S krabičkama je problém v tom, že lidi si to koupí, zapojí a čekají, že jim z toho poleze přesně to co očekávali. A samozřejmě neleze, protože mají takovou a takovou basu a takový a takový apec a nastavení se věnovali plných deset minut:) Oni ale chtěli samozřejmě znít teď hned a tady na tomhle místě ve zkušebně přesně jako ten renomovaný zahraniční kapr XY s vybavením, nastavením a zázemím o jakém se nám ani nesní. Ale ono to tam není, takže co? No samo že je to blbá krabička, že jo, pryč s ní.
Přitom by možná stačilo trochu se tomu věnovat. Jedna a ta samá pastička totiž většinou hraje každému úplně jinak. Fajn je dát si s tím práci i pár měsíců, kroutit čudlama, vzít to na koncert i zkušebnu a kroutit čudlama a různé hlasitosti a puč mi svou basu, jak to bude znít a kroutit čudlama. A když ti to z toho za čtvrt roku hraní furt neleze, tak teprve říct že si s tím zřejmě nerozumím. A nemusí to být blbá krabka, jenom že jste si prostě nepasovali. A prodáš ji Tondovi z Ubla a pak se na něj jdeš podívat a tomu to kupodivu hraje takovým způsobem, že ti ani není líto té tisícovky, co jsi na tom prodělal.
No a nebo se budeš 6 týdnů trápit a najednou se to vyloupne a bude to tam a ty si řekneš, ty vole, jak jsem vůbec mohl uvažovat, že to prodám. Tak asi. Krabička chce čas.
Jsem se zas rozžvanil:) Jdu pryč. Ahoj.
jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg
www.sufunkygang.cz