Téma: Kde sehnat potenciomentry a jake?
Nejak mi na mem Fade jazzbassu doslouzily potenciomentry a tak jsem se chtel zeptat, kde bych je mohl v Praze sehnat a co mam vlastne chtit. Diky za radu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Kde sehnat potenciomentry a jake?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejak mi na mem Fade jazzbassu doslouzily potenciomentry a tak jsem se chtel zeptat, kde bych je mohl v Praze sehnat a co mam vlastne chtit. Diky za radu.
Pro volume 500k/B pro tonovku 250k/A, nevim jak v praze, ale v Ostrave je mivaji slusnejsi hudebniny nebo vsechny obchody s elektromaterialem
Já jsem je kupoval v Aleximu (u dejvického nádraží), prodali mi ten větší průměr (myšleno průměr toho samotného potenciometru, nikoliv průměr hřídele), který se tam (mám Fokus-H Jazz Bass což by asi mělo být +- totéž) blbě vleze. Takže je třeba myslet taky na to, že to má být ten menší průměr, pakliže to tam nechceš narvat silou (jako já) nebo frézovat. Prodejny s elektrosoučástkama budou možná lacinější.
volume B250k, tone A250k ,...v cechach to dodava BaCh music, ale to su levne cinske mrdky, a v Aleximu maju Gotohy,ktore doporucujem. Popripade si mozes kupit original Fender. V Prahe to musite mat na kazdom rohu.
Dimarzio pise v navodu ke snimaci, ze pokud chcete lepsi odezvu vyssich frekvenci, mate pouzit misto 250k potaku 500k... Dokonce i Kubs potvrdil, ze rozdil slysel, ackoliv bych laicky rekl, ze to zadny velky vliv mit nemuze....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Kde sehnat potenciomentry a jake?