1

Téma: Overdrive Boss

Zdarec,
mohl by někdo napsat svy zkusenosti s overdrivem Boss ODB-3, Digitech Bass Driver a Ibanezem overdrive, případně srovnat? Díky za pomoc-rozhoduju se právě mezi těmito třemi krabičkami. Mám zesák BX3000T-takže tranz....

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

2

Re: Overdrive Boss

Myslim ze zkušeností Kubše vítězí Digitech

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

3

Po pravdě žádný bych ti nedoporučil digitech zní nejlíp a i přesto ti šíleně zdemoluje zvuk sad bohužel většinou se u těhlech overdrivů setkáš se slabým overdrivem-rozhodně ani zdaleka nečekej něco jako lampový nakreslení a je to použítelný tak na distrotion a nejlíp na fuzz ale podle mýho názoru to je slepá ulička vývinu zvuku prostě samotný to zní jakžtakž dobře ale jakmile seš v kapele tak je to šíleně zatlumený...a ve celkovým soundu kapely se ztrácíš

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

hm, jo tak dikec

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

5

Já mám ODB-3 a ať kroutíš poťákama jak kroutíš,tak to ořezává basy jak sviňa.Jak říká Kubš,samotný to jde,ale v kapele se to ztrácí.

0 xLajků: