Téma: Fokus WS Rock
Chtěl bych si koupit basu "Fokus WS Rock" a tak bych se chtěl zeptat jestli tu s ní někdo nemáte nějaký zkušenosti že bych se poradil abych nekoupil špatně
Dík za odpovědi...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Fokus WS Rock
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych si koupit basu "Fokus WS Rock" a tak bych se chtěl zeptat jestli tu s ní někdo nemáte nějaký zkušenosti že bych se poradil abych nekoupil špatně
Dík za odpovědi...
no vidíš
já mám 4 Fokus WS model 39, má takovej vyšší cinkavější zvuk, původně měla nízkej dohmat, ale musel sem si ho zvýšit, protože trochu drnčela, není špatná, ale musíš si s nou vyhrát, to každopádně
my si rozumíme, že Burizku
Já ji mám. Za ty prachy je to skoro nejlepší, co můžeš udělat. Dozvuk to má výbornej, zvukově zase moc variabilní není, má typicky jeden nejlepší univerzální zvuk, na dobrou bednu pěkně středový, dohmatově se dá vyladit dobře. Na slap tam moc místa nezbývá, mezi krkovým snímačem a koncem krku jsou tak tři čísla, na slap nejsou ani snímače stavěný (dvakrát humbucker). S laděním nemám problém. Na prsty se mi hraje super, trsátko nepoužívám, na to se mě hraje blbě na každou. Korekce fungují dobře, jak treble tak bass, balance nepoužívám, nejlepší je stejné volume na obou snímačích, jinak to stojí za prd, ale někdo může mít jiný ucho. Volume nedoporučuju vytáčet úplně na max, pak je zvuk takový chemický.
Záleží co a jak hraješ. Pokud cheš slapovat, tak spíš doporučím Axlíkův MM, z fokusů se mi teď jako nejlepší jeví průchozí AXB, z pasivek Jazz Bass
Díky moc za rady
a Jenichu (hrochu) dík za přesměrování na tyhle stránky:)
Už jí mám objednanou od jednoho borce jen za 5000,-
konečně trochu pořádná basa a ne Jolana jantarbass:)
není zač..tak ať to hraje....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Fokus WS Rock