1

Téma: Musicman Stingray5

Zdravím basáky a basačky!

Po letech šetření a odříkání jsem si konečně pořídil svůj první "pořádný" nástroj a tak jsem si říkal, že třeba někomu tento příspěvek pomůže v rozhodování o případné koupi.

technické paramtery zatím záměrně neuvádím, zkusím naškrábat nějakou recku či případné zvukové ukázky a pošlu ta na www.basy.wz.cz.

Nástroj mě vyšel na 33 000 kč i s futrálem Warwick, je dovezený z německého obchodu kde sloužil jako zkušební kus a byl vybírán z více nástrojů.  Je mi jasné že cena není nízká, ale když mě se tak líbil...:)

řemeselné zpracování je bez chybičky, basa se skvěle drží a hraji se na ní velmi pohodlně.
chvilku mi trvalo než jsem přišel na to, že u lepšího nástroje je holt třeba každý ton hrát pěkně bez chybičky a pořádaně zabrat...musicman to pak vrátí v podobě svého charakteristického naprděného zvuku. Apropos zvuk....je skvělý:) První zkouška z kapelou a mým Ampegem byla trošku ve znamení hledání optima, ale ted je to mnohem lepší a svuj zvuk jsem nasel.
S kapelou hrajeme pomerne tvrdou hudbu a kytarista ma velmi vykonny aparat, presto se basa v pohode protlaci a tony jsou citelne. Diky rezepinatelnemu snimaci a prepinacu vysek, stredu   a bas ma variabilni zvuk a JE ale pouzitelna temer v jakemkoliv stylu hudby.

Pokud by nekdo mel zajem o koupi teto baskytary, rozhoduje se a nema si na ni kde zahrat, mile rad poslouzim a necht se ozve na email. nemam s tim nejmensi problem:)

zatim cest praci a rukam klid.

zde nejake fotky a omluvte kvalitu:
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/m … 5247-2.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/m … 5219-1.jpg

Musicman Stingray5
Ampeg SVT 3 Pro + Ampeg SVT 610 HLF
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

2

Re: Musicman Stingray5

Hmmm... natural... želvička... pěknej kus nábytku smile

Asi je zbytečný se ptát, jestli háčko zní, viď? smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3

noo...hacko je fajn:) zni to tak jak ma..zadne blato.
akorat jsem tam mel struny warwick a odesli behem 2 tydnu a pekny zvuk sel do pr...
bylo mi receno vlastniky musicmanu ze je na to musicman haklivy, mam pry jit do elixiru...ovsem ty ceny....bleeee

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

4

Hezka basa smile Jen maly dotaz - roztece na kobyle jsou 19mm nebo mensi?

Jinak Elixiry se dnes daji slusne dovezt z USA, hodi se to nechat poslat i po jednom balicku... (napr. zde - http://cgi.ebay.com/ELIXIR-NANOWEB-5-ST … 286.c0.m14 - 45+12, resp. pro 2 balicky 90 + 12, mozna + DPH).

Co jsem mrknul na www.kytary.cz, tak tam za jednu ctyrkovou sadu das stejne penize jako za dve 5-strunne sady z USA (bez pripadneho DPH)...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

5

Moc pěkná tongue gratuluju já šetřim na MM Bongooooooo

F-Bass BN5,Epifani UL410,?
0 xLajků:

6

No konečně nějakej ten MM zase.. resp je jich tady jako šafránu, to jsou samý fendry a pořádný basy gurt nic wink Krásná, gratuluju. Škoda jen, že to není ta eatly 90' s očkovym krkem smile Ale jinak zatraceně schvaluju. Ten typickej  MM zvuk HB u kobyly se mi zamlouvá čimdál víc..

0 xLajků:

7

Týjo, tak to ti teda závidím. Navíc ta cena není tak špatná, €1400 (cca) je celkem normální cena. Já mám jenom levnější OLP (2x HB) a hraje hodně dobře, tak si moc nedokážu představit, že tohle bude hrát ještě o několik tříd líp...

Mňam, dal bych si říct big_smile

0 xLajků:

8

Gratuluju...

Pětka v MM je výborná volba, v hloubkách je to neuvěřitelná síla... smile

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

9

Konečně zase Musicman! Už sem zase můžu chodit :-D

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

10

Gratuluju ti, Marku,
hele dost se mi to líbí. Je to u MM (pro mě) takový neokoukaný. Tešim se na zvukovou ukázku s tvojí novou partnerkou smile

0 xLajků:

11

d.a.l.i napsal:

Hezka basa  Jen maly dotaz - roztece na kobyle jsou 19mm nebo mensi?

jj..roztece jsou 19 mm.

dik za typ, ty elixiry asi vyzkousim, precejenom tady vyjde sada pro petku na nejakych 1700. co je uz fakt moc.

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

12

xergic napsal:

Týjo, tak to ti teda závidím. Navíc ta cena není tak špatná, €1400 (cca) je celkem normální cena. Já mám jenom levnější OLP (2x HB) a hraje hodně dobře, tak si moc nedokážu představit, že tohle bude hrát ještě o několik tříd líp...

hele...já bych to zase tolik nepřeceňoval. urrčitě to nebude o několik tříd...asi se někde cena projeví, ale co jsem slyšel tak OLP jsou dobré basy:)

například já minulý týden hrál na Laklanda (detaily neznam .. ale byl z nejakeho spec. dreva v hodne luxusni verzi) a bylo to tak o 2 tridy jinde nez muj MM. Stal ovsem neco kolem 65 -70000:) ale takovou basu si uz musi clovek zaslouzit..hehe

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

13

Tyjo hezká basička, přesně něco takovýho by se mi líbilo:-) (mam pasivní OLP:-))

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

14

Marek.Zavodsky napsal:

hele...já bych to zase tolik nepřeceňoval. urrčitě to nebude o několik tříd...asi se někde cena projeví, ale co jsem slyšel tak OLP jsou dobré basy:)

Tak o třídu minimálně, přece jenom to OLP stálo třetinu smile OLP určitě nejsou špatné (což můžu potvrdit), ale originální EBMM budou bezpochyby o dost lepší... Budou mít lepší zpracování, lepší preamp u aktivek a tak vůbec.

No a Lakland, to už radši ani nekomentuju. Jenom se mi moc nelíbí jejich vzhled, ale určitě budou taky hrát výborně.

0 xLajků:

15

xergic napsal:

No a Lakland, to už radši ani nekomentuju. Jenom se mi moc nelíbí jejich vzhled, ale určitě budou taky hrát výborně.

souhlas. je to asi krásný nástroj, ale prostě na mě až moc "jazzový" vzhled:) ono to sice není pro někoho důležité, ale já dám i na design. Taky jsem ještě neviděl hrát nějaké HC např s Foderou, Laklandem atd..:)

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

16

Marek.Zavodsky napsal:

souhlas. je to asi krásný nástroj, ale prostě na mě až moc "jazzový" vzhled:) ono to sice není pro někoho důležité, ale já dám i na design. Taky jsem ještě neviděl hrát nějaké HC např s Foderou, Laklandem atd..

Jo no, do tvrdších stylů se vzhledově nehodí, zvukově možná jo, nevím. Ten vzhled by mi možná ani tak nevadil (jazzbassy se mi celkem líbí), ale vůbec se mi nelíbí ta kobylka. Asi řeším detaily, ale ta kulatá kobylka vypadá fakt strašně big_smile

0 xLajků:

17

kluci a hráli jste někdo na SUB? tady to moc nejede, ale ve státech docela jo.

0 xLajků:

18

nee...já na to nikdy nehrál. Obecně těch musicmanů moc u nás nevidím. SUB ale má být levnější varianta Stingraye, tkže to asi bude něco podobného..ale těžko říct. Každopádně mě láká si zahrát na Bongo..je to totálně ulítlý nástroj ale je tak hnusný až se mi líbí:)
hrál jste někdo na něj?

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

19

davidak napsal:

kluci a hráli jste někdo na SUB? tady to moc nejede, ale ve státech docela jo.

jo, testoval sem to, je to bes, takovy musicmanovsky squier, ale hure zpracovany

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

20

no panejo, a to je teď jedna na bazaru za 17k.. sad

0 xLajků:

21

davidak napsal:

no panejo, a to je teď jedna na bazaru za 17k.. sad

Treba nahodou bude povedeny,, to co sem mel v ruce ja by bylo vhodnejsi jako atrapa na stenu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

22

SUB pamatuju časy kdy se válel v Aleximu za 25tis jetej a prodavač to komentoval "prej je to stejný jen je na tom tahle hnusná barva...."

Talkbass mě kdysi poučil že leckterý OLP hraje jak SUB....:-D

Marek.Zavodsky napsal:

akorat jsem tam mel struny warwick a odesli behem 2 tydnu a pekny zvuk sel do pr...
bylo mi receno vlastniky musicmanu ze je na to musicman haklivy, mam pry jit do elixiru...ovsem ty ceny....bleeee

to je hloupý :-/ škoda tohodle "featuru" ale záleží co od toho čekáš jeslti flea zvuk alá "aeroplane" kde to prská cinká a kdesi cosi, tak asi jedině nový a to tak fakt na týden big_smile (tam ani elixíry nepomůžou....ty jako NOVÝ nikdy hrát nebudou...jako všechny šprckoidní struny)

MM5 se mi docela líbí,  někdy bych si chtěl drknout, mrzí mě že basák Chinasek ten zvuk neumí nastavit...a z CD a živáků se line takovej podivnej "skleněnej" zvuk.....resp. ne tak naprděnej....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

23

Kubš napsal:

jako všechny šprckoidní struny

Kubši, na kolik takovejch strun jsi hrál?

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

24

DR(ne uplně šprckoidní- a troufám si říct že nejlepší), Elixir, Dadário - totál šprckoidní....nevím proč ale elixíry se mi líběj nejmín....

0 xLajků:

25

big_smile:D:D aha... a co přesně znamená "šprckoidní"?

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

26

asi potažený šprckou, ne?

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

27

no neutíkejte od tématu jednoduše nikdo mi nevymluví že jakýkoliv struny ošetřený touhle technologií nehrajou nikdy jak uplně nový nepotahovaný....ale spíš vydržej X měsíců jak tejden hraný nový struny....což je báječný...

0 xLajků:

28

pekna basa! taky sem bzdy chtel MM,ale zjistil sem ze moje ATK mi docela vyhovuje a zvuk se strunama Ernie Ball taky supr. Ksybych mel 33 klacku na vyhozeni tak jdu urcite taky nekdy do toho smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

29

haha se mi skoro zdá že ATK za 1/3 ceny má daleko stálejší kvalitativní výrobu než musicman big_smile

0 xLajků:

30

někde jsem tu zahlídl debatu o tom, zda hrát je MM basa pro prsty, slap nebo trsatko.
Tak po měsící hraní už vím, co zvítězilo u mě. Je to trsátko, ačkoliv jsem doted hrál jen prsty a semtam "slapem".
Zvuk je skvělý, hraji na prostoru těsně za snímačem (směrem ke kobylce) a jsem z toho tak nadšený, že jsem přešel uplně na trsátko. Přináší to mnoho problémů (orientace mezi strunami, tvorba tonu atd), ale je to jen otázka pár měsíců a zvyknu si.

prsty zni samozřejmě suprově, ale mám pocit, že do tvrdé hudby se prostě hodí to trsátko a momentální sound kapely mě krutě sedí právě s trsátkem....

Slap moc neumím, nezní to špatně,ale myslím že na slap je prostě jazzbass lepší...

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

31

Marku, jak máš nastavené korekce na base a jak na hlavě, prosím? Cože?

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

32

Kubš napsal:

no neutíkejte od tématu jednoduše nikdo mi nevymluví že jakýkoliv struny ošetřený touhle technologií nehrajou nikdy jak uplně nový nepotahovaný....ale spíš vydržej X měsíců jak tejden hraný nový struny....což je báječný...

je to tak jak rikas. na zacatku tyhle sprckoidni struny tolik nezvonej ale vydrzej fakt dlouho. proste zalezi na vkusu co od tech strun chces. Treba kamos hraje v podstate jenom slap a rikal mi ze kdyz nekde hraje tak v podstate po patem koncertu natahuje nove struny....btw taky hraje na MM ale nejakej napul custom tusim od jurkovice....

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

33

Prosim o pomoc. Musicman Stingray5 vintage sunburst, hmatnik palisander chcem kupit uz dlhsie. Chcem len starsi nastroj. Nove som skusal a nepacia sa mi. Za pomoc dik.  Jozef.
mail:  balik.grand@centrum.cz

Ampeg, Soller, Yamaha, EBS, Mesa Boogie,
0 xLajků:

34

balik.grand napsal:

Prosim o pomoc. Musicman Stingray5 vintage sunburst, hmatnik palisander chcem kupit uz dlhsie. Chcem len starsi nastroj. Nove som skusal a nepacia sa mi. Za pomoc dik.  Jozef.
mail:  balik.grand@centrum.cz

vhodnější bude použít rubriku inzerce.. http://forum.baskytara.com/viewforum.php?id=7

jinak tohleto se v čr těžko shání, MM je málo a starejch ještě míň. a navíc- pětky se přece zas tak dlouho nedělaj, ne? snad tak od 90'.. nebo co myslíš tim starší?

0 xLajků:

35

Péčko napsal:

Marku, jak máš nastavené korekce na base a jak na hlavě, prosím? Cože?

na base si dávám max výšky a basy, středy na prostředek. přepínač na snímače uprostřed. zatím mám nejradši tuhle variantu.

Na aparátu jsem dal na rady svého učitele. Vše na rovno:) akorát si to krmím gainem a pak taky docela  přes lampy v předzesilovači - téměř co to jde.

Tato kombinace mi sedí jak na trsátko tak i na prsty...

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

36

Uhm, díkas.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

37

Čaues všici, nechci zakládat nový téma, tak se s Vámi podělím o mou neskonalou radost tady:). Naskytla se mi příležitost koupit za úžasnou cenu MM Stingray5, ovšem dělaný na zakázku Peterem Jurkovičem, takže hned jak jsem se to dozvěděl tak jsem k němu jel a zpátky už jsem nejel sám:D. Foto hodím jenom pro představu, je to z mobilu takže kvalita děs ale barva je více méně poznat:).

http://img442.imageshack.us/img442/3637/mm1jh4.th.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/5015/mm2tm5.th.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/9982/mm3gs9.th.jpg
http://img396.imageshack.us/img396/4656/mm4di8.th.jpg

0 xLajků:

38

Je to skutecne od Jurkovice? Rikal mi, ze fake loga nedela. Na MM si delal jiny kobylky a telo se leskne jinak nez byva u jeho laku zvykem.

0 xLajků:

39

Gratuluju... no a ja si delam starosti, ze mam na neorigo hlavici napsany Fender Precision Bass :-D Zajímal by mě rozdíl mezi originálem a tady tím... Teda osobně nevím jestli bych kupoval kopii MM, když mám doma pravej MM. Ale jelikož máš radost, tak to asi bude dobrý...

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

40

Jake mas seriove cislo na hlave?

0 xLajků:

41

Jurkovic dela seriove cisla na hlavu ? Vetsinou to kytarari schovavaji do kapsy

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

42

Stavěná kopie? S originál logem na hlavě? Probůh, k čemu je to dobrý? big_smile

0 xLajků:

43

já tohle docela odsuzuju. Proč člověk, který dělá kytary a umí to (např Jurkovič, Veber atd) vyhoví zákazníkovy a šoupne na svojí kytaru originál logo značek jako fender, gibson atd?
je to hlavně protizákonné, co si budeme povídat. A dělá se to uplně normálně...

já tohle mít na svojí kytaře tak se i docela stydím. přitom to není stejné jako s těma vietnamcema a botama z trhu. naopak, čeští kytaráři většinou dělají dobré nástroje, tak proč tam nedat svoje vlastní logo a trochu se nepochlubit? Například i náš kytarista má krásné LPčko od Vebera, je to supr nástroj ale má tam originál logo gibson.....chjo

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

44

... a pak se takový nástroje objevujou na hudebním bazaru coby originály a nějakej Mikulík tam kvůli tomu musí furt prudit big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

45

mikulik napsal:

a pak se takový nástroje objevujou na hudebním bazaru coby originály a nějakej Mikulík tam kvůli tomu musí furt prudit

to je pravda. ještě že tě máme:))

já bych na tohle prostě neměl žaludek, někoho takhle odrbat. Já když jsem například prodával svojí Jolanu nějakému mladíčkovi, tak jsem mu na rovinu řekl že je to originál Jolana!:))

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

46

Marek.Zavodsky napsal:

Já když jsem například prodával svojí Jolanu nějakému mladíčkovi, tak jsem mu na rovinu řekl že je to originál Jolana!)

Já bych na to taky neměl žaludek, jsem starej Mirek Dušín smile

S Jolanou naletěl kdysi Robert Kodym... koupil Jolanu Strat s nápisem Fender a dal za ni někdy v roce 1988 tři a půl tisíce, což byly pomalu dva jeho měsíční platy...

0 xLajků:

47

tak vidíš, i takový "znalec" se utne:) dneska se i díky tomuto foru mužeš fakt snadno přehlédnout různé podvody atd, což je velmi příjemné zjištění. já osobně si nekoupím nic co bych si tu dříve trošku neproklepl hehe

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

48

já mám pocit, že to je přání lidí, co si to nechávaj stavět, né výmysl kytaráře, tomu je takový logo k ničemu.

0 xLajků:

49

jistě že je to přání lidí! ale když bych si teď přál třeba abys vykradl mého dementního souseda, tak bys to udělal? je to prostě nezákonné...člověk který staví kytary to musí vědět, tak to má lidem vysvětlit. ale bussiness je bussiness..

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

50

batty napsal:

Je to skutecne od Jurkovice? Rikal mi, ze fake loga nedela.

spider napsal:

Jurkovic dela seriove cisla na hlavu ? Vetsinou to kytarari schovavaji do kapsy

davidak napsal:

já mám pocit, že to je přání lidí, co si to nechávaj stavět, né výmysl kytaráře, tomu je takový logo k ničemu.

Ke všem dotazům hromadně - ano, je to od Jurkoviče, vzadu na hlavě je vyraženo jeho sériové číslo, či jak ho nazvat (z hlavy si ho nepamatuju), a ten nápis tam je, protože kluk, pro kterého to stavěl, si ho tam nechal dát na své přání. Jurkovič to tam nedával a ani nedává, jak již bylo zmiňováno, je to protizákonné. Mně je celkem fuk, jestli je tam napsáno MM nebo cokoli jiného, hlavní je (alespoň pro mně), že je to supr nástroj na který se mi úžasně hraje. MTDčko má taky svoje plusy, zase bych ho nikdy nehanil:). Jsou to různý nástroje, MM je agresivnější, pro mně je hrozně fajn, že je tam zase snímeč Kent A., který jsem měl i na MTD, takže charakteristika zvuku je obdobná - teda ta, co se mi líbí:D.

0 xLajků:

51

A propois, není to úplně kopie 1 ku 1, je tam malinko větší výřez pro možnou hru do dvou oktáv, v tomto směru ho ovšem MTDčko díky delší menzuře jistě válcuje.

0 xLajků:

52

Karlos napsal:

Mně je celkem fuk, jestli je tam napsáno MM nebo cokoli jiného, hlavní je (alespoň pro mně), že je to supr nástroj na který se mi úžasně hraj

Tak tak, myslim, ze cenu nastroje dela jeho zvuk ne to co ma nakresleny na hlave. I kdyby na tom bylo napsano Original Hand Made Leo Fender a bylo to poleno, tak to nekoupim. Ale nejsem sberatel. big_smile

0 xLajků:

53

Nebo ještě lépe, kdybych měl možnost si vybrat jestli tam mít MM nebo Jurkovič Guitars, tak bych raději originál výrobce, tedy pana Jurkoviče. V tomto případě již byla věc daná a na výběr jsem neměl, a nechat tak skvěle zpracovaný nástroj někomu jinému? To přece nejde:D.

0 xLajků:

54

Tak dycky se to da Jurkovicovi dovezt at ti tam nakresli Jurkovic misto MM.

0 xLajků:

55

Anebo v originálním fontu vyvedené HudbaMuž Rejnok smile

0 xLajků:

56

flachby napsal:

Tak dycky se to da Jurkovicovi dovezt at ti tam nakresli Jurkovic misto MM.

Musel by se oškrábat lak, hodit to pod nej a zase prelakovat. Vzhledem k tomu, že tam je asi 25 vrstev toho laku (bo kolik, nevím, prostě dost:D), tak je mi to dost líto. Třeba jednou se do toho vrhnu ale teď po společném týdnu soužití bez sebe nemůžeme být:D.

0 xLajků:

57 Naposledy upravil: flachby (06. 11. 2008 13.42:26)

Karlos napsal:

po společném týdnu soužití bez sebe nemůžeme být.

na ja, to je ten pocit zamilovanosti, to prejde pak najedes na stereotyp kazdodenniho souziti, pak budes jeste rad ze se ji na par dni zbavis a kdyz prijede bude vypadat jinak...

0 xLajků:

58

jo, tady nikdo nehani že sisi to pořídil:
spíše haním to, že to prostě i tak tomu zákazníkovi udělá, i když ví že je to protizákonné. Mě by zajímalo, jak by reagoval kdyby někdo třeba dělal nástroje a dával tam jeho logo a byli by to například šmejdy:)

Musicman Stingray5
Roland Bass Cube 100 W
0 xLajků:

59

flachby napsal:

na ja, to je ten pocit zamilovanosti, to prejde pak najedes na stereotyp kazdodenniho souziti, pak budes jeste rad ze se ji na par dni zbavis a kdyz prijede bude vypadat jinak...

Pffffff... prsk big_smile big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

60

Prelakovat hlavu jde dobre, jestli je to nitrem. Hod sem prosim fotku toho serial number.

Ja mam podobnej fake od Vebra, taky kupovanej jetej a desne me to logo stve. Je ale lakovanej polyurethanem a na ten dalsi vrstvu nenapojim. Asi ji prodam, stejne bych radsi dalsi petku.

0 xLajků:

61

mikulik napsal:

HudbaMuž Rejnok

Ty voe, ja sem brzda... Ted mi to teprva doslo big_smile

0 xLajků:

62

batty napsal:

Hod sem prosim fotku toho serial number.

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/karlos-060310-185637-dscf1323.jpg

0 xLajků:

63

Tak sem si vzpomnel, ze kdyz Musicmana Marek Z.  poridil tak napsal neco o tom ze bez novych strun nehraje....jaky jsou vase zkusenosti....za me naprosto NEPotvrzuji tuhle poveru....

0 xLajků:

64

vidim to uplně stejně jako Horst...

0 xLajků:

65

Kubš napsal:

Tak sem si vzpomnel, ze kdyz Musicmana Marek Z.  poridil tak napsal neco o tom ze bez novych strun nehraje....jaky jsou vase zkusenosti....

Ja ked som mal Musicmana Stingraya tak som nanom mal tiez istu dobu stare struny,tieto basy su velmy dobre ale je to pravda,so starymy ohranimy strunamy hraju fakt nic moc.Vse se zmenilo ked som na basu natiahol original Ernie Ball Super Slinky struny (odporucam vsem ktory maju Musicmanov,prave tieto struny daju Musicmanovy ten pravy MM sound)

0 xLajků:

66

BUDAJ-31 napsal:

prave tieto struny daju Musicmanovy ten pravy MM sound

jasně big_smile stejně jako struny Fender dají JB a PB jejich charakteristický sound, nebo červený Warwy z Rockbass Corvety udělají originál Warwick big_smile

Budaji uvědom si, že to tu čtou i lidi, kteří by tohle mohli brát vážně...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

67

hofa napsal:

Budaji uvědom si, že to tu čtou i lidi, kteří by tohle mohli brát vážně

lol

0 xLajků:

68

hofa napsal:

jasně big_smile stejně jako struny Fender dají JB a PB jejich charakteristický sound, nebo červený Warwy z Rockbass Corvety udělají originál Warwick big_smile

nene,ja ti tak povim,tam sem nanich mnel vela strun.Stare struny tam fakt hraju zle ale Ernie Ball vyraba struny original na Musicmany,preto som to chcel vtedy skusit a potom sa aj sam kamarad ktory hra 20 okov na base divil ako to dobre hralo,vsak kto neskusil nevie , ajked je pravda ze ked das hocijake struny na basu tak hraje jinak protoze nove truny su nove,to nepopiram

0 xLajků:

69 Naposledy upravil: Kubš (24. 03. 2010 09.45:40)

BUDAJ-31 napsal:
hofa napsal:

nene,ja ti tak povim,tam sem nanich mnel vela strun.Stare struny tam fakt hraju zle ale Ernie Ball vyraba struny original na Musicmany,preto som to chcel vtedy skusit a potom sa aj sam kamarad ktory hra 20 okov na base divil ako to dobre hralo,vsak kto neskusil nevie , ajked je pravda ze ked das hocijake struny na basu tak hraje jinak protoze nove truny su nove,to nepopiram

Nejdřív sem ti chtěl vysvětlit něco z historie EB a MM, pak mě napadlo, že to asi nemá smyslu...možná kdyby ses zamyslel nad tím kdy se začla vyrábět basa MM a kdy EB přišli se strunama tak bys pochpil, že EB tu technologii strun speciálně udělanou na MM basy dle tvé logiky vymyslel na imaginární basu která se měla zrodit až za pár let.....to je čistě faktografickej pohled na to že plácáš blbosti...z pohledu logiky to je totální nesmysl od začátku

leda by EB po tom co koupil MM a začal MMka dělat z různejch "hardwoods" ke každýmu prodanýmu MM přiděllil agenta kterej by sledoval basu a podle toho uzpůsoboval dodávky strun do GuitarCenter tak aby ty basy hrály pořádně...jo to má logiku...takže asi máš pravdu

0 xLajků:

70 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (24. 03. 2010 11.17:30)

ja viem,ale inak ked som ukazoval kamaratovy tu basu a on si natom zahral tak najkor mi vravel ad si vymenim struny lebo tie predtym boly otrasne...poradil mi tie EB,a tak som ich skusil a boly nad mieru dobre ,lepsie ako ine co som mal,vela ludi dava do Musicmanov EB struny,fakt len podotykam ti ktory to uz skusily tak vedia ako hraju MMky s EB strunama , i ked je pravda ze ked je basa Musicman tak nemusia tam hned ist EB struny,na moj Fender som kusal aj Fendr struny a povem nic moc,EB tam hraly neskutocne dobre ale tie su velmy meke,teraz tam idem dat DR tak uvidim co snimy

0 xLajků:

71

BUDAJ-31 napsal:

vela ludi dava do Musicmanov EB struny,fakt len podotykam ti ktory to uz skusily tak vedia ako hraju MMky s EB trunama

já to třeba nevím, pač vím že DRka sou kvalitnější struny wink a náký tyhle "brandový zvrhlosti" typu když fender basa tak fender tričko spodky a kondom...na to mě už vůbec neužije

0 xLajků:

72

Kubš napsal:

když fender basa tak fender tričko spodky a kondom

a hajzl papír s warwickem (například)

0 xLajků:

73

Kubš napsal:

já to třeba nevím, pač vím že DRka sou kvalitnější struny wink a náký tyhle "brandový zvrhlosti" typu když fender basa tak fender tričko spodky a kondom...na to mě už vůbec neužije

tak experimentovat treba

0 xLajků:

74

BUDAJ-31 napsal:

tak experimentovat treba

to je moc drahý big_smile

0 xLajků:

75 Naposledy upravil: BUDAJ-31 (24. 03. 2010 11.53:55)

Kubš napsal:

nj ale je to k necemu dobry,kdyz to skusis tak vis jake to je pak

0 xLajků:

76

BUDAJ-31 napsal:
Kubš napsal:

nj ale je to k necemu dobry,kdyz to skusis tak vis jake to je pak

big_smile hehe...s mým listem vlastněných věcí....ti můžu narovinu říct - někdy lepší nevědět...a žít v dogmatické spokojenosti značkysty

0 xLajků:

77

bretja napsal:
Kubš napsal:

tý jo, kde ho můžu objednat ? wink

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

78

jimmy napsal:

bretja psal(a):

Kubš psal(a):

tý jo, kde ho můžu objednat ? wink

takovy hajzlpapis  s Behringerem alebo Dimavery bich i bral big_smile

0 xLajků: