštění tohoto druhu neřeším - taky to tam mám vyblejskaný - NO A CO !!!???!!!
Nezasahoval bych do toho.
Pokud přeci jen chceš,tak vím,že firma Warwick vyráběla přípravek se včelím voskem na údržbu těchto povrchů - je to ale už delší doba,tak nevím,jestli to maj stále v nabídce.
Zdravím - M
Jeste ze zboznuju patinu a mam vzdycky opacnej problem - jak nejrychleji tu basu omlatit, zas*rat a zneuctit...
heh to by se ti libilo to moje xpcko idyz sem ten bejbetsi sajrajt umyl..¨
btw ..ja sem potreboval hlavne zahlasit stopy po smirglu a ten povrch trochu vic homogenizovat .. nedelal sem to proto abych tim postel prasatka na slecny pri hrani idyz to neni spatnej napad
jak nejrychleji tu basu omlatit, zas*rat a zneuctit...
Rek bych ze pochcani onstage v kombinaci s par kopancema by mohlo fungovat, Skinheads to tak delaji na lidech a prej to je OK....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Vyleštění baskytary