1

Téma: MM humbucker na jazze??

trosku premyslim nad tim, ze bych od macha koupil MM humbucker na musicmana a u truhlare bych si nechal ke kobylce vyhoblovat diru, takze bych u kobyly mel MM-HB a u krku single, mm bych rozepinal na singl, takze by to asi znelo i jako normalni jazz.. myslite, ze je to dobry napad??? a hlavne, co myslite, ze by me u truhlare tak uprava stala??...

dekuu

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

2

Re: MM humbucker na jazze??

tak rozhodně to stojí za pokus akorát holt to bude nevratný no... jen škoda že nemá jazz na tom druhým snímači taky pickguard kdyby se to nepovedlo tak bys to mohl zakrýt a mít tam původní snímač(takový fokusy tam maj  u krku douru jak prase... ) smile jinak takováhle konfigurace se dává myslím na MM Bongo nebojak se to menuje

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Kubš: jojo u krku, tam mam taky diru jak pro humbucker big_smile

PRaveze me se tohle zaclo straaaaasne libit na basach www.lakland.com brutalne je zobznuju a jednou bych ji chtel.... 5ti strunku

jinak nevratny to holt je ( i kdyz basak z orangecap mel jazze a udal z toho hoppusovku - tudiz zacpal diru u kobylky.. vypada to dost dobre) a humbucker muzu rozpinat na singl, takze jako by tam ten jazz furt byl.... sice trosku jinej charakter... ale je....

no hlavne by me zajimala ta cena od truhlare nebo nekoho takovyho, kdo by tu dzuznu udelal... jeste se rozhoduju a dlouho budu, a mozna to ani nebude, ale tahle kombinace me proste bere....

0 xLajků:

4

a bongo ma tusim 2x HB.

0 xLajků:

5

ne, ma i singl wink

0 xLajků:

6 Naposledy upravil: Kubš (14. 04. 2006 19.29:17)

oragecap ??? dovol abych se zasmál sou to kreténi....když se urazej že po nás lidi chtěj přidat a oni musej ještě pár minut počkat než začnou tu svojí amater show....a to že je tlačí jejich kamarád promoter na každou akci to už aninebudu zminovat to tom to není:)
cena toho ukonu by měla bejt v řádu max pár set

0 xLajků:

7

Kubš: o tom se nechci bavit, jsou rpiserny a ja je neposloucham, jen se reosku netovsky znam s basakem.. ale naaaaaprroooostoo souhlasim, nemaj ani malou sanci....

no to je dalsi vec, za snimac 1500 a buhvikolik za praci... a hlavne se bojim ze to udelaj nak blbe, nebo krive, nebo se proste neco stane (jsem dement a vim, ze to narozdil ode mne umej, ale stejne se trosku bojim...)

0 xLajků:

8

no to já jen žes je zmínil...já k ním nemám nic co dobrýho říct a jestli si myslíš že se nikam nedostanou tak se musím zasmát...oni se právě díky tomu kámošovi dost protlačej...

no jinak truhláš myslím že pokud má frézu aspon z první republiky tak to zvládne na 1 mm přesnosti toho bych se nebál spíš jak píšeš aby to nebyl zbytečně drahej pokus.....

0 xLajků:

9

hmm asi to necham big_smile a maximalne si casem u macha necham udelat jazz humbuckery.... abych moh bez brumu pouzivat kazdej zvlast....

jinak nerikam, lidi je zerou, ale sou fakt divny a straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne kopirujou ostatni hlavne prave basak - HANZ....

0 xLajků:

10

je to těžký víš prostě když vím jak je ten jejich kámoš tlačí a jak vlasntě na ně vydělává přes punkáče tak je mi smutno že to takhle existuje i v amatérský scéně...když je budeš cpát všude kde to jde tak prostě si na nělidi zvyknou....ale mě přídou jako maldý a dost trpaný sou tisíckrát lepší kapely který se musej snažit....a  maj z tho hovno akorát upocený záda jak tahaj apce po soutěžích aby se prosadili...

0 xLajků:

11

jak uz Kubs zminil, nejde to vyhoblovat, ale vyfrezovat. potrebujes horni frezu s loziskovym voditkem (v bauhausech a maxech ti ji za par penez pujci), nekdy je taky to voditko primo na frezce (na bitu),pak jeste dlatko. nejdriv si udelas sablonku z preklizky, usadis ji na telo basy prilepis paskou a hura na frezeni. jestli chces popisu podrobneji. pokud jsi aspon trosku zrucny tak to za den zvladnes

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

12

spider: jasne to mi jasny je, truhlari to maj, dokonce ji mame i ve skole

ja bych se do toho za zadnych okolnosti nepoustel sam, vim, ze v juesej prodavaj plastovy predlohy, ale tady bych si to musel, jak rikas, udelat sam, jinak podrobne to snad ani nepotrbuju, ale diky. ja proste zboznuju humbucker+singl (Ibanez RD500, Lakland....)

0 xLajků:

13

hele myslím že šablony nejsou potřeba pokavad dáš přesnej rozměr o kolik se má dosavandí singlová díra rozšířit tak ti to fakt i jednookej truhlář s frézkou z dob T.G.M. udělá vůbec bych se toho nebál jen de o to jak třeba dopadne lak na kraji "řezu" chtělo by to asi upozornit na šetrnější zacházení

0 xLajků:

14

ono me to fakt hooodne laka, nadruhou stranu toho jazze nechci moc nicit, ale fakt bych M snimac rad...mit ten snimac zadara, tak to udelam hned wink

jojo s tim lakem mi to je jasny, ale to by mi vuubec nevadilo, protoze by to vypadalo aspon ohrane a to ja mam rad smile))))))

mozna ze bych koupil snimac dr. parts a dyl koupil RM, ale tse mi zas zda blby hmm napsal jsem machoj, at mi posle rozmery toho jeho...

0 xLajků: