1

Téma: Jakou tloušťku strun?

mohli byste mi pls říct jakej je rozdíl mezi 4-string Set M (.045".065".085".105")
4-string Set ML (.040".060".080".100") a 4-string Set L (.035".055".075".095")
potřebuju vědět co to je ty písmena m ml a l chtěl bych hrát jak slap tapping tak i prstama a trsátkem tak bych chtěl nějaký pro mě nejvhodnější mohli byste mi poradit-sem začátečník
big_smile

0 xLajků:

2

Re: Jakou tloušťku strun?

všechny styly taky od každýho něco

0 xLajků:

3

vem 45 to je univerzalni na vsecko big_smile

l - light dobre se mackaj.. nemel sem
ml- medium-light strednelehky... nemel sem
m - medium -  stredni - ma je kazdej druhej.. takze i ja big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

4

díky

0 xLajků:

5

Já hraju na pětačtyřicítky ML a přijdou mi tak ňák akorát... unesou prsty i trsátko, jak na tom jsou se slapingem a tappingem (ty vole, to je jak postavy z nějakýho anglickýho večerníčku :-), to ale nevím...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6

Já jsem hrál na padesátky a to bylo docela husté, moc mne to bavilo. Je to těžší na promáčknutí, ale jde to. Je fakt, že co hraju na 45, tak už nemám tak zničené prsty.

0 xLajků:

7

mám dotaz co mám dělat když mi éčko leží na 2. až 9. struně?nástroj je nový a já sem s tim nic nedělal co stim mám pls dělt?mám to udělat sám nebo říct odborníkovi?prosím co nejpřesnější návos a cio k tomu potřebuju díky moc

0 xLajků:

8

nebo ho mám reklamovat?

0 xLajků:

9

ne strune, ale prazci... a je to blbe serizenym krkem-> dat odbornikovi... nebo si precti nekde tady odemne topic "Jeste neco - serizeni basy"

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

10

mám dotaz co mám dělat když mi éčko leží na 2. až 9. struně?nástroj je nový a já sem s tim nic nedělal co stim mám pls dělt?mám to udělat sám nebo říct odborníkovi?prosím co nejpřesnější návos a cio k tomu potřebuju díky moc

0 xLajků:

11

Maxkin_: nech to odbornikovi nebo aspon nekomu, kdo vi, ktera bije a vysvetli ti to primo na miste, oc jde. Popr. pohledej na techto strankach, navod na serizeni baskytary tu je.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

12

a nrevítě asi tak cenu?nebo adresu na někoho v praze nebo v úst.kraji poblíž ústí nad labem popř. litoměřic?M

0 xLajků:

13

Ja osobne taky hraju na .45 -105.. Mi prijdou nejlepsi asi.. Kdyz mate ruzny figury a techniky. Ale nedavno jsem hral na padesatky a neco do sebe maj. cool

To Maxkin_: Cena se podle me bude pohybovat od 300-500 Kc a adresa je treba Alexim v Praze (Metro hradcanska, podel ovocnych stanku, pak uvidis). Nebo treba zkus Yamahu v Jungmanovce. Staci kdyz zajdes do jakychkoliv hudebnin a tam se zeptas na kytarare a urcite ti bud daj na nekoho cislo nebo ti to udelej tam.

Perat :: Doxfall :: Yamaha RBX-270 :: Hartke VX3500 :: Behringer BX600 :: Behringer Bass Vamp :: 50663372
0 xLajků:

14

Maxkin_ napsal:

a nrevítě asi tak cenu?nebo adresu na někoho v praze nebo v úst.kraji poblíž ústí nad labem popř. litoměřic?M

Kobrle (Kabrle)& Stehno v Holešovicích kousek od Muzikeru. Adresu a tel. najdeš na netu...

Mé poslání je být nenáviděn, srát lidi ze všech sil a být ignorován. Vaše smůla je, že jsem velmi vytrvalej běžec smile
0 xLajků: