prodávám zrovna HA3500, ale má ho už jeden kupec zamluvený, tak si můžu snad dovolit něco málo se o něm zmínit.
Co je nevyvratitelné je fakt že HA2500 nemá lampu a HA3500 má v předzesilovači, takže už z tohoto důvodu bych doporučil raději HA3500, máš tam i větší výkon. 250W není při použití horší bedny nic moc, záleží od stylu ale asi to bude málo, leda že bys zainvestoval do dražší bedny, pak by ti to stačilo, a zase u aparátu je levnější si připlatit za výkon na zesilovači než na citlivosti beden. Jinak mě hrál s kapelou zesilovač dobře a parádně sem se slyšel.
Důvos prodeje mám v inzerci a to ten že potřebuji lehký zesilovač, ještě nevím jaký si pořídím, pujdu si teprv vyzkoušet ale nejspíš to bude EDEN WTX260 (1,7kg)
Ten Hartke myslím že nezradí, zvukově je s tou lampou pestrý od ostrého zvuku po jakkoliv zatupený, ale umí hrát fakt i čistě. Zkoušel sem zapojit i ele. kytaru a ten zvuk se mi moc líbil, narosto čistý jasný, dynamický, ještě chorus a zapnout REC pak stop a byla studiová nahrávka
. Ostatní zesilovače jsem nezkoušel, ale tenhle fakt s kapelou šlape a konec konců i bez.
NEUSER Courage-fretless 6str (1991) , FENDER American Standard Jazz Bass (2012), CORT A5 - EMG pickups, Dundeeho - Jazz Bass
David Eden WTX-260 , SWR Goliath 2x10 (x2), HOCKE BN110