Chátra: díky moc, vezmu to. Problém byl následující:
jde přesně o tento efekt
http://www.talkbass.com/forum/showthrea … t=octabass
koupil ho Kubš ale efekt šel přímo na mou adresu, Kubš ho v ruce vůbec neměl. Všimněte si ale že se ptal na zásahy do efektu, to proto, že ty dráty k baterce vypadají dost divně napájené (dřív tam asi byla fotka, už tam není). Týpek Kubše uklidnil že efekt je bez zásahů. Jenže známý, ktrýmu jsem to pak vezl na ukázku ihned po otevření reagoval jako Kubš: ty dráty jsou přepájené.
No a dál: efekt na baterku fungoval skvěle, jenom ss jedním problémem: i když byl odpojený od kabelů pořád se dal zapnout a pořád žral baterku. Navíc napájení nesedělo na žádný konektor, myslel jsem, že je to nějaký atyp, ale byl nějaký deformovaný. No a tak kámoš vlezl dovnitř, konektor byl prý zjevně (ne moc dobře) opravovaný, tak ho vyměnil. Při té výměně musel ten tišťák odpájet a znovu připájet a tam asi udělal chybu že potom to chvilku šlo ale chytalo ruchy a teď to nejde vůbec. říkal že to opraví, ale mám obavu mu to dát zpátky...takže jsem si oktáveru vůbec neužil...
tož tak...je to dlouhé a nepřehledné, co jsem napsal, ale jinak to vysvětlit neumím 
Lakland JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!