1

Téma: Konečně basa

Zdravim všechny basáky a basačky :-)
Tak jsem se konečně po docela dlouhý době odhodlal a koupil basu (zhruba před týdnem).
Mam Apollo DPB-100 levorukou (stála 4100) a 15 W kombo Behringer z nějaký sady asi za 2000. Jsem úplnej začátečník a bohatě mi to stačí.
Chtěl bych taky poděkovat všem na tomhle foru, protože pročítání tady toho všeho mi neskutečně pomohlo a věřim že ještě pomůže - možná si řeknete že ne, když sem koupil co sem koupil, ale zatim mi to fakt stačí :-)

Jo, nenapsal jsem nic duchaplnýho, jenom jsem se chtěl podělit o svoji radost, vy to určitě pochopíte :-)

Takže...........LET´S BASS :-)

Baskytara - Squier VM Jazz Bass, Apollo PB
Kombo - Hartke VX3500, Ashton BA150
0 xLajků:

2

Re: Konečně basa

super!! takovejhle příspěvek tohle forum myslím potěší!!!gratulace a at chut hrát vydrží

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: trepyk (11. 04. 2008 21.27:28)

jojo tak at to hraje :-) ja mam taky nic moc basu,ale diky tomuhle foru sem ji seridil tak ze celkem do zacatku i hraje a taky sem tu pochytil zaklady,nemusel sem se ani na nic ptat,protoze sem si procetl i hoodne stary temata a prispevky a taky prirucku od Kořena :-) jenom mi selhala ruka takze sem se tak nejak "zasekl" ale zaklady hry sem pochytil a ted se snazim posouvat se v hudebni teorii o ktery je toho tady taky docela dost kdyz clovek hleda :-) jo a hraju zatim prez PC na cviceni to staci jelikoz mam celkem dobry repraky ...

0 xLajků:

4

Vitej ve svete nizkych frekvenci, pudu a honoraru smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

good luck

AccugrooveFanclub #1