1

Téma: sym. vystup a prdeni, bzuceni

Ted sme hrali v patek v budejicich pichnu do marka kanon.. brnkam zvukarovi ..a on ze mu tam neco bzuci ... proste na urcitejch tonech konkretne Gis a e .. mozna este nekde neprojizdel sem celej hmatnik to priprdavalo... nebo tak jako pribzukavalo..

tak sem to odehral prez DI.. na podiu z bedny lezlo vsechno OK...

pan (zvukar) povidal ze mam posranej vystup.. coz zas na druhou stranu mi pride divny ze by vystup sam o sobe priprdaval pouze nejaky urcity frekvence...

co si o tom myslite??

podle mne nejpravdepodobnejsi je ze si to proste nerozumelo s tim jeho PA mixakem bo dovicim.. ikdyz taky netusim jak ... ze tam teoreticky moh mit nasavlovano na kluka predemnou s behrosem.. a vokoureny stredy jak blazen..

nebo proste prez marka prolez muj minidohmat se vsena pazvukma .. herej se prez DI ztratil...ale to by zas melo delat vetsi bordel a vsude...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: sym. vystup a prdeni, bzuceni

Jednou jsem mel tentyz problem, ale s Laney. Tak jak rikas, pribzukavalo to. Takze sem to odehral na mikrofon. O tyden pozdeji se stejnym kombem jinde nebyl problem, takze zrejme jak rikas si to proste nerozumelo s PA. Technicky duvod je mi neznamy.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

G je harmonická od sítové 50-ky a jestli neměl zvukař symetrický párák, instalace v sále byla napadena kutilem domácím, mohlo tam něco lézt. Taky mohl být problém s kabelem, nebo s GND Lift. Laney BC250, které občas používám je patrně docela choulostivé na síť, v jedné zkušebně se chovalo nevyzpytatelně (sem tam přestalo hrát atd...) a jinde hrálo OK. Problém nevyřešilo důkladné propájení všech spojů, při tom jsem v kombu nenašel žádnou závadu.

Fender USA Standard Precision, Ampeg SVT350H, SVT410HLF, BA-110
Fender USA Stratocaster, Fender MEX Telecaster, Marshall 1987x, 1960AX
a spousta dalších krámů
Obě ruce levé
0 xLajků:

4

Danke bratri.. uz sem se div nebal ze je nekde chyba markove hlave.. idyz mi to prislo podezrele ale stejne mi to nasadila broucka do hlavy....uvidime na pristim hranim...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

Cetl jsem na talkbassu, ze si marecek celkem casto nerozumi s PA.

0 xLajků: