http://www.youtube.com/watch?v=3B2WYx96V2w
tady je finální testík...dali jsme dohromady s Taem nějáký rozumný nastavení preampu (přes icq
) a teď to myslím zní celkem dobře.
Taky ze strany hraní je tam přes tu rutinu nástřel takovýho myslím i finálního ladění hry. Něják teď řešim nedostatek melodií (takovej jeden z posledních restů, kterej cejtim) a vlastně to že jsou v mým hraní celkem potlačený - je to zase spíš problém techniky, páč prakticky stačí jít do novýho taktu nebo do změny harmonie s dvojhmatem, jehož vyšší tón bude v melodický úrovni a ten nižší je harmonickej, a melodie se dostane dopředu a neni tam pak takovej důraz na beglovou část partu. Ty melodie v hlavě mám, ale nechci takovou tu klasiku, kdy hráč musí střídat polohy rytmickej begl/melodie...já to chci najednou a právě řešim to, že když se někdo pustí z beglu do nebeglový melodie, tak ztratíte spodek...ten begl se ztratí nebo při nejlepším je vykleštěnej tak, aby šel hrát...a jak je z partu cejtit, že to je to je upravený "aby to šlo zahrát" tak je zle
Študuju teď taky nějákýho Joea Passe, abych pobral tu melodickou hru.
Jinak kdyby měl někdo co se týče hry, nějáký zajímavý připomínky, tak budu jen moc a moc a moc rád, páč o některejch restech vim a tak trochu se mi je nechce vytahovat na světlo a hnípat se v nich, tak mě zajímá jestli i feedback bude podobnej.
Jinak berte to jako by to bylo naklikaný ve Fruity loops, že se s tim dá udělat cokoliv.
Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...