1

Téma: Vyvazeni basy pri padani na krk

Kdyz neresi prevazovani na krk ani tlusty remen a nechci li prevrtavat uchyceni, co umistit napr, samolepici zavazi na disky kol do volneho prostoru v tele basy k potenciometrum?
Obcas mi to trosku vadi, obzvlast ve skole kde kontroluji pri hre i predpisovy prstoklad, proto hledam pomoc.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

2

Re: Vyvazeni basy pri padani na krk

já to udělal tak, že jsem na jednu stranu řemene elektrikářskou izolačkou přilepil starý težký trafo (zdroj v platový krabičce) od tiskárny.... prostě musíš na řemen něco přidělat

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

Potapeci by mohli mit zavazi, ne? Ted jsem zkusil na remen dle Tve rady...navlekl jsem tam pouzdro s pistoli a fakt to funguje, jen ta pistol je asi blba, kolik vazi to Tve trafo? Pistole 860g a bylo to gut. Ale mozna by stacilo min, budu to muset vychytat.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

4

Siegi začínám se tě bát big_smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

5

big_smile big_smile  přes net nás snad neohrozí big_smile

siegi: jé, to fakt nevím, teď tu váhu nemáme... někde je ehm "uložená" ale tak 700g tipuju. ona ta moje basa moc nepřepadává, jen trochu, tak jsem to vyvážil taktak, záleží, jak přepadává ta tvoje

0 xLajků:

6

Boj se toho o cem nevis. Co vidis, slysis, mas sanci zvladnout. Hah
Sem tam mel povesit zehlicku? Takhle jsem navlekl pouzdro s ... Zkousel jsem pouta, ale ta by basu odrela. Se mi tu trafa valej bezne a izolacky kilometry lol

juhuuu a co zada? Necitils tech 0,7 kg navic?

0 xLajků:

7

Siegi: ani necejtim, tak basa je celkově lehká, tůdlenc jsem měl v hudebninách v klíně arii a myslel, jsem, že mi dali do ruky slona...

0 xLajků:

8

Kamo, zkus nekdy najit vahu at se bavime konkretneji, jsme moc relativni, zajima me co je pro Tebe pirko a co slon. RB byl lehky, STAGG X Bass byl ten slon pro mne, BCR je tak mezi.

0 xLajků:

9

zejtra ji zkusim najit big_smile

0 xLajků:

10

juhuuu napsal:

zejtra ji zkusim najit big_smile

zvaž ji mixérem

0 xLajků:

11

to nejde, neboť šroubovák mám červenej, ne modrej!!! KRISTEPANE tak aspoň přemejšlej!!! big_smile big_smile

0 xLajků:

12

Siegi napsal:

Boj se toho o cem nevis. Co vidis, slysis, mas sanci zvladnout. Hah

Spíš naopak. Ještě se mi nikdy nestalo, že bych do držky dostal od někoho, o kom jsem nevěděl. Bitka se odehrála vždycky s lidmi, které jsem viděl a slyšel... a teď babo raď...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

13

Byla rada z vycviku specialnich jednotek a kdyz se zamyslis ma logiku. Trebas dostal prave ze ses bal a jednal zkratovite. Mas fuk, mam jizev jak zubu, nebal jsem se a taky jsem dostal.
Ses nevyjadril k zavazi u potaku v tele. Myslis blby? Remeny jsou pro mne obecne problem, klasicky basovy je na mne kratky i kdyz jsem mrnous, nenosim basu u bradavek, ale hezky nizko (nizko zavesene kolty), porad dumam jak a co na remen navliknout aby to nevypadalo uplne hnusne. Mam jeden remen co padani eliminuje sam o sobe, je od Neotechu, bohuzel pro mne jen 116 cm  a ja potrebuji o 20 cm delsi.

0 xLajků:

14

To bylo jen tak mezi řečí a spíš jsem to myslel jako vtip smile
Závaží na disky klidně zkus, sice jich budeš potřebovat asi trochu víc, ale určitě to bude fungovat a navíc to bude vypadat originálně smile

0 xLajků:

15

Jak vypadat? Ja to chtel nacpat do tela do mista k potakum. To by videt nebylo.

0 xLajků:

16

Jo tak... aha, to jsem nepochopil. Já myslel k poťákům ven :-) Dovnitř by to šlo, ale když pistole o váze 860 g byla akorát, obávám se, že tolik olůvek k diskům by se ti do vyfrézovanýho otvoru na poťáky ani nevešlo...

0 xLajků:

17

tak tam dej zlato...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

18

Jo, možná je z dlouhodobýho hlediska lepší investice do zlata než do olova smile

0 xLajků:

19

Ale no taaak, merna hmotnost zlata a olova.... Co treba rtut, basak terorista? lol
Ja myslim bude stacit min nez 860 g, sem psal musim to vychytat. Nejdriv tiha vyvazuje, pak jiz jen pritezuje. Ku...na poradny base by se takovy veci resit nemely, ne?

0 xLajků:

20

Jó, Siegi, to je daň za atypický tvary... :-) Náš bejvalej kytarista by moh´ vyprávět, co ten se natrápil s "véčkem" Flying V...

0 xLajků:

21

Tak az najdes tu vahu, dovolim si na ni prihodit svy pro a proti, zda BCR Zombie ano, ci ne a zda radeji hehe Beast, jezis ja jsem kus vola lol  Jdu omrknout normalni tvary u BCR, ale...

0 xLajků:

22

já nevím prostě mě ani k tomu metloši tyhe kejtry neseděj....siegi odpust ale přídou mi fakt hlavně imagový....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

23

Siegi:
A nebo je moznost nechat si pas usit na miru, mam taky jeden takovy, a velmi sikovna pani Jirickova by Ti do zadni casti pas olova urcite vsila - ted jsem pasy videl, modelari je pouzivaji k dovazovani lodi, muj tatka je modelar, takze vim, o cem mluvim smile Je to sice kostrbate, ale mozne reseni smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

24 Naposledy upravil: ondras (29. 05. 2006 19.40:41)

ja tedy s prominutím nechápu, proč se vyrábějí nástroje, které padají na hlavu. A kolikrát stojí i dost peněz.

A zase tyhhlety rohatý a špičatý rozzlobený vampýrský kytary se mi líbí, je to takovej kolorit toho metálu řek bych. Aspoň poznám už hnedka zkraje, když se to začne na podiu blejskat a špičatit, že klucí budou hudrovat, což se mi obvykle poslouchá nejlépe z vedlejší místnosti.

0 xLajků:

25

ondras: no tak já viděl někoho, kdo hrál na přepadávajícího fendera, ale měl ho tak vysoko, že to nevadilo. Jinak to je tak, že firma udělá basu, která dobře hraje, tak ji nestornujou, ale daj do prodeje...

0 xLajků:

26

já zas nechápu, jak vás mohlo napadnout nějaký vyvažování, no mě to asi nikdy nenapadlo, protože to nepotřebuju, tak nevím:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

27

taky jsem to neřešil, ikdyž přepadává dost, ale poslední dobou mi nějak odchází zápěsatí na levý ruce tak mu chci odlechčit, to vyvážení je dobrá možnost, ještě mě napadlo přídělat něco zezadu na tělo, esteticky to nevadí, otázka je jestli by to nemělo vliv na zvuk díky vybracím...asi to nakonec vyřešim tim všitym závažim do popruhu, to neni moc složitý a pujde to rychle...

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

28 Naposledy upravil: Siegi (30. 05. 2006 07.47:45)

AD BCR(black, death..). Nejsou li tohle metal. nastroje, pak uz nevim jaky to jsou. Uz svymi tvary, nazvy evokuji peklo, zahrobi, hnus. Zvuk BCR je zrovna tak metalovy na aktivce jako na normalni s externimi udelatky. Ne kazdemu se musi tvary libit, ja okolo chodil hodne dlouhy doby nez jsem koupil. BCR ma vzbuzovat vasen, vyrobky by nemely nechavat lidi uplne chladnymi. Bud by meli reagovat poklepanim na celo, nebo ztratou rozumu. Kamaradka rika nastroje pro kaspary, ale me tak pripada jeji nastroj a tetovani, kazdemu se libi jiny veci. Rozum jsem jeste nenasel, nedalo praci se priradit k fandum tyhle znacky. Vkus ma kazdy jiny, to chapu, ale metalovost temhle kouskum uprit nelze. Zombie, Warlock, Virgo, Beast...
Padani na krk mne moc z miry nevyvadi, nechodit do skoly kde pri uchopu a prstokladu levacky musi byt vzdy mezera mezi krkem a dlani v miste mezi ukazovakem a palcem a psty musi struny mackat kolmo, snad bych ani padani neresil. Kdyz jo chci videt kde mackam a je potreba, nakopnu basu pravou nohouzvednu krk nahoru, zaklesnu ji o pravy stehno a chvili s tim hrat jde. Pravdou je, ze dobry remen vyresi moc trablu, kdybych hral s vys polozenou basou jako mnozi, mel bych remen kde basa zpatky nepada, ale neni to s takovym nastrojem ani hezky a jsem zvykly na basu dole. Nakoupim vic remenu a budu zkouset a nebo necham remen usit jak radeno a necham tam orig. vsit zavazi, to se mi moc libilo, hlavne s protiskluzem na rubove strane.
Ja jsem rad ze se zas az tak nelibi a to je vetsina lidi co je ma. Ona takova omezena serie pri vetsim zajmu a pristupu Amiku k vydelanymu dolaru by dlouho omezena byt nemusela.

0 xLajků:

29

Siegi:
Presne takovy remen mam, akorat tam mam misto olova silikonove vystelky a protiskluz, navic pomalovany tak, aby se hodil ke kajtre. http://kuze.vyrobce.cz smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

30

Muj pas je vyfoceny v zakazkove vyrobe druha rada prvni zleva smile

0 xLajků:

31

Jdu mrknout. Dik :-)

0 xLajků:

32

lol ten je dobreeeej. vlastni navrh???

0 xLajků:

33

Uz jsem mel v ruce vrtacku, ale ne vrtak. Zkusil jsem remen pripevnit na sroub krku, basa drzi v poloze kam ji dam. Resim uz jen nutnou tloustku materialu okolo a asi jednu dirku udelam.

0 xLajků:

34

smile Nene, navrhla pani Jirickova podle fotky basy, ve skutecnosti to vypada mnhem lepe, prilezitostne vyfotim a zaslu smile

0 xLajků:

35

To je nejaka popinava travka, neee? lol
Vyreseno, nasel jsem vrtacek a udelal dirku. Tuhle jsem rozvijel teorie, ze zeny vjizdi do tunelu rychleji a s vetsim zaujetim nez muzi , aby alespon nekde zazili ten slastny pocit, pritelkyne rekla ze jsem debil.
Basa diky zmene zaveseni drzi v poloze jaky chci, hura, jen bych nyni snesl krapet delsi remen. No ja na remenu pani Jirickovy odlakovacem odstranil nejaky doplnky lebky. Asi ji napisi , nenajdu li nejaky na friend music, potrebuji delku od x do asi 170 cm.

0 xLajků:

36

tak jsem se podíval na ty stránky kde nabýzej kožený popruhy a hned mě trklo proč jsem nejdřív nezkusil udělat neklouzavej popruh...večer jsem si sednul s jehlou, nití a pruhem kůže...našil jsem to na popruh a ejhle, ono to celkem funguje...basa drží skoro (!) ve správný poloze, takže levačka se už vůbec nemusí namáhat jejím neustálym zvedáním...
..takže pokud někdo nechce investovat pár stovek do pořádně vyrobenýho popruhu tak tohle je taky schůdný řešení...

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

37

Sieagi:
Nevim, jestli Te spravne chapu, ale pokud pani Jirickove napises, udela Ti popruh presne tak, jak si reknes.
Jekub:
Jasne, princip je to jednoduchy a primitivni smile Ja chtel kozeny popruh misto sveho kytaroveho nilonaku (rezal do ramene) a jsem s jeji praci mimoradne spokojen. I reakce na pozadavky je suprova - mam ho jiz na posledni dirce a ptal jsem se, jak to poresit, kdybych chtel jit jeste niz a bylo mi receno, ze mi bez problemy vyrobi novou sponu - proste pohoda.

0 xLajků:

38

Ja mam basu privaazanuu motuuuzkem smile

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

39

Hle: To já si  přilepil basu sekunďákem na hruď a mám to vychytaný  (ale blbě se stím koupe)

...JOLANA VIKOMTBASS a 10 prstů...
0 xLajků:

40

Ty nemas obal svyho tela na suchac? Nesvlikas kuzi? lol

Prevrtanim a vyvazenim se hra zmenila o 30% k lepsimu.

0 xLajků:

41 Naposledy upravil: Erža (12. 04. 2008 15.11:33)

tak ja na to chcu jít z druhé strany než Siegi. Nechce se mi mít díru v krku.

Basa mi padá takhle na hlavu:
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-110408-205241-p4110009.jpg

Kdybych převrtala uchycení popruhu takto, nepadala by:
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-110408-205542-p4110008.jpg

V pohodě se ještě mezi popruh a basu vejdu i v sedě - mam ju hodně na boku. Na tom místě, kde by byl poruh připevněn je však zúžené tělo. Jaký je váš názor, šli byste do toho?

Tenson electro-acoustic bass B-SM, Marshall MB30
2.držitelka Plasťáka igráčkového
0 xLajků:

42

erzo, podeziram te ze si trochu vymejslis a spis rada fotis smile

0 xLajků:

43

jojo lukas ma urkyte pravdu... a na padani na hlavu znam jeden leeeek ..sala laaa laaa.. headless.. cut it cut it cut it ... cut it off... headless ...sala laaa laaa cut it  cut it .....down...
wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

44

:-D nene, bobíka nepodříznu jako nějaký ....prase

2lukáš: a/ne b/ano
zatím hraju s tou izolačkou a je to lepší, nemusím furt podpírat krk.

0 xLajků:

45

Nojo, vy s těma lehounkýma basičkama máte ale starosti... wink Já bych tam dal asi to závaží, Eržo. Takhle vypadá ten popruh divně - a fakt se ti to nedrží blbě? A rozhodně bych tvýho hezkýho Bobíka taky nepodřezával smile)

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

46

zkus si pořídit silnější kožený popruh, ten basu pěkně zafixuje na těle, že pak neklouže
jinak bych to pořešil v tomhle případě posunutím (převrtáním) úchytu pásu na rohu směrem dolů ke krku, stačí kousek a bude to pěkně přes ten roh přizvedávat a měla bys mít klid

0 xLajků:

47

ten roh je tam docela ostry, takze si moc nepomuzu. I kdyz to dam zespod toho rohu, tak operny bod zustane zhruba tam, kde je to ted zaveseno. Zkusim si sehnat lepsi popruh a uvidime. Je fakt, ze se sice prevazuje relativne hodne, ale je celkove lehoucky, takže je potreba ho pri hrani podpirat s jen velmi malou silou, coz by mozna nejaky popruh mohl udrzet na treni. Zavazi se mi tam davat nechce. I když by se toho docela dost do toho velkoryseho vyvrtu pod poťakama vešlo :-)

0 xLajků:

48 Naposledy upravil: joko (14. 04. 2008 02.44:35)

Erža napsal:

do toho velkoryseho vyvrtu pod poťakama vešlo

No ale tam ne - tak sem to nemyslel. Myslel sem pověsit něco za ten konec popruhu co se věší na prdel basy...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

49

ja vim
nechci, aby mi bobik pribiral na vaze, to je fakt az to posledni reseni. Zatim skvele funguje ta izolepa. Zkusim jeste jiny popruh, tenhle fakt dost klouze.

0 xLajků:

50

rezat hlavy..ja nevim ja bych si basu co pada na hlavu nekoupil idyz nekdy se to tezko pozna ..a nevim jestli ti v obchode ochotne pucej popruh..asi chodit kupovat basy s popruhem...
nebo si tam dej trubicku ala co ma metej potazmo way na padle...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

51

Měla bys občas poklidit, Eržo smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

52

kuš, augiáši smile

m3 napsal:

rezat hlavy..ja nevim ja bych si basu co pada na hlavu nekoupil idyz nekdy se to tezko pozna ..a nevim jestli ti v obchode ochotne pucej popruh..asi chodit kupovat basy s popruhem...
nebo si tam dej trubicku ala co ma metej potazmo way na padle...

jo, už v krámě jsem cítila, že padá na hlavu. Ale je dost lehká, tak mi nepřišlo, že by to mohlo vadit. Zatim skvěle funguje ta izolepa, tak to asi necham tak.

0 xLajků:

53

m3 napsal:

nebo si tam dej trubicku ala co ma metej potazmo way na padle

Cože? Jakou trubičku? Jak to má fungovat?? 8-o

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

54

Ona "trubička" smile

http://ulozna.soulslavers.com/soubory/way-150408-232702-p1010475.jpg

Fender Jazz Bass Special MIJ mid 80's - SD Bassline SPB-2, STK-J2b
0 xLajků:

55

argggghhhhhhhh

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

56

Je to i teleskopický?

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

57

Tady bych se bál, že se to dřív nebo později vypáčí ze dřeva.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

58

way napsal:

Ona "trubička" smile

Pozor, u takoveho reseni musi jit sroub hloubeji do tela nez puvodni. Padlo je lehke,ale tezsi basa by sroub zapusteny 2cm do tela zcela jiste vlastni vahou vytrhla. Tohle reseni rozhodne neni idealni. Idealni je ozkouset si jak je basa vyvyzena pred koupi....Erzo, ta lepici paska to je bes (btw devcata - lepenka je stavebni material).

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

59

Bes to je, šak co, dyk nikde nevystupuju a mymu obyvaky je to putna.

Btw - tady mas lepenku http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Duct_tape_wall.jpg , resp. http://cs.wikipedia.org/wiki/Lepenka , ono je asi vic druhu a vyuziti nez jen jako stavebni material wink

0 xLajků:

60

spider napsal:

Pozor, u takoveho reseni musi jit sroub hloubeji do tela nez puvodni. Padlo je lehke,ale tezsi basa by sroub zapusteny 2cm do tela zcela jiste vlastni vahou vytrhla.

Já myslim, že Matěj říkal, že je původní.

0 xLajků:

61

Hele Way, to jseš takovej kutil, nebo sis to nechala někde udělat?

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

62

way napsal:

Já myslim, že Matěj říkal, že je původní.

to ne .. :-) ten puvodni je doat kratkej tajdle ten musi bejt pekne dlouhej... puvodni je ten zaves na popruh.. ten cudl...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

63

joko napsal:

Hele Way, to jseš takovej kutil, nebo sis to nechala někde udělat?

Kdepak, já kutil nejsem. Mám problém i s natahováním strun big_smile Takhle jsem to už koupila od Matěje smile

m3 napsal:

to ne .. :-) ten puvodni je doat kratkej tajdle ten musi bejt pekne dlouhej... puvodni je ten zaves na popruh.. ten cudl...

Aha, no to je fuk. Hlavně, že to dobře slouží smile

0 xLajků:

64

joko napsal:

Nojo, vy s těma lehounkýma basičkama máte ale starosti...  Já bych tam dal asi to závaží, Eržo. Takhle vypadá ten popruh divně - a fakt se ti to nedrží blbě? A rozhodně bych tvýho hezkýho Bobíka taky nepodřezával )

Termit napsal:

zkus si pořídit silnější kožený popruh, ten basu pěkně zafixuje na těle, že pak neklouže

Erža napsal:

Zavazi se mi tam davat nechce. I když by se toho docela dost do toho velkoryseho vyvrtu pod poťakama vešlo :-)

a vešlo smile ... pěkně jsem bobika nakrmila olovem. Kam to postavis, tam to najdes. Celkove i siroky popruh z kuze pomoh'.
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-300608-220804-avalanche-olovo1.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-300608-220854-avalanche-olovo2.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-300608-220905-avalanche-olovo3.jpg
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/erza-300608-220917-avalanche-olovo5.jpg

0 xLajků:

65

Erža napsal:

... pěkně jsem bobika nakrmila olovem. Kam to postavis, tam to najdes. Celkove i siroky popruh z kuze pomoh'.

Doufam, ze oluvka nebudou moci prilis pochodovat, at casem neurazi dratecky smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

66 Naposledy upravil: Erža (30. 06. 2008 23.01:02)

no, jsou v tom hadrovem pytli, docela to tam sedi. Ale jako, mozna by stalo za to doprovodit casem hudbu chrastitkem big_smile
http://ulozna.soulslavers.com/soubory/e … olovo4.jpg

0 xLajků:

67

OT: vyhlašuješ válku hydrantům, teď až se ti postaví nějaký do cesty, myslím že to tentokrát se zatíženou basou vyhraješ:D

Kolik to závaží váží celkově? popř celá basa se závažím? Možná by sis mohla nechat udělat delší ten čudlík na tom horním rohu, za co se věší pás, to by pomohlo, ale nepřeháněl bych to moc aby se to nevyštíplo.

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

68

btw koukam ze mas skoro semi hollow big_smile ta dira na elektriku je velka jak blazen ..to se ani nedivim ze to padalo na hlavu asi v tom pasujou z asie drogy....

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

69

to jo smile prodavali mi ji jako aktivku, tak asi se tam dávají dvě ploché baterky

Dunde.e napsal:

OT: vyhlašuješ válku hydrantům, teď až se ti postaví nějaký do cesty, myslím že to tentokrát se zatíženou basou vyhraješ

Kolik to závaží váží celkově? popř celá basa se závažím? Možná by sis mohla nechat udělat delší ten čudlík na tom horním rohu, za co se věší pás, to by pomohlo, ale nepřeháněl bych to moc aby se to nevyštíplo.

OT: to byla ještě šestikilová korvice wink
nevím, nemám váhu. On boban je z bahenního jasanu - křídla kolem javorového krku. ten čudlík se tu už řešil #50-63, nechcu, nelibi a muselo by se to prevrtvavat (#58 )

0 xLajků:

70

hele ta basa vypada ze je pekne tlusta...jako telo, teda podle te diry

anybody wants to get mellow, you can turn around and get the fuck out of here
0 xLajků:

71

teda mě by už z principu štvalo, že jsem do tý basy musel něco nacpat aby mi pořádně seděla - nicméně je to každého věc....

0 xLajků:

72 Naposledy upravil: Erža (01. 07. 2008 10.35:18)

njn, každý si na to docházíme sám...někdo dříve, někdo později ... a někdo úplně někam jinam smile

když jsem ji kupovala, byla jsem z ni dost unesena (asi jeste ten zbytkovy alkohol po ranu). Pripadalo mi, ze mi sedi dobre.

2KreuZ: tak normalne, dyk jsi ji měl taky v ruce, ne?

0 xLajků:

73 Naposledy upravil: KreuZ (01. 07. 2008 16.16:17)

no tuhle ne, mel jsem jenom Rozu. Jinak si nemyslim ze nejake ladeni basy ohledne prepadavani nebo nedopadavani na hlavu je spatne. Ja jsem treba dost premejslel jak vyresit na padlu to, ze ty cudliky na popruh jsou moc blizko u sebe bez toho abych do padla vrtal

0 xLajků:

74 Naposledy upravil: Erža (01. 07. 2008 11.07:33)

jo, tehda jsme vlastne menili to padlo este za Korvici smile, jj, to jsem jeste bobana nemela

0 xLajků:

75

KreuZ napsal:

Ja jsem treba dost premejslel jak vyresit na padlu to, ze ty cudliky na popruh jsou moc blizko u sebe bez toho abych do padla vrtal

a vyresil ???
mne pride ten muj pdech idealni... lepsi nez way/matejova tycka..
btw na to novy uvazuju ze bych sehnal ten pivot plate.. nebo si bechal neco podobnyho udelat..ale nejak netusim z ceho..  mozna tam dam poutko ze zhora na vrch basy.. neb nejak vyuziju diry po aktivce..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

76

nevim, neprisel jsem na nic. Napadlo me koupit original ten steinbergrovskej zmetek a nejak to na to padlo pridelat, ale nevim jak to tam funguje no.

Erža napsal:

jo, tehda jsme vlastne menili to padlo este za Korvici , jj, to jsem jeste bobana nemela

presne tak. Kdyz o tom tak premejslim tak si ani nevzpominam jestli prepadavala na hlavu nebo ne. Mozna je to tim ze zrovna tohle mi nijak moc nevadi....

0 xLajků:

77

malinko taky, spis byla celkove tezka... 5tistrunka, aktivka...RockBass

0 xLajků: