Zdravím všechny zúčastněné, musím udělat velkou poklonu Pipovi za zorganizování této akce, protože byla opravdu vydařená. Jsem moc rád, že jsem konečně některé viděl na vlastní oči.
K aparátům: můžete si říkat co chcete, ale myslím si, že je v dnešní době skoro jedno, co si koupíte (od jisté cenové kategorie). Je to jen o vkusu a říkat, že některý výrobce je o ničem, tak to jsou jen silné řeči některých našich kolegů z fóra. Ze všech aparátů, které byly k dispozici mne nejvíc oslovily Betaronovy. Jsou to opravdu dobré děla, hrají perfektně. Ale pravdou je, že asi žádný zúčastněný aparát nezaostával. Škoda, že jsme nedali v sobotu větší prostor Pipové sestavě, určitě měla po pátku ještě co ukázat 
Ke kytarám: velmi stručně, dost se mi líbil Eržin kousek, teda Bobik či jak to pojmenovala, protože za ty prachy to hraje a vypadá velmi slušně. O Foderách se nemá moc smysl bavit, prostě kvalitka tam je. Pipova Jolana byl klenot, to už zase dlouho neuvidím. T.Kedziorova Yamaha mne přinutila uznat, že jsem chyboval, když jsem Yamahu kdysi odsoudil, teď je už pozdě na to (chít se ptát co děti............???) kát se.... Jinak jsem došel k zajímavému závěru, že v tom mém Fenderovi přece jen ještě cosi je, ale mám tu vzkaz pro Péčka. Péčko, kdyby sis o ni řekl před týdnem, tak věř tomu, že byla tvá. Vždycky jsem si myslel, že USA Fender musí znít líp, teď už vím, že nemusí.
Závěrem slohové práce bych chtěl poděkovat Pipovi s rodinou, Spiderovi, smradlavému Johnovi (srab, musel si přitáhnout na pomoc fenku), Rockymu, Erži, T.Kedziorovi za (pro mne zásadní) rady v technice a v neposlední řadě Jokovi, jehož teplé pivo bylo ozdobou chatky číslo.....si nevzpomenu....14?
A vzhledem k tomu, že nikdo snad ještě nepoděkoval duu Two basses, tak to dělám já, po tom rachotu, co panoval v místnosti, jste byli příjemným zpestřením. Karča vzkazuje T.Kedziorovi, že to cd je hrozně krátké....
...., ale krásné