1 Naposledy upravil: Dante (02. 04. 2008 23.18:15)

Téma: Bobby McFerrin - Praha, 15.5.2008

Kdo z Vas pujde?

http://www.bobbyvpraze.cz/

No, to dulezitejsi, proc tohle tema zakladam je - i kdyz jsem to nedal do inzerce - ze mam na prodej 2 STUDENSTSKY (ale na vstupenkach to napsane neni, jenom je to za odpov. cenu) vstupenky vedle sebe na balkon do praveho dolniho rohu (rada 7), tedy docela blizko podiu. Akce je uz vicemene vyprodana.

Cena: 2090,- za jeden

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

2

Re: Bobby McFerrin - Praha, 15.5.2008

Dante napsal:

Cena: 2090,- za jeden

To je jako studentská přirážka?? 8-O

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

3

Regulerni cena, je to cena uvedena na listkach. Mimochodem, ty nejdrazsi staly pres 5 tisic a byl v nich raut s McFerrinem, ty bez rautu staly nejvic dost pres tri tisice.
Nestudenstka cena tohoto listku je 2200,-. Je to drsny, zatim nejdrazsi akce tu snad kdy byla.

0 xLajků:

4

Ale tak Ferrin tu taky nikdy nebyl. Je to borec. Mimochodem pripravte se, ze budete zpivat big_smile

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

5

Za ty prachy na něj nepudu, i kdyby už tady byl naposled. A zazpívám si doma sám wink

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

6

JJ, ta cena je fakt prasecina... Muze to byt dobry videt nazivo, ale nejak tenhle druh umeni moc nezeru

http://www.jpeg.cz/images/657_banner001.gif
basa: FENDER Deluxe Active Jazz Bass
aparát: 2x box Hocke 1x12" 300W (1x s hornou), Hartke HA3500
0 xLajků:

7

Chtěl jsem jít, Bobby je pro mě fakt osobnost, ale už jsem nechytl ty nejlevnejsi listky a davat za to dva litry pro me momentalne neni unosne...
Rikal jsem si, bud tam za 800,- byt aspon nekde v zadu anebo kdyz uz platit, tak aspon sedet pred podiem... (coz by ale vyslo na 3500)

Kazdopadne doufam, ze az tu priste bude, tak uz nebudu zadluzeny student wink

Kdyby tam nekdo sel, tak sem napiste nejake dojmy... rad si poslechnu.

PS: Dante, verim, ze ty listky udas... ale kdyby preci jen ne a sel bys s cenou dolu, tak dej vedet smile

live: Fender Deluxe Active Jazz Bass MIM, Aguilar GS 112, Ampeg PF-350, Mono M80
home: M-Audio Fast Track, M-Audio Oxygen 49, Cubase 5
0 xLajků:

8

Ja myslim, ze jo. Ono je to vyprodane a myslim, ze zajem je vetsi nez kapacita.

Ty za 800 jsou priserne vzadu a jeste na stojaka a nakonec zmizely snad nekdy jeste pred Vanocema. Zbytek od patnacti set vys, taky jsem chtel radsi usetrit, ale nestih jsem a McFerrina jsem si nechtel nechat ujit. Ja myslim, ze tu jeste nekdy bude...ale kdo vi. Kazdopadne, Kongresak je vzdycky drahej. I Paco de Lucia tam byl okolo dvou tisic. Holt po rekonstrukci 6. akusticky nejlepsi sal na svete si to necha zaplatit.

0 xLajků:

9

Dante napsal:

6. akusticky nejlepsi sal na svete si to necha zaplatit.

to se taky měří???

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

10

náhodou cena mi přijde naprosto odpovídající...jen ať ty vstupenky lezou nahoru - tak to má bejt.

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

11

Jenich napsal:

náhodou cena mi přijde naprosto odpovídající...jen ať ty vstupenky lezou nahoru - tak to má bejt

No třebas, ale je otázka kolik lidí bude ochotnejch za to ty prachy vysolit. Já, protože ve fildě dostanu 12000 čistýho, rozhodně ne. No a takových muzikantů bude myslím povícero...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

12

Je to vicemene vyprodano opakuju, jedinny zbejvaj ty za pet tisic

0 xLajků:

13

Ale jasně, Bobby je tu poprvé a je jeden z mála, kdo má takhle drahý vstupný. Přivez ho sem za rok a pude návštěvnost dolů. A čím víc bude takhle drahejch kapel, tím menší návštěvnost budou mít. Já za to ty prachy dávat nebudu, protože se musim setsakra otáčet (což mě teď se školou vlastně moc nejde a jsem pořád švorc), abych si vydělal alespoň trochu slušný peníze, takže je prostě nevyhodim za jedinej večer. A znám docela dost lidí, který na tom jsou podobně. A nejen muzikantů, ale třeba zdravotních sestřiček, všelijakých sociálních pečovatelů, který se starají o lidi, který nechce vlastní rodina ani vidět, knihovníků...... prostě lidí, jejichž služeb denně využívají stovky lidí, ale platit je nikdo nechce...

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

14

joko napsal:
Jenich napsal:

náhodou cena mi přijde naprosto odpovídající...jen ať ty vstupenky lezou nahoru - tak to má bejt

No třebas, ale je otázka kolik lidí bude ochotnejch za to ty prachy vysolit. Já, protože ve fildě dostanu 12000 čistýho, rozhodně ne. No a takových muzikantů bude myslím povícero...

vždyť dante psal, že je to prakticky vyprodaný, takže někdo za to zaplatil...

Doufám totiž, že se s tim i zvednou ceny tuzemských kapel, který jsou žalostně nízko...

0 xLajků:

15

Jenich napsal:

Doufám totiž, že se s tim i zvednou ceny tuzemských kapel,

O tom silně pochybuju, cenu určuje poptávka a že by zrovna tuzemské koncerty (obecně) nějak oplývaly bohatou návštěvností....moc kapel co vyprodává haly tu nemáme

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

16

No já myslim klubový kapely a ne - cenu tady (i všude jinde) neurčuje jen poptávka...cenu v našem případě sráží konkurence...jsou tu spousty kapel, který jezděj po klubech za 500 na benzín - to nejde. Stejně jako když někdo učí za 50 kč na hodinu (Dan už sem ale nechodí).

0 xLajků:

17 Naposledy upravil: Dante (04. 04. 2008 07.50:12)

Na druhou stranu tady bude treba zas ted Steve Smith s Vital Information v Agharte a to je zas za nejakych usmudlanych 200,-. Tu cenu McFerrina hodne skutecne dela ten kongresak a samo pak to obrovsky halo okolo toho vseho.

Jinak u v CR je to proste spatny. Lidi nechodej nikam, jsou hrozne liny. Nechodej na fotbal, nechodej do klubu...ale to sem plist nebudu, nebo se mi tu nabidka listku ztrati v hromade kritickych OT prispevku na ceskou naturu big_smile

0 xLajků:

18

česká nátura je česká nátura a má svý vady i klady, ale ty negativa vidim spíš u muzikantů - jsou to blbci smile)

když v pátek vyrazim do crossu, tak se mi nezdá, že lidi nikam nechoděj..je tam narváno k prasknutí...když vyrazim do Aera na nějákej zajímavej snímek, tak se mi nezdá, že lidi nikam nechoděj..je tam narváno k prasknutí....Fotbal nevim...já jsem nikdy nikdy vo takový hovadiny nezajímal, já jsem nebyl nikdy na nic zvědavej..vona přílišná zvědavost škodí.

0 xLajků:

19

Jenich napsal:

No já myslim klubový kapely a ne - cenu tady (i všude jinde) neurčuje jen poptávka...cenu v našem případě sráží konkurence...jsou tu spousty kapel, který jezděj po klubech za 500 na benzín - to nejde. Stejně jako když někdo učí za 50 kč na hodinu (Dan už sem ale nechodí).

Tak to ja sem prave ten tipek, kerej vam dava min vydelat. Hrajem zadaca (popr. za pivo). A lidi sou zhnuseny nasi hudbou, taxe pak nediv, ze na Tebe pak nechodej. (for) lol

0 xLajků:

20

Jenich napsal:

když v pátek vyrazim do crossu, tak se mi nezdá, že lidi nikam nechoděj..je tam narváno k prasknutí...když vyrazim do Aera na nějákej zajímavej snímek, tak se mi nezdá, že lidi nikam nechoděj..je tam narváno k prasknutí....Fotbal nevim...já jsem nikdy nikdy vo takový hovadiny nezajímal, já jsem nebyl nikdy na nic zvědavej..vona přílišná zvědavost škodí.

Hele vymaz si tu prahu z hlavy smile ver tomu ze lidi akorat chlastaji....prijed do Ostravy....krom stodolni tu chcipnul pes

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

21

stary zly?

nahodou treba tady v brne jsou lidi taky dost spolecensky-kulturni.
Napred na kulturu a pak se spolecne ozrat smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

22

fotbal sem netahejte ten stojí ještě víc za hovno než česká hudba :-D

česká hudba aspon kopíruje tu zahraniční a když to někdo dělá dobře tak je to fajn....ale fotbal to je výsměch ¨:D

jinak ta cena  co naplat Bobby není nula, tak co by si to nenandal krom toho je to dost "masově kulturní záležitost" ve svý podstatě bobby svým vystoupení potěší každýho od 5 do 99 let! tak proč ne? jak je vidět lidi to už vykoupili tak co....

s těma cenama na koncert jendo souhlasit nemůžu...podívej chinaski si řeknou za koncert ve velký aréně 300-400kč, wanastovky 500 a už myslím šly pověry že tour odložili právě kůli tomu že nebylo tolik prodanejch lístků....a ted mi řekni daj se pak menší český kapely přiblížit vůbec z dálky těmhle cenám???

chinaski TOP český pop scény(nesudmě co a jak hrajou ale jak se daj prodat) berou 3-4 kilča za obrovský tour kde musíš počítat daleko větší náklady (samozřejmě že taky nemaj výdělek 500 na hlavu za vystoupení to je jasný...sou tam sponzoři atd.)  ale ta cena v porovnání s ubohým punkfestem amaterskejch pidlikačů za 200,- je skoro směšná....

ted tady nechci vyvolávat jakoukoliv kecárnu nebo polemizovat o tom že český kapely sou nedoceněný finančně, je to nespravedlivý určitě i z hlediská kvality hudby je to samzřejmě převážený všechno na stranu sraček tipu divokej bill atd. ale to je prostě svět komerce...a s tím ani já ani ty nehnem :-D

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

23

Ja se musim pridat. Znam osobne jednu z nejpopularnejsich ceskejch kapel, kde musi bejt cena listku mensi, aby byl plnej dum. Zel jich je v kapele vic, nez 3, takze po rozdeleni jim toho moc nezbyva a prividelavaj si jako pekar, reznik atd. A to je smutny (Kabati to nejsou).

0 xLajků:

24

Hm, dva tácy za lupen, do sedmý řady je gut cena, já na to asi zanevřu, i když bych mu tam ňákou linku určitě rád přidal, zaspíval pozpátku třeba svý méno big_smile -> todle je úlet, hrál sem si s tim asi 3 h lol -> http://www.bobbymcferrin.com/dwbh_loader.html lol
Půjdu místo Boba asi na Celine Dion, do Saz ..ach..jo.. OuTů-Arény, tam chodím rád. Akustika je tam taky dobrá (jedna z nejlepších v poměru k velikosti haly - to sme na tom my se zkušebnou hůř big_smile )

Byl bych určitě zvědavej, jak budou reagovat stydlivý (mírně řečeno) češi na tento typ Bobbyho produkce ... různý snobové, který maj na dvě-tři podobný akce v měsíci smile

Nakousli jste tu účast lidí na akcích - je skutečně obecně velmi slabá - všude. Lidi radši sledujou seriály a realiyšou. Ale snad se blýská na lepší časy.... nemůžeme ale čekat, že za pakovejfesťák pak budou lidi dávat pětikilo jak za Wanastowky (P.B.Ch. .. čekal sem trochu lepší výkon a zvuk). Pokud už člověk vyleze, tak na něm se dá pořádně vydělat jedině na žrádle big_smile a pivu lol .... si vemte Rokáč(myslim ten, co byl ještě v Brodě, do Hradce sem nejel a ani nepojedu) 25 Kč za 0,4l ? A co občerstvení v Saz..O2areně ? To sou tak nehorázný svině, že se to nedá ani slušněji nazvat. Nejvíc mě na tom sere to, že člověk má sqělé tři možnosti - buď hlad, nebo vysol kilo za badžetu lol, nebo pašuj, přehazuj petku s čůčem přes plot ap lol Nemám už co bych dodal. Na muzice si zdaleka nevydělávaj muzikanti tolik co ostatní ... mimo posluchačů.

0 xLajků: