1 Naposledy upravil: lamion (03. 07. 2008 07.37:16)

Téma: Prosim o kritiku na tohle kombo

Chtel bych si koupit tohle kombo mel sem ted ve zkusebne peavey 350w a musel sem to zesilovat az do 2tretin pres bubenika sem byl malo slyset i kdyz pak kdyz sem to mel skoro naplno tak jo ale uz je to takovy uhuhlany kdyz to je takhle zesileny chtel bych zkusit tohle:

http://kytary.cz/behringer-baskytarove- … 80:0:0:1:0

PS jinak sem tady nasel uz tohle tema ovsem nereagoval tehdy nikdo kdo by mel primou zkusenost

0 xLajků:

2

Re: Prosim o kritiku na tohle kombo

v téhle cenové kategorii bych asi zkusil tohle: http://www.rockcentrum.sk/index.php?zob … gorie=1169. Cena je podobná, i když už nic, tak alespoň značka je dobrá, ale neslyšel jsem to hrát.

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

3

já bych řekl,že pokud ti nestačí 350W kombo....tak to ti asi nebude stačit žádný,páč zřejmě hraješ pořádnej šupec.

0 xLajků:

4

potrebuju neco co ma vykon jako prioritu kvalita je druhotna potrebuju se dobre slyset a bylo mi receno ze tohle kombo vykonne je no prohledal sem celej net a kupodivu nikde neni nic zadna vetsi recenze cokoliv tak nevim

0 xLajků:

5

Souhlas s Pekelníkem..i když ten béhring může mít skutečnejch místo 350Wattů 200,i tak furt už to je docela hodně na kombo (i když neříkám,že se nedělaj velký komba,ale při tomhle výkonuý to bude i dost vážit..).Verdikt: Já už bych v tomhle případě šel do jetý hlavy a bedny. (to sem teda moc neporadil sad )

0 xLajků:

6

Behringer není moc opěvovaná značka a u výkonu zesilovače, jo má psané 450W kolik jich má ve zkutečnosti těch RMS 450?? 300?? 200?? U behringru bych jim toli nevěřil. A repráky, říká se že se serou, co vím tak v mém okolí mají kluci Behringer 60W a oba dva si už stěžují na repráky, je fakt že na 60W to kombo satačí do punkové kapely, ale ty repráky, já nevím mě příjdou že mají takové zvonivé zkreslené středy a tím to končí.
Mimochodem u repráků záleží na citlivosti, takže 200Wkombo s lepšíma reprákama, třeba 99dB/w/m bude hrát stejně uřvaně jako 400Wkombo s horším reprem 96dB/w/m.

A jestli ti bylo Peavey 350W tak akorát, pak je to docela problém.
Zkus se mrknout i na hockeho www.hocke.eu nebo věci z bazaru.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

7

dneska odbehnu tady do hudebnin vedle a zkusim to kombo - nemuzu tam ale moc hlasite bohuzel, no prakticky mam na to kombo 10sitku a ted nevim jak na to abych nepohloupil ani to nemusi byt novy ale v bazaru sem vlastne nic moc nenasel, zrovna sem tam nasel tenhle behringer smile

0 xLajků:

8

Jojo,Hocke má docela silný kombíčka.. jinak toho Behringera tolik nehanim,hrál sem peřs nějaký to klopený (typ bez graf. ekvalizéru),mělo to psanejch 80 wattů a hrálo to docela dobře..jako že se mě to líbilo smile i když to bylo nutný nastředovat a vyvejškovat,jinak to nehrálo sad
Záleží,kolik do toho chceš vrazi,potom se od toho ta wattáž a kvalita výrobku odvíjej.

0 xLajků:

9

Určitě bych zkusil toho Ashdowna, i Hocke bude stát za to.

Behringera určitě ne. To je to nejhorší, co jest na planetě zemi.

Aby ti kombo hrálo 350W, musí to bejt už docela velká bedna. Velká hmotnost a hlavně objem. Zkusil bych koupit bednu a zesilovač.

Baby, you can drive my car
0 xLajků:

10

od Behringeru by som nekupoval vobec nic a to iste plati aj pre to kombo...

elektroakustika Cort SJ-BL
Fender 400 PRO combo
0 xLajků:

11

tak to vypada ze na to kombo je spis vic negativnich odkazu od vas asi budu muset vymyslet neco pouzityho jinyho bohuzel mam omezenou znalost poznam to jenom kdyz to uvidim hrat

0 xLajků:

12

Doporučil bych nejlevnější řešení a to je stáhnutí hlasitostí u ostatních hráčů - i bubeník se může krotit... jakmile nejsou spoluhráči ochotní přizpůsobit se situaci tak aby se všichni slyšeli stejně je to naprd....

0 xLajků:

13

jednou jsem hrál na behringer bednu, která měla stejný repráky jako tohle kombo, akorát to bylo 4x10" - hnus; sice se člověk vcelku slyšel, ale znělo to jak z kanálu plnýho bláta

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

14

myslím,že z toho jasně vychází že kombo pro tebe nebude správná volba a Behringer už teprve ne tongue

0 xLajků:

15

btw kdyz sme meli ve zkusebne behrose kombo udajne 180W tak to bylo priblizne stejne hlasity jako roland cube 60.. teda 60W ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

16

takze rikate ze tohle treba by mohlo byt vykonejsi kdybych koupil todle pouzity za 11

http://kytary.cz/warwick-ccl-nd-4/85066/?SE4779:0:0:1:0

0 xLajků:

17

určitě bude na něj větší spoleh. A 250W je vcelku dost , 27,5kg na kombo takového výkonu ještě rozumná váha. Jestli Behr. nebo Warw. ...tak warw. Tuším že i ta horna na warw. měla být vcelku dobrá, většinou se montují jen pieza a ty se snadno přebudi a pak místo výšek jen prdí.
Takže jestli je to kombo v pořádku, tak bych se ho nebál.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

18

pokud hraješ hlučnější muziku,tak nikdy ze žádnýho komba nebudeš mít tak dobrej pocit jak ze samotnýho zesáku a bedny.Ale to zas asi nepořídíš za 11k....ikdyž možná se dá...

0 xLajků:

19

praveze to je problem 11 je malo na takovej zaber ale ten warwick prej vylozene hlucnej neni takze hledam dal

0 xLajků:

20

Ten Ashdown se čtyřma desítka má 300 watů, to by mohlo výkonově stačit, a když oškubeš nějakého nádeníka co dělá v EU tak to můžeš mít i za desítku a máš to v záruce. Myslím, že  někdo tenhle zesík ve fóru má i když starší verzi bez kompresoru.

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

21

lamion napsal:

potrebuju neco co ma vykon jako prioritu kvalita je druhotna

čeče, vona ta qvalitka ti bude časem milejší, jen počkej!

Co já jsem vyměnil apec, tak jsem zesílil pouze o 5W, ale qalitkou jsem ouplně jinde. Při stejný hlasitosti se slyšim s kapelkou přibližně dvakrát lépe, líp to prolejzá a doplňuje celek.

Vyřešte si nejdřív hlasitosti mezi sebou ve zkoušebně, líp se třeba i uslyšíte navzájem a tak. To tu snad bylo popsaný stokrát...

Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke
0 xLajků:

22

pooseek napsal:

tak jsem zesílil pouze o 5W

btw a predtim si mel taky celolampu?? btw pocitam ze GD dela jenom komplet-lahvace...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

23

a co tohle tedy kluci to sem si nasel na doporuceni 300w musi stacit ne

http://kytary.cz/laney-baskytarove-komb … 93:0:0:1:0

jinak ten behringer davam k ledu:)

0 xLajků:

24

myslím, že to bude mít těch 300 watů až po připojení externího boxu

0 xLajků:

25

salof napsal:

myslím, že to bude mít těch 300 watů až po připojení externího boxu

mě se taky nezdá , že by 300 w utáhly dva 10´Celestiony, fakt zkus toho Hockeho

0 xLajků:

26

lamion napsal:

potrebuju neco co ma vykon jako prioritu kvalita je druhotna potrebuju se dobre slyset

Zakladni omyl......100w apec s citlivym reprem 350w behra prevalcuje...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

27

nasel sem jeste tohle uz je to na hranici cenovky teda dost

http://kytary.cz/gallien-krueger-back-l … 87:0:0:1:0

0 xLajků:

28

nemuzu najit nejaky stranky toho hocke:(

0 xLajků:

29

www.hocke.eu

0 xLajků:

30

Jinak to GK ma krasny zvuk, ale kdyz sem na to hral tak tech 300W se nak neukazalo, nevim.. Mne se to zdalo snad i slabsi nez 100watova pololampa od Ampegu..ale to sou zase uplne jine znacky..

Mam strasne krasny popruh s ruzickou
0 xLajků:

31

pekelnik napsal:

pokud hraješ hlučnější muziku,tak nikdy ze žádnýho komba nebudeš mít tak dobrej pocit jak ze samotnýho zesáku a bedny.Ale to zas asi nepořídíš za 11k....ikdyž možná se dá...

Pravda pravdu Pekelníku, ale jde to, zkusil bych omrknout všechny možný internetový i obyč. bazary a sehnat nějakou starou hlavu, a k tomu nějakou 4x10 nebo 2x12 bednu. Nebude to sice to nejlepší na světě ale bude to dobrý začátek. Pak už zbývá jenom každého půl roku nějakou komponentu vyměnit a zkoušet nové a nové a nové... big_smile

lamion napsal:

nasel sem jeste tohle uz je to na hranici cenovky teda dost

http://kytary.cz/gallien-krueger-back-l … 87:0:0:1:0

Uz jsem to tady někdy psal, do tohodle bych určitě nešel. Zvuk GK se mi líbí, ale bohužel jenom těch vyšších řad. Hrál jsem párkrát na komba z téhle řady (i s přidanou bednou) v různých klubech a musím říct děkuji, nechci.

0 xLajků:

32

je lepsi jeden reprak 15cka nebo 2 repraky 10tka jsou to 2 stejny komba obe za stejnou cenu co ted???

0 xLajků:

33

lamion napsal:

je lepsi jeden reprak 15cka nebo 2 repraky 10tka jsou to 2 stejny komba obe za stejnou cenu co ted???

Zahrat, poslouchat, rozhodnout

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

34

když už ses dostal s cenou na nějakých těch 13k nechceš co nabízím v bazaru?

Hocke MT4504 + Peavey 410TX? Má to takhle teda "jen" 270W, ale docela to tlačí... ;-)

0 xLajků:

35

ty vole to me poser.. nevim kde je chyba, mozna ve me .. ale.. proste, se 140W hocke, jsem prervaval zkusebnu vetsi, nez je trida na zakladni skole.. a to jsem to mel trochu nad polovic. I kdyz, priznam se, nad behringerem jsem uvazoval, nastesti jsem jej vcas zamitl.
350w mi prijde dost, jak jiz tady probehla diskuze nahore, chyba musi byt opravdu jinde..

jolana proxima l bass
0 xLajků:

36

SVK: Co jsi hrál za styl? Dokážu si představit, že u rozumného středoproudu to stačí s přehledem... Bohužel, když bubenec jede dvojšlaku nebo dva kopáky a nedokáže hrát umírněně, musí se wattovat nahoru.

0 xLajků:

37

lamion napsal:

potrebuju neco co ma vykon jako prioritu kvalita je druhotna potrebuju se dobre slyset a bylo mi receno ze tohle kombo vykonne je no prohledal sem celej net a kupodivu nikde neni nic zadna vetsi recenze cokoliv tak nevim

Cau.A ses si jistej,ze ti ten Peavey jede na plnej vykon-nema treba vystup na externi box-tudiz ted  bezi do 8ohmu treba 200w a az po pripojeni dalsi bedny jede do 4ohmu na onech 350w?Jaky mas u toho komba repraky?Me prijde divny,ze by ti do zkusebny nestacilo 350w.Ja sem mel Ampega hlavu 350w,bednu Crate 2x15 300w a kdyz sem to dal za ctvrtku gainu,tak na me vzdycky rvali,at to zeslabim-a to sem hral proti magoroidnimu bubenikovi a 100w lampovymu half stacku 4x12+jeste druhej kytarista mel 60w kombo a nikdy sem nemel s hlasitosti problem.Jinak k tem Behringerum-parkrat sem mel tu "cest" na to hrat koncert a rozhodne to jako 450w aparat nehraje-spis je chyba v boxu-respektive repracich,protoze sem mel jednou do ty bedny zapojenyho Ampega a taky to za moc nestalo.Radsi bych se podival po necem "jetym" a treba i slabsim,nez kupoval novyho 450w Behringera.Cau

Basa:       Line 6 Variax Bass 700                                                                                             
FX:           Line 6 POD X3 Live (multiFX/PreAmp), G-K Dieseldawg (distortion)
Rack:       G-K 1001 RB II (Amp), DBX 266 XL (kompresor,gate)
Box:         G-K Neo 212, SWR Big Ben (1x18")
0 xLajků:

38

kurcatovium: crossover/hc, prvne s dvema kytarama, pak s jednou a jeste na to obcas hraval typek z jedne old metalove bandy

jolana proxima l bass
0 xLajků:

39

sakra a kde je jenichuv kralicek ze zimni krajinky big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: