Díky Kubši, tak sem se aspon zase něco dozvěděl 
JInak taky pamatauju ytary jako malej krám ( i když teda osobně sem tam nebyl ) a jak sáím říkáš není to tak dlouho co tomu bylo. Ono s těma značkama to máš složitý, prostě jim to tak vyšlo, a kdyby kdokoli jinej z nás měl v 90 letech zařídit disteribuci značek jako Marshall, Gibson apod. výhradně pro sebe tak proč ne? To máš jako když byl boom internetu když vznikal, tak chytrý hlavy ihned na internetu registrovli domény jako třeba coca-cola.com, nike.com (příklady) a pak to za těžký prachy prodávali těm společnostem.
Já sem s kytary.cz neměl nikdy žádnej problém, až tedka s tim kombem, ale to zase prostě, stát se to může to neříkám, jen mě naštvalo že mě chtěli vodrbat na novým Marshallu že není novej. Ale jinak je s nima celou dobu férová domluva. To co říkáš se mi na kytarách právě líbí, snažej se z toho udělad obchod hodnej úrovně evropský unie. Sice to pořád nedotáhne tak daleko že budou na úrovni velkejch hudebnin v anglii, ale to je zase v našich končinách daný trhem, a na naše poměry si myslim že fungujou dobře. Oni kytary se musej snažt, těch obchodů tady dneska už neni málo, navíc narozdíl od PMC kterej je hlavně distributor a třeba na Marshall značku j tady v čechách jedinej oficiální, oni se musej snažit prodat a mít kvalitní služby. PMC zase tak ne, těm je to jedno protože to pouze koupěj, dovezou, a prodaj maloobchodům
Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80