Téma: backline 600 + 410 blx a co jeste koupit?
ahoj. potreboval bych poradit co koupit jeste ke GK.mam backline 600 a box 410 blx. jestli se dobra volba GK 210 blx? jestli nekdo mate zkusenost s timhle boxem.aby to uz nejak hralo
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » backline 600 + 410 blx a co jeste koupit?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj. potreboval bych poradit co koupit jeste ke GK.mam backline 600 a box 410 blx. jestli se dobra volba GK 210 blx? jestli nekdo mate zkusenost s timhle boxem.aby to uz nejak hralo
Vyměnit zesák za klasiku RB
Ty se mi snad zdáš... asi Murphyho zákon
Není vůbec jasné, o čem chceš diskutovat.
trochu vtom mám guláš, ty sháníš nebo se ptáš na box GK 210 blx a prodáváš box GK 410 blx viz. http://www.forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=4359.
O co ti vlastně jde? Nezdá se ti uspořádní 4x10 tak chceš zkusit 2x10? nebo ti jde o mobilitu?
Nechci se nikoho dotknout ale tvrdím to pořád, řada Backline prostě nehraje (nemluvím o dalších řadách GK, tam už je to o něčem jiném).
Kdyz tu bednu Backline zivis 1001RB II, tak hraje dobre
Kdyz tu bednu Backline zivis 1001RB II, tak hraje dobre smile
Snad jedině tak:)
Nechci se nikoho dotknout ale tvrdím to pořád, řada Backline prostě nehraje (nemluvím o dalších řadách GK, tam už je to o něčem jiném).
Ale tak za ty prachy alespoň něco.
Kdyz tu bednu Backline zivis 1001RB II, tak hraje dobre
Ani tak ne, zkousel jsem to a oproti rbxu, to je fakt desny
Ani tak ne, zkousel jsem to a oproti rbxu, to je fakt desny
Jo? Já totiž nemám srovnání s jiným GK, takže je to hodně subjektivní Pokud bych nevěděl co s penězma, tak si koupím 410RBH
Zdar Jiří, no taky trochu přispěju. Na konci srpna jsme hráli ve Vackách s NV4 a ten jejich basák má stejný zesák jak ty(1001RB), jen k tomu má bednu GK 410RBX(což je myslím střední řada mezi BLX a RBH). Ve srovnání s BLX co jsem hrál na tvůj aparát se mi zvuk velice líbil a ta bedna mi přišla o dost lepší než ta tvá BLX (hlavně teda RBX brala H strunu dost v pohodě zatímco BLX se s ní spíš trápí). Výkon RBX krásných 800W, takže kdybych kupoval v budoucnu nový aparát tak už mám favorita.
to Andrew: To máš sice recht, ale já nemám pětistrunku, takže mě to až tak netrápí, že to nezahraje H strunu Nicméně to není konečná a určitě pořídím lepší box, jen mi zbývá našetřit těch "směšných" 24000,- na 410RBH (4ohmy, 800W).
Jen jsem chtěl původně poukázat na to, že i horší bedna s lepším zesákem dokáže hrát.
Já myslím že by ses spokojil i s RBX, ale zas ty chceš asi do 4 ohmů abys využil výkon 1001RB že? Chápu.
to Andrew: Yup, nepotřebuju za prdelí full stack 2x410RBH, když těch 1600W stejně neuživím
Tedy šetřím, kde se dá...
trochu OT : lidi píše se to tu skoro v každém příspěvku, který má něco společného s bednama a reprákama. Citlivost je důležitý parametr, není třeba se hnád do výšky abyste se slyšely a mít aparaturu v řádech kW. Se 3dB/W/m navíc ušetříte polovinu výkonu, jinak řečeno s bednou která má o 3dB méně potřebujete dvakrát tak silný zesák a samozřejmě i bednu s daným výkonem. (Dá se říct že citlivost je účinnost, akorát ty čísla mohou být trochu matoucí).
Nedá se na to ale uplně hledět a vidět to uplně černobíle, protože charakteristiky ruzných beden se mhou více lišit, ten graf nebude ta samá křivka posunutá po celé své délce o 3dB dolů, ale pokud výrobce udavá že to má třeba 100dB+-2 na 50Hz-18kHz tak se k tomu dá přihlédnout že je to slušná informace a můžeme srovnávat s jinou.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » backline 600 + 410 blx a co jeste koupit?