1

Téma: snimace RM PICKUPS

ma nekdo zkusenosti hlavne s typem JRM2B - takovej ten "emg" ke kobyle.
jakej je zvuk atd v porovnani se svetem (basslines, KA....)

kuju

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

2

Re: snimace RM PICKUPS

já bych vsadil na nějakou světovou značku, nevim kdy a kde ale někde se čet že jsu nicmoc. takže t bude asi taovej průměr

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

3

no prodavac z hudebnin rikal, ze to je divna znacka (asi pred rokem), ale pred mesicem jsem se ho este jednou zeptatl, a rek, ze se kvalita pozoruhodne zlepsila, a ze sou super.. no dneska tam jeste jdu...

0 xLajků:

4

tak mi to nedalo a ten mobdl jsem objednal.. prodavac (ted tam byl druhej- basak) a rikal, ze jsou vyborny, velmi podobny DiMarzium...... tak uvidime, co se vyklube....

0 xLajků:

5

jo to by me taky zajimalo: ta je do JAKYKOLIV basy???? (mam jazz) protoze ma moc potenciometru.. ale taky jsem o ni uvazoval...

0 xLajků:

6

všiml jsem si taky že na musiciansfriend se daj sehnat okolo 3000-4000 předzesilovače od aguilar, což může taky hrát jako kráva

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

7

kounku, ale ta znacka mi nic nerika....

0 xLajků:

8

jo to sou tyhle.. no ty uz sem taky nekde videl, ale vubec nevim jak se to zapojuje big_smile vypada to zajimave.. 1546468 dratu...

0 xLajků:

9

řekl bych že tam bude na to návod. ale aguilar by měla bejt hodně dobrá značka

0 xLajků:

10

jasny to urcite tam schema je..... no nekdy o tom popremejslim, ale mozna si udelam jednoduchou aktivku sam (jen buffer bez korekci B.M.T. )

jinak me napadla dalsi silenost pod PG myho jazz bassu je otvor na snimac o neco vetsi, takze jsem premejslel, ze tam koupim BHB4 od rmpickups smile)), protoze u nej staci trosku obrousit ty ocka na srouby a dira je presne pro nej...... ale je tu trosku problem s pg sad do toho se mi rezat nece.. pac to zkurvim.... no ale uvidime jak bude vubec znit ten kobylkac, kterej jsem u RM objednal....

0 xLajků:

11

habi: jo dik, ani jsem si nevsim, ze si mi odpovedel smile)) no je to zajimavy, mozna o ni popremejslim (jako o ty aktivce smile)))

0 xLajků:

12

Aktivky Agular prodává i Sivčák ze Slovenska na adrese www.sollerguitars.com, stojej 4,800 Sk (OBP-1) a 5,600 Sk (OPB-3), kolik to je na český koruny teď přesně nevim, poštovný do ČR je 70 Kč. Jinak značce Aguilar já pevně věřim, mám od nich bednu a je fantastická.

MusicMan Stingray, Eden WT-400 Traveler, Aguilar GS112
0 xLajků:

13

neměli byste na to http://www.sollerguitars.com link přímo do indexu? můj posranej komp se tam normálně nedostane

0 xLajků:

14

neměli byste na to http://www.sollerguitars.com link přímo do indexu? můj posranej komp se tam normálně nedostane

0 xLajků:

15

http://www.sollerguitars.com/index.swf

je to ve zdrojaku, ale nak jim to blbne.. me to teda jde.....

0 xLajků: