1

Téma: 27. července (neděle) Hush - Benátská noc Malá Skála

Hrajem od 15.35 na Green Stagi... potkám se tam s někým? smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

2

Re: 27. července (neděle) Hush - Benátská noc Malá Skála

jo, všiml sem si, rád bych se na vás mrkl, ale asi v neděli ráno už pojedem dom, od čtvrtka toho budu mít asi plný zuby

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

3

Jo? Tak to se tam asi objevím dřív a poslechnu si vás:-)

This song is about a bunny rabbit. If you dont like bunny rabbits then fuck you.
-Daron Malakian
0 xLajků:

4

A ja to videl, na vlastni oci, a na vlastni usi slysel. Ja videl Mikulika!!! A dostal od nej cedeecko. Ten panacek vam skace po podiu, ze mu ten basak z guano apes muze zavidet. Je to pan s gulama a ja ho porad mel za takovyho uhlazenyho vintazistu oldskuulare co bude hrat palcem jak ti pani z cernobilych grotesek a vono hovno. Obcas to naopak skoro vypada jak by struny chtel vytrhat smile Nezda se, nezda... cizek smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

5

OK napsal:

A ja to videl, na vlastni oci, a na vlastni usi slysel. Ja videl Mikulika!!! A dostal od nej cedeecko. Ten panacek vam skace po podiu, ze mu ten basak z guano apes muze zavidet. Je to pan s gulama a ja ho porad mel za takovyho uhlazenyho vintazistu oldskuulare co bude hrat palcem jak ti pani z cernobilych grotesek a vono hovno. Obcas to naopak skoro vypada jak by struny chtel vytrhat  Nezda se, nezda... cizek

no a ty se pořád učíš a cvičíš....na divákovi nezanechá dojem 128novej slap malíčkem ale to že tam budeš skákat jak magor....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

Kubš napsal:

no a ty se pořád učíš a cvičíš....na divákovi nezanechá dojem 128novej slap malíčkem ale to že tam budeš skákat jak magor....

Myslim, ze Dante mel na mysli i skutecnost, ze pan Mikulik hraje asi s peknym drajvem wink

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

7

d.a.l.i napsal:
Kubš napsal:

Myslim, ze Dante mel na mysli i skutecnost, ze pan Mikulik hraje asi s peknym drajvem wink

Myslím že ne big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

8

Kdybych ja cvicil a ucil se pane...kdepaaak big_smile Prave ocenuju kdyz nekdo hraje s gulama a jeste stiha pri tom dobre vypadat. Sak vime

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

9

Hehe... a to ještě kdybych cvičil big_smile big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků: