no po odohratí koncertu prišiel bez problémov medzi pospolitý ľud a v pohode sa bavil s kýmkoľvek,podpisoval sa na čokoľvek(mne na jeho CD) a fotil sa s každým kto ho požiadal,ale preto som písal,že sa javil ako fajn chlapík lebo toto je súčasť profesionálneho prístupu a ťažko podľa toho súdiť aký je v civile,ale tých cca 10minút pokecu bolo fajn
btw.tak isto sa správal aj Richard Bona asi to patrí k folklóru pri koncertoch na lodi A38 v Budapešti(vrelo odporúčam,kto má možnosť treba skúsiť) len Rišo bol omnoho veselší a ešte viac v pohode a tak isto medzi nás slintáčov prišiel aj v Bratislave,kde bol jeho koncert absolútne dokonalý aj po zvukovej stránke,čo ma teda na Blavu veľmi milo prekvapilo ináč najnovšie live CD Bona make you sweat je práve nahrané na koncertoch na A38-ičke v Budapešti,na ktorých som bol aj smanželkou v 8 mesiaci tehotenstva s naším druhým synčekom a tak máme super foto s R.B. a malým ešte v brušku,no a v Blave mi podpísal onen živák pre malého Jacoba(Jakuba),na ktorého si ešte fakt pamätal z Pešti,teda na moju tehotnú ženušku a aj na mňa.
Sorry,že som sa tak rozpísal ale pre mňa boli toto asi najvčšie hudobné a aj ľudské zážitky s celosvetovo uznávanými BASSĽUĎMI
KGB"Marta">>EBS Valvedrive,BassIQ,WahOne,DynaVerb>>Custom JazzBass z americka,Parker PAB 40(akust.),
Nordstrand NORDY VJ5