1

Téma: Olp

Zdravim..Potřeboval bych znát váš názor na baskytary olp-www.olpguitars.com..Dělaj pěkný kopie musicmana..Akorát ty čtyřky nejsou aktivní a maj to jen v plzni,takže jsem je zatím netestoval..Tak jestli s tim má někdo zkušenost tak se ozvěte!Nebo kdyby někdo věděl o nákejch basičkách s timdle designem,ale lepší ne žádný apolo,fokus atd...Ale zase ne fendra za 25000 na to nemám:-)

0 xLajků:

2

Re: Olp

njn je těžký ti něco poradit musíš sledovat bazáár a koukat po dobrejch ojetinách jinak nic pořádnýho co bude každej kus spolehlivej nedostaneš....teda do tý cenový relace těch OLP...prostě můžeš vybírat co chceš ale holt musíš vybírat pořádně jinak dobrou basu jentak neseženeš:) jo je to tvrdý ale jinak tonení sad

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

znam olp benji madden kytaru a prej je lepsi nez original od ernie ball ,ale to je asi kec.. jinak bych ty firme asi veril hmm

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

4

OLP teď dělají signature model Tony Lewin aktivní pětka jedna je růžová a druhá narural, taky by mě zajímalo jak to hraje, stojí okolo 15 litrů

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

5

sakra trosku se opakujeme, tohle uz tu bylo big_smile big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

6

salof napsal:

OLP teď dělají signature model Tony Lewin aktivní pětka jedna je růžová a druhá narural, taky by mě zajímalo jak to hraje, stojí okolo 15 litrů

no já nevím, zdá se mi spíše jakoby oranžová

0 xLajků:

7

Už to tady kdysi bylo, ale klidně to sem prsknu znova:
http://www.harmony-central.com/Bass/Data4/OLP/

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

8

tam ale není ten signature model Tony Levin,

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

9

Asi si ho ještě nikdo nekoupil wink

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků: