Téma: fender jaguar bass
ahoj, chci se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s touhle paradickou.
jestli to tu uz bylo omlouvam se, nenasel sem.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » fender jaguar bass
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj, chci se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s touhle paradickou.
jestli to tu uz bylo omlouvam se, nenasel sem.
bylo to tu, sám se na ní jednu dobu koukal ale bohužel vyčetl sem z mnoha USA zkušeností že je daleko hezčí než kvalitní co se týče zvuku.....bohužel....je to krásná basa ale chce to asi komplet změnu elektroniky..pak možná
Slyšel jsem, viděl jsem, líbí.
Co to je na tom Pickguardu za udelatka nahore a dole? Znam to jen s tema dole a ani ty nevim, k cemu sou. Neni to proste Preci s korekcema?
Jaguara jsem zkoušel v Londýně ("náhodou" jsme vlezli do obchodu s nástroji ) a musím říct, že to je hodně zajímavá basa. Hlavně zvukově - možnost vybrat si aktiv/pasiv nebo snímače paralelně/sériově. Celkem dobře se na něj hraje a krásně vypadá (v červené).
Neměl ho tady někdo...?
Jinak je to jeden z mých GASích hlodacích červíků
Má ho jeden chlapík tady v Brně, ale jakej má na fóru nick nevim
Jinak je to jeden z mých GASích hlodacích červíků smile
hehe to je jedna z mala veci na kery se s mikulem co se v tomdle ohledu shodnem... btw ten cervenej s cervenou hlavou....
sem uvazoval i o tech oldschoolovejch nemeckej framusovejch pseudojaguarech..
qale ai by to nebylo moc hratelny ale kdo vi...
btw ten cervenej s cervenou hlavou....
Jo! Jo! Jo! To je přesně von!
má ho marocho z Music Data ... byl jsem si tam na to zahrát a byl jsem z ní poněkud zmatený:) ... v jeho rukách zní rozhodně super ... ale má prej problém, že si odírá prsty o ty čudle dole ... vypadá krásně
Basu mam na predaj, rozhodne to musis pocut...ani ja som neveril, ze by to mohlo hrat, objednal som si to len tak zo srandy...ze sa mi pacil dizajn. No zvuk je uplne bezproblemovy. Znie to ako velmi dravy jazz bass. Mozes si vybrat ci chcse hrat na aktiv alebo pasiv. Farbu zvuku si menis, jak tonovou clonou, vyskami, basami, alebo seriovym, ci paralelnym zapojenim snimacov. Takze zvukovych moznosti je neuveritelne vela.
Ako pise Vladan, jediny problem som mal s tymi troma prepinacmi...pri slape sa mi proste casto krat stavalo, ze som ich nechtiac prepinal....
Tu je foto:
Jo, zrobna sem chtěl napsat že to tu někdo má a ž je dokonce na hudebnimbazaru.cz za 19 900 k mání :-D jinak basa je to moc pěkná, a designem jak dělaná na nějakej retro rock, nebo oldies :-D ale nehrál sem, ale řek bych že vzhledem k možnosti přepínání těch snímačů paralel/serial to se lušnym aparátem může mít libovej zvuk, proč ne
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » fender jaguar bass