1

Téma: samice jack - kde sehnat

tak mi na Fikusovi odešla samice jacku... vyklechtal se závit na té vnitřní trubičce, jak se do ní strká kabel a nakonec to celý vypadlo a rozsypalo se to... (kde asi udělali soudruzi z Koreje chybu? sad ) musím tam šoupnout novou samici a přepájet kontakty... akorát sem hledal na netu, kde by se dala sehnat a nic sem nenašel - házelo to odkazy na samý redukce... můžete mi prosím poradit, kde by se dala ta samice koupit? jestli to můžou mít přímo v hudebninách nebo mám zkusit najít nějakej obchod s elektrosoučástkama (bohužel nejsem elektrokutil, tak ani nevím, kde v Brně bych něco takovýho našel)... případně přes net? dík za pomoc

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

2

Re: samice jack - kde sehnat

Zkus třeba tohle (na Kolišti 9, Brno):
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro … =201050720

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

3

díky moc smile zkusím zítra zajít... sem trouba - hledal sem asi blbě... jenom ještě pro upřesnění - z toho jejich katalogu je to ten K356? http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro … il=809-055
dík wink

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

4

hofa napsal:

z toho jejich katalogu je to ten K356?

Nejlepší by asi bylo vzít s sebou pytlík se zbytky té staré korejské samice a vybrat si na místě novou :-)
Kdybys ji pak chtěl nechat připájet u profíků, tak kousek za rohem, na Francouzské 48 máš RTV servis.

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

5

ok - díky moc za pomoc wink

0 xLajků:

6

Mám stejnej problém z mojí indonezskou Ibanezou 200 sad. Odesla mi tam samicka, jenze ta je jiná než v tom katalogu výše. Nevíte kde se dá sehnat ta správná popřípadě kde by mi to vyměnili?

Bacchus Woodline P Classic
Warwick ProFet 3.2
Warwick 411 Pro
Tech 21 SansAmp Bass Driver
0 xLajků: