Burns napsal:pozor 400RB je jiná mašinka než 700 a 1001RB. Nedisponuje Bi-Amp modem jinak výkonově to máš recht. Jo a 2001ka je teda dělo. Já bych se s takovou krávou nechtěl tahat po štacích a mít volume poťák pořád dole smile. a je možná pravda, že kvalitnější zvuk u většiny zesilovačů teprve vyleze a dostane pořádný grády, až při slabě maximálním volume do prava.
Aha,tak to jsem netusil-myslel jsem,ze vsechny RBcka jsou Bi-Amp.No ta 2001 je maso-ale to uz je fakt na 20m stage:-),tam ja nikdy hrat nebudu:-).Me bohate staci tech 700watu.Ja osobne mam volume nataveny u WOOFERu na polovinu,GAINu max na ctvrtku,BOOSTu na 12-3hodiny,TWEETER mam vetsinou stazenej na nulu,EQ mam na 12h-krome LOW MID tam to mam nekdy na 3h a prepnuty to mam na 5ti strunku(i kdyz mam jen 4strunku).je fakt,ze nejlip to hraje s gainem na pulce,ale to uz je fakt takovej rachot,ze nejsou slyset ani bubny :-)
Gazelle napsal:Lubosk: díky za optání, už jsem to vyřešil. Mimochodem jsem s tím dbx velice spokojený, dělá to přesně to, co bych od kompresoru očekával. Nemám jedinou námitku, když veznu ještě fakt, že jsem za nový dal jen 5000,-, tak je to o to veselejší.
Cau,tak to jsem rad.DBX je klasika-u nich koupi neprohloupis:-).Jinak 5tis je pekna cena-ja sem asi pred rokem daval za tu 266XL kolem 4.5tis.a taky funguje skvele.Tak se mej a at ti to hraje......cau
Basa: Line 6 Variax Bass 700
FX: Line 6 POD X3 Live (multiFX/PreAmp), G-K Dieseldawg (distortion)
Rack: G-K 1001 RB II (Amp), DBX 266 XL (kompresor,gate)
Box: G-K Neo 212, SWR Big Ben (1x18")