S1dewinder napsal:To člověk furt hejbe s těma páčkama, a furt to není vono, tak hejbe hejbe... už nedělám nic jinýho, než že hejbu
Hele,mám to úplně stejně
po každý písni s tím hejbu,říkám si jo,neslyším moc hezký středy,tak přidávám třeba nižší i vyšší středy (teď to říkám teda hodně laicky
),furt se s tím nastavuju,ale nic z toho. Zvukově to bylo třeba fakt hezký,ale furt tomu něco chybělo na určitejch frekvencích. A to jsem si říkal,že ten basák přede mnou to přeháněl s nastavením - měl tu křivku těsně na horním okraji a to ještě hrál trsátkem - no,pak jsem s tím kroutil já a ta křivka byla pak skoro stejně jako ji měl on 
davidak napsal:jakože moc? málo?
Prostě málo.. i s tou mega bednou to bylo málo.. jakmile jsem přidal na zesáku (škoda,že si nepamatuju,jakej typ to byl,něco sem popsal výše) víc gainu nebo volume,tak už to bylo přebuzený (a to jsem byl nastavenej lehce za polovinou,s gainem i volume). Možná to bylo pódiem (stál jsem jakoby na stupínku,třeba by to bylo na úplně rovný zemi jiný),možná natočení tý bedny bylo spíš ven než na mě.. nevím,já prostě na hlavu+box nejsem,připadá mi,že ten zvuk je tlakově rozplizlej do stran,neumím nastavovat grafický ekvalizéry,boxu bych si musel narvat všechny typy repra,aby mi to hrálo hezky nebo já nevím
Asi jsem dost zvyklý na "kapesnější" zvuk komba. Ještě štěstí,že jsem na tolik zesilovačů nehrál,tak třeba můžu čekat,že se něco změní