Jenich napsal:o fórech ví jenom konečníci. Konečníci jako my smile
zajisté, i mně chvíli trvalo než sem fórum objevil, a ještě dýl mi trvalo než sem se osmělil a zaregistroval a napsal první příspěvek 
Jenich napsal:vlastně jeden jo...ale já byl línej jít na poštu a poslat mu to na dobírku, tak jsem mu poslal link na e-shop, kde to koupí za stejnou cenu nový a taky mu to přijde až domů.
tomu říkám solidní prodejce 
hofa napsal:no... smile ale já bych teď chtěl právě prodat co nejdřív a koupit co nejdřív nový... nový stojí hafo peněz, tak potřebuju z toho starýho získat co nejvíc big_smile
jednoduchý, hod to na hudebnibazar za nejvyšší možnou cenu co by si z toho chtěl, a vyčkávej a po dni vždycky sniuj cenu třeba o 500, a nezapomeň kombíčko jaksepatří pochválit jako:"je spolehlivý, super zvuk, spousta možnosti nastavení, nikdy mě ještě nezklamalo, zbavuji se ho z těžým srdcem atd atd" to by mělo lidi obměkčit tyhle prodejní fígle 
jÁ když před dvouma rokama prodával kombo Behringer BX600 na hudebnim bazaru, (napamatuju si kolik v tu dobu stálo nový, mě stálo cca 5 tis. ) tak sem ho dal bud za 3800 nebo za 3500, ted už nevím, ale zase je fakt že na kombu nebyl ani škrábanec, nic, a hrálo, a taky sem psal jak mě nikdy nezklamalo, že je spolehlivý, a e bych se hio ani nezbavil, ale že potřebuju víc wattů... hle, a 3 zájemci byli na světě 
Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80