1,501

Re: Galerie pěkných kousků

m3 napsal:

protoze nectes pozorne

OK - dostals mě big_smile
ale stejně imho, než to takhle bastlit je lepčí koupit novej...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

1,502

Jeeezis, a kolik takovej novej snimac muze stat aby se vubec vyplatila oprava? Dyt snimace nejsou zadna extra palka hmm

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

1,503

Nechte ho má takovou chorobu ... těžká neléčitelná kutilka, vir který napadá hlavně náš středoevropský národ... sem se přišel kouknout na basy a ejhle rozebíračka

0 xLajků:

1,504 Naposledy upravil: Kubš (08. 08. 2008 17.21:04)

Zpět k tématu-troška japonského luxusu
http://i21.ebayimg.com/08/i/000/d5/9a/aca6_3.JPG

http://i6.ebayimg.com/01/i/000/d5/9a/b1db_3.JPG

http://i19.ebayimg.com/04/i/000/fd/a4/b8d5_3.JPG

http://i19.ebayimg.com/01/i/000/fd/a4/b74f_3.JPG

http://i17.ebayimg.com/02/i/000/fd/a4/b56a_3.JPG

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

1,505 Naposledy upravil: OK (08. 08. 2008 17.36:14)

Krasny, ale vypadaj nepohodlne. Nicmene obzvlast ta cerna je mazel - a aj pekne udelane fotky

0 xLajků:

1,506

nepohodlně?? dyt je to JB :-D

jinak fotky sou holt "obchodní" z ebaye, ale bacchus bych někdy zkusil

0 xLajků:

1,507 Naposledy upravil: OK (08. 08. 2008 17.38:54)

Kubš napsal:

nepohodlně?? dyt je to JB :-D

Tak tak big_smile Ale tyhle navic mi prijde, ze nemaj ani trosku ergonomicky ladeny telo smile

Jinak pruhlednej pg dokud neni poskrabanej je jedinnej pg, kterej snesu a dokonce se mi na basach libi smile

0 xLajků:

1,508

OK napsal:

Dyt snimace nejsou zadna extra palka hmm

no ja sem ted zaplatil za snimace vic nez za zbytek basy a to sem je koupil este za polovicni cenu co stojej novy  big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

1,509

njn ale to není vůbec souvislý s tím jeslti sou snímače drahý nebo levný...když si koupím v obi kládu za 30kč a dám na to snímač za 1500 bude to hrát jak pádlo a taky nebudu oprávněně povída t jak sou ty blbý snímače drahý

0 xLajků:

1,510

HEEEEJ!! Tak ta cerna je krutej luxus. Tu bych si dal. Ma i moc pekny kresleni. Ta bila mi nic nerika. Kor ten pruhlednej pickgard - ble-e...

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

1,511

mne se moc nelibej vypadaj jak nabytek ..
takovi divny dekoracni prednety spis ne nastroje na hrani

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

1,512

Ja bych to na hrani nechtel, ale do obyvaku na zed, mmm.... smile Vypadaj vzhledove fakt krasne, ale opravdu jen doplnej, na hrani mi fakt taky neprijdou. A jedna vec - to znaceni hmatniku to kazi, ja bych ho neznacil vubec, protoze opravdu nevim, co by se tam hodilo. Kazdopadne tohle ne...

Přesedláno z Adonis na Cort Action Bass V smile

nejposlouchanější za minulý týden(nepřesný - u hodně věcí mi chybí tagy)

http://imagegen.last.fm/basic10/artists/5/SimsonCZ.gif
0 xLajků:

1,513

mno to perletovy vykLadani je krasny...
na zed? huh to je moc...tohle je hracsky peklo...myslim zena foru není moc bass ktery se mUzou rovnat...

0 xLajků:

1,514

Kubš napsal:

myslim zena foru není moc bass ktery se mUzou rovnat...

hustý, to umíš poznat z fotek? smile
Pěkný basy, i ten precision co je na bazaru je pěknej, vůbec sem tu značku neznal

0 xLajků:

1,515

Ten černej by byl hezkej kdyby neměl nalepený ty dva odlišný snímače tak blízko u sebe, to se mi nelíbí... buď nechat jen ten půlenej, jakože pseudoHoppus anebo bejt tvrďák největší a nechat jen ten kobylkovej... to by byla machrovinka big_smile big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

1,516

on se u týhle kombinace většínou posouvá ten kobylkový singl ke kobylce, dominuje pak dělený a tenhle jen "zpevní" smile tady mi přijde že nechali pozici z jazz bassu (i precisionu) a pak sou takhle na sobě

0 xLajků:

1,517 Naposledy upravil: mikulik (09. 08. 2008 20.28:24)

deafslap napsal:

tady mi přijde že nechali pozici z jazz bassu (i precisionu) a pak sou takhle na sobě

Je to jak říkáš, P  i J snímač jsou na svejch místech... ten J bych teda šoupl blíž ke kobyle každopádně smile
Ale i tak - takhle šmrncovní variaci na klasiku už jsem dlouho neviděl smile

0 xLajků:

1,518

http://muusikoiden.net/dyn/users/46468.jpg

Avbass -> Ampeg V4 -> Ampeg 8x10 + 2x15
Neuser Courage/Crusade -> GK MB150
0 xLajků:

1,519

mmmm, ten krkovej snimac smile

Fender & Bender >>> Gibson GB440 >>> Soundelirium the40.1
0 xLajků:

1,520

no vidíě a to sem chtěl asi za 1200USD koupit origo 70tkovej s 2x Darkstar snímačema....tohle je bůhvíco za hybrid....hlavně ta kobyla..

0 xLajků:

1,521

http://www.deanguitars.com/dean_winter_07/basses/mm2amllg.jpg

bejt metalova hlava (a mit to pruchozi krk) tak bych do toho hned sel....a jako prvni vec bych vymenil potaky big_smile

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

1,522

KreuZ napsal:

bejt metalova hlava (a mit to pruchozi krk) tak bych do toho hned sel....a jako prvni vec bych vymenil potaky big_smile

Jj, vypadat to uplne jinak, tak to bude fajn, az na mizernej zvuk.... big_smile:D:D

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

1,523

hraje blbe jo? ja jsem prave nikde nemel moznost voskusit ji. ale jako vizuelne.....

0 xLajků:

1,524

No, jestli to hraje stejně jako to vypadá... big_smile big_smile

0 xLajků:

1,525

mikulik napsal:

No, jestli to hraje stejně jako to vypadá... big_smile big_smile

asi tak:D osobně nejsem zastánce, ani milovník těchto bas... nevím, přijde mi to takový jakýsi kýč... jako do metalu na imidž dobrý asi, ale nedokážu si představit že bych na něco takovýho hrál

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

1,526

jinak tohle je taky zajímavá kráska... kdo uhodne co je to za basu má malé bezvýznamné plus smile

(neni to tak těžký si myslim smile )

http://i231.photobucket.com/albums/ee282/Allyrain/JazzBass1960deJacoPastorius_1_-001.jpg

pokud tu už byla, omlouvám se, ale neprojížděl sem celej thread

Tokai Hardpuncher '81, Ibanez Silver Series Jazz Bass '78, Fernanders Burny Jazz Bass '74-'76, Fernandes Stone Logo FPB-65 '78, Custom Lawsuit Ripper/Grabber '80
0 xLajků:

1,527

dw4rF_cz napsal:

kdo uhodne co je to za basu má malé bezvýznamné plus

To je odřená a špinavá basa big_smile big_smile

0 xLajků:

1,528

mikulik napsal:

To je odřená a špinavá basa big_smile big_smile

to taky, ale je to basa Jaco Pastoriuse big_smile:D

0 xLajků:

1,529

sry ale jacova basa byl fretles tahle se zda ze ma prazce a navic nema tu spravnou barvu jak je spinava a jacova basa byla zrekonstruovana a ted vypada uplne jinak

CIJ 62 RI Candy Apple Red Jazz/nordstrands, badassII,crazy parts
Handmade Magic Fretless                              EBS HD 350
Kontrabas ze 60.let                                      EBS 210 , 115
                                                                  EBS OctaBass,WahOne               
                              +spousta harampadi
0 xLajků:

1,530

tak ted už takhle nevypadá big_smile

0 xLajků:

1,531 Naposledy upravil: dw4rF_cz (08. 09. 2008 16.48:42)

no jo no jo... sem to ale kus blba, správně solphus, on měl fretless wink

btw, tak tohle je ona smile

http://static.flickr.com/85/265367099_f023cdd536.jpg

0 xLajků:

1,532

ale hovnajs jak mě klusi nedávno poučil Al-koholík měl dva krky a ty měnil...

ta zrekonstruovaná je krásná na druhou stranu to už není JP basa...nedá se nic dělat asi to bylo to nej co šlo urobit s tím jak to vypadalo....

jinak sme v galerii pěkných kousků tak jeden pěknej Fender a hned dva ale mně imponuje ten levej

http://www.kaproductions.com/gear/fender_am_deluxe.jpg

0 xLajků:

1,533

taky sem videl naky videjko kde mel jaco na base namontovanej javorovej krks prazcema sem z toho byl v soku dyz em to videl.o) jo tak ono se nic jinyho sni delat nedalo kdyz byla rozsekana na 14 kusu nebo kolik nemate nekdo ten slovenskej zivotopis jaca? za uplatu ybch si to pucil rad nemuzu to sehnat nikde tady u nas

CIJ 62 RI Candy Apple Red Jazz/nordstrands, badassII,crazy parts
Handmade Magic Fretless                              EBS HD 350
Kontrabas ze 60.let                                      EBS 210 , 115
                                                                  EBS OctaBass,WahOne               
                              +spousta harampadi
0 xLajků:

1,534

tak jestli používal i pražcovej krk tak je dost pravděpodobný že i ta první fotka co sem tady dával je ona... protože si všimněte že i kobylkovýho snímače jsou ony 4 starý díry vyvrtaný ( po starý kobylce tušim ) ale jako šikovný ručičky co z toho uělali zase za basu

0 xLajků:

1,535

jediný co mi mírně nesedí na těch dvou deluxech je tvar hlavy, přijde mi že má trochu jiný proporce než je zvykem, ale jinak zvlášť ten levej je paráda

0 xLajků:

1,536

dw4rF_cz napsal:

jsou ony 4 starý díry vyvrtaný ( po starý kobylce tušim ) ale jako šikovný ručičky co z toho uělali zase za basu

ale HOUMLESS to sou díry po držácích tlumítek....MusicMan nebyl první Leův nástroj kterej přišel s tlumítkama.....

deafslap napsal:

jediný co mi mírně nesedí na těch dvou deluxech je tvar hlavy, přijde mi že má trochu jiný proporce než je zvykem, ale jinak zvlášť ten levej je paráda

no deluxe je holt moderní fender....holt se s tí mčlověk musí smířit - já bych to asi oželel mít 22 pražců a díky tomu menší tělo....ale někdo holt potřebuje větší rozsah....

0 xLajků:

1,537

ale je to zmenšený v mezích, je to krásná basa. Pro mě je to taky zbytečný, mám MM sterling a vůbec nechápu proč má menší tělo než stingray, je to jeho jediná bolístka.
Jinak ta omlácená basa mi nepřijde jako jacova a jaco na pražcový basy hrával, mám myslím koncert kde má nějaký bílý jazz bass.

0 xLajků:

1,538 Naposledy upravil: Kubš (08. 09. 2008 20.39:49)

deafslap napsal:

Pro mě je to taky zbytečný, mám MM sterling a vůbec nechápu proč má menší tělo než stingray, je to jeho jediná bolístka.

mi příde sterling jako znouzectnost....prostě nevěděli co novýho (ono co si budem povídat Musicman je stingray a stingray je musicman - ten zbytek to je jen taková omáčka....)  dyt to je prakticky identická basa akorát má to přepínátko na zapojení ne?  a je menší...je hezká o tom žádnej ale je to  spíš marketingovej tah....

vzhleddem k tomu deluxe fenderu nevím jak to je se sterlingem třeba taky má nák víc pražců a je "ergnonomičtější" z hlediska pohodlí hry....ten deluxe fender se mi nák ospravedlnuje víc(fender chtěl do vod kde se zatím moc neusadil-aktivka - moderní zvuk, a ohled na hráče který využijou i pražce za 5tým pražcem big_smile ) než sterling ale co já jsem abych soudil R&D oddělení těchto firem....berte to s reservou

mě se s odstupem času líběj i ty Zone Bass s těma dvěma HB, a taky si myslím že bombastická basa je Precision American Deluxe.....člověk se na ten fender zakouká a když vidí že dělá i jiný modely než HW1 apod. tak ta firma jde docela dopředu....je na tom krásně vidět jak si můžou v bass sekci dovolit daleko víc experimentů než v kytaristický ....

0 xLajků:

1,539

jo, souhlasím, ale já měl možnost ji v době kdy se tu všechno na čem bylo napsáno MM prodávalo za 40 000 koupit za dobrý prachy od jednoho američana, co ji sem přivez a válel v kufru. A třeba na slap je to nejlepší co mám.
Není ten menší JB s elektrikou právě jaguar? smile

0 xLajků:

1,540

deafslap napsal:

. A třeba na slap je to nejlepší co mám.

no tot otázka, je to dobrej zvuk, ale on takovej 70tkovej JB s tím snímačem blíž kobyle taky není vůbec od věci....ale zas říkám co já jsem :-D

deafslap napsal:

Není ten menší JB s elektrikou právě jaguar?

jako jo ale to už je velkej útěk od JB

0 xLajků:

1,541

Kubš napsal:

no tot otázka, je to dobrej zvuk, ale on takovej 70tkovej JB s tím snímačem blíž kobyle taky není vůbec od věci....ale zas říkám co já jsem :-D

máš pravdu, ale ten jsem ještě  nenahrával ale něco na tom je. Mám na slap radši javorový hmatník a mám s palisanderem, ale i to 75 RI (javor) zní dobře na slap, jen sou na něm bartolini, trochu hodný snímače.

0 xLajků:

1,542

deafslap napsal:

máš pravdu, ale ten jsem ještě  nenahrával ale něco na tom je. Mám na slap radši javorový hmatník a mám s palisanderem, ale i to 75 RI (javor) zní dobře na slap, jen sou na něm bartolini, trochu hodný snímače.

boužel jeslti to je japan tak ten má snímače v klasický poloze - dost mě to štve o japanech se tvrdí že jsou preciszní ale tohle jim uteklo....

jinak taky se zpozoroval výhodnost světlýho hmatníku, ale zas....taky kus od kusu....může bejt hluchej světlej krk, a ani vybělení nepomůže :-D

0 xLajků:

1,543 Naposledy upravil: deafslap (08. 09. 2008 21.04:09)

http://www.basy.wz.cz/baskytary/Fender_75_RI_Japan.JPG
je to tenhle, ten pocit v ruce je blízkej originálu, ta druhá s palisanderem je originál 78.

0 xLajků:

1,544

deafslap napsal:

Jinak ta omlácená basa mi nepřijde jako jacova a jaco na pražcový basy hrával, mám myslím koncert kde má nějaký bílý jazz bass

Jaco neměl za život jednu basu. Byl to především feťák, takže když nebylo na herák, šla basa do zastavárny a na kšeft se šlo s půjčenou...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

1,545

co říkáte na tohle? sám nevím jestli je to pěknej kousek...

http://i297.photobucket.com/albums/mm225/Basdyret/Platinum%20Concept/Platinum_Roya_1.jpg

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

1,546

to je nejakej ritter? me se teda libi, jenom to vypada ze roztec bude naprosto silena

0 xLajků:

1,547

kousek čeho??

0 xLajků:

1,548

Ritter Platinum Roya Concept...

Kubš napsal:

kousek čeho??

je to dřevo big_smile

tady jsou další fota http://www.ritter-basses.com/ritter-bas … /popup.php

0 xLajků:

1,549

moc se mi nelibi ta povrchova uprava, ale jinak dobry. kdyby to byla 4ka s prazcema tak super

0 xLajků:

1,550

jezismarja, to je krasa!!! To je tak uchvatny a originalni, kua ja se zamiloval.

0 xLajků:

1,551

ta basa je svým způsobem takový umělecký dílo ale patřící asi spíš do jiný reality....

0 xLajků:

1,552

Fakt pěkná basa... zajímalo by mě, jak hraje. :-)

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

1,553

mě by zajímalo jak hraje tohle:
http://www.lefay.de/index.php?id=12
jaký to může mít s tím kovovým hmatníkem zvuk...

0 xLajků:

1,554

Kubš napsal:

ta basa je svým způsobem takový umělecký dílo ale patřící asi spíš do jiný reality....

????? ty me prekvapujes. zrovna od tebe jsem cekal naprosto opacnou odpoved

0 xLajků:

1,555

škoda že je to pětka...mě se to líbí moc...

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

1,556

Jste divný big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

1,557

KreuZ napsal:
Kubš napsal:

????? ty me prekvapujes. zrovna od tebe jsem cekal naprosto opacnou odpoved

no nevím proč já tyhle basy dokážu ocenit z hlediska jakýhosi designu a celkovýho dojemu ale jako basa to je hnus big_smile to se mi nelíbí jako nástroj ....ale celkově to na mě působí jako hodně slušný umělecký dílo...

0 xLajků:

1,558

Tak me i jako basa, ale Kubs di pravdu, ze to zastava perfektne roli i designoveho a umeleckeho dila

0 xLajků:

1,559

Ausländer napsal:

mě by zajímalo jak hraje tohle:
http://www.lefay.de/index.php?id=12
jaký to může mít s tím kovovým hmatníkem zvuk...

Hey tak něco podobnýho sem viděl na youtube počkat tohle http://www.youtube.com/watch?v=wXPACZktOP8 jen to nemá tělo ze dřeva no.

0 xLajků:

1,560

El Salvador napsal:

Hey tak něco podobnýho sem viděl na youtube počkat tohle http://www.youtube.com/watch?v=wXPACZktOP8 jen to nemá tělo ze dřeva no.

No to už je fakt útěk z reality. Zajímalo by mě jak má černý pracky... To se vám snad líbí už i tohle, ne? http://www.youtube.com/watch?v=P1pQolHxakQ&NR=1

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

1,561

ty jo a hraje to jak metalistův sen....

0 xLajků:

1,562 Naposledy upravil: hofa (09. 09. 2008 17.12:25)

no a ten název je nejlepší big_smile big_smile The Vytrobulus... je to hodně weird insrument jak tam píše big_smile

jinak je to všecko samozřejmě věc ne/vkusu... viz http://www.youtube.com/watch?v=S3-9rbZE … re=related
(1:16 big_smile )

0 xLajků:

1,563

Docela mě napadlo založit galerii hnusných kousků. To by mohlo bejt fakt zajímavý kdo co z nás má doma.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
0 xLajků:

1,564

Ivo: To (něco takového) už tady někde je...

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

1,565

Hmmmm... tak kovovej hmatník na bezpražci mě napadl asi před 4 roky. :-)

0 xLajků:

1,566

No teda ten Vytrobulus hraje jako moje jednostrunná ozvučená hokejka a nebo můj druhý výrobek - ozvučená násada na kosu prolezlá červotočem s pickuardem ze starý pračky s nápisem Tatramat. Použil jsem mechaniky a snímač ze starý jolany iris a jednu půlku rozpadlýho mumbuckera od DiMarzia. Hraje to skoro stejně. :-)

Fender Standard P-Bass -> Boss GT1b -> Ibanez Promethean 3110 -> PA
0 xLajků:

1,567

http://www.youtube.com/watch?v=rkgkp1PCQuE nejlepsi a nejlevnejsi basa big_smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

1,568

cunesk8 napsal:

http://www.youtube.com/watch?v=rkgkp1PCQuE nejlepsi a nejlevnejsi basa big_smile

a hraje to líp než Musicman co měl deacon big_smile

0 xLajků:

1,569

Kubš napsal:

a hraje to líp než Musicman co měl deacon

Deacon byl hlavně preclíkář... to jsi asi slyšel tenhle prkenej zvuk Kubši smile

0 xLajků:

1,570

Ivo napsal:
Kubš napsal:

a hraje to líp než Musicman co měl deacon

Deacon byl hlavně preclíkář... to jsi asi slyšel tenhle prkenej zvuk Kubši smile

aaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  Ivošku to ne, Another one bites dust  je to nejMMkovější co člověk může od Queenů kdy slyšet big_smile

0 xLajků:

1,571

kubs ma pravdu smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

1,572

Hrál na ledacos, ja vím a nehádám se, ale vždycky se vracel k tomu prkýnku se zlatým HW.

0 xLajků:

1,573

.....no ale tady šlo čistě o AOBTD song, protože ten byl v tom balonkovým videu....to že věděl že MM je tendenční záležitost a vracel se ke klasice to je jiná (just joking)

0 xLajků:

1,574

Ivo napsal:

Docela mě napadlo založit galerii hnusných kousků. To by mohlo bejt fakt zajímavý kdo co z nás má doma.

To je někde zahrabaný (bůhvíproč) v Pokecu... ale poslední dobou jsem tam přispíval stejně jen já... jmenovalo se to myslím Kytary, basy a interpreti, o které byste si ani neopřeli kolo, nebo tak nějak smile

0 xLajků:

1,575

No, mě by spíš zajímala soutěž, kterej z nás má nejhnusnější basu... myslím jako vzhledově, nikoli zvukem. Třeba ty bílý kýčovitý Fendery s perleťovým ještě kýčovitějším pickem smile

0 xLajků:

1,576

Ivo napsal:

Třeba ty bílý kýčovitý Fendery

Uff, ještě že už jsem ho prodal big_smile big_smile

0 xLajků:

1,577

myslim ze to je zbytecne. stopro by se na prvnich prickach v hnusnosti umistili headlessaci

0 xLajků:

1,578

Ivo napsal:

No, mě by spíš zajímala soutěž, kterej z nás má nejhnusnější basu... myslím jako vzhledově, nikoli zvukem. Třeba ty bílý kýčovitý Fendery s perleťovým ještě kýčovitějším pickem smile

no bílý s perletí nic špatnýho není naopak....ještě lepší je inca silver s perletí a uplně nejvíc je černá s perletí naopak želovovina mi moc nesedí....

0 xLajků:

1,579

Kubš napsal:

no bílý s perletí nic špatnýho není naopak....ještě lepší je inca silver s perletí a uplně nejvíc je černá s perletí naopak želovovina mi moc nesedí....

Mě perleť nevadí, ale úplně strašnej je takovej žluto-bílo-vyblitej precl s červeným perleťovým pickem a ještě palisandrovým hmatníkem. To vypadá jak bílá nemocná kráva na zahnojenejch nohách!

0 xLajků:

1,580

Ježiš marja, doufám, že ho tady nikdo nemá...

0 xLajků:

1,581

a co moje ibaneza zvintagovaná šmirglem smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

1,582

Jenich napsal:

a co moje ibaneza zvintagovaná šmirglem

hehe... já jsem kdysi galaxisku omlátil o schody smile jen proto, že zbožňuju patinu smile

0 xLajků:

1,583

Ivo napsal:
Kubš napsal:

Mě perleť nevadí, ale úplně strašnej je takovej žluto-bílo-vyblitej precl s červeným perleťovým pickem a ještě palisandrovým hmatníkem. To vypadá jak bílá nemocná kráva na zahnojenejch nohách!

no tak to ale dělá fokus a ne fender big_smile

0 xLajků:

1,584

Kubš napsal:

no tak to ale dělá fokus a ne fender

No tak to má Fender taky štěstí!!!

0 xLajků:

1,585

Jenich napsal:

a co moje ibaneza zvintagovaná šmirglem smile

hele to mi nejak uniklo, slehni to sem at se taky mrknu

0 xLajků:

1,586

a co tenhle Kubš's signature model?
http://www.edromanguitars.com/guitar/rickenbacker/images/lemmy_950.jpg

ba ne- to vlastní ten týpek z motorový palice

Cožpak, kdybych tě Nebeská oběsil...?

http://www.sloganizer.net/en/style5,spalovac-spc-mrtvol.png
0 xLajků:

1,587

parabass napsal:

http://www.edromanguitars.com/guitar/ri … my_950.jpg

no, spíš z ňáký Dubový palice, ne?

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

1,588

parabass napsal:

to vypada jako nejaka basa ze spatnyho country

0 xLajků:

1,589

KreuZ napsal:

to vypada jako nejaka basa ze spatnyho country

vždyť taky jo - Motorhead

Cožpak, kdybych tě Nebeská oběsil...?

http://www.sloganizer.net/en/style5,spalovac-spc-mrtvol.png
0 xLajků:

1,590

parabass napsal:

No jako snad to neni z duboveho dreva kdyz jsou na tom zaludy a dubove listi....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

1,591

no spíš prasečí kyj kterej používá pyj....fuj rickenbastard.....200x fuj....

0 xLajků:

1,592

tak si tak brousim po netu a nasel jsem tenhle zajimavej kousek.
http://www.thecaliforniagirls.com/images/sandy.jpg

0 xLajků:

1,593

tak ta už je řádně vintage

0 xLajků:

1,594

mě se docela líbí tahle zelenice
http://cgi.ebay.de/LAKLAND-USA-DECADE-B … .m63.l1177

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

1,595

Zelena rulez, ale ne takovahle hnus nemocnicni oldskul pistacie/zelvy ninja

0 xLajků:

1,596

olaf napsal:

mě se docela líbí tahle zelenice
http://cgi.ebay.de/LAKLAND-USA-DECADE-B … .m63.l1177

tak z tejhle jsem málem vrhnul... e-e

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

1,597

kurcatovium napsal:

smile víš že od tebe sem nic jinýho ani nečekal?

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

1,598

kurcatovium napsal:

ty ses kluk bez kouska fkusu ,,teda az na pythony big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

1,599