Re: Galerie pěkných kousků
mno nahodou cerna je ok
Černou bych si nikdy nekoupil. To už radši bílou, ale to už by taky muselo bejt.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 57 58 59 60 61 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
mno nahodou cerna je ok
Černou bych si nikdy nekoupil. To už radši bílou, ale to už by taky muselo bejt.
on jen projevil zbytky vkusu big_smile a musim mu dat za pravdu !!
diky
a barva,ktera uplne degraduje kazdej nastroj na uroven fokusky za 3k je....to nemuzu rict
Ticho vesnicane!!!!
Byl jsem u bratránka v lakovně na průmyslovou špionáž a ukazoval mi největší hrubost perletě - vypadalo to trochu jako slídové cini minis Takovou metalízu bych na base teda snesl
Ale na precisionu se mi to moc nelíbí. Možná kdyby to bylo i na hlavě tak jo
ukazoval mi největší hrubost perletě - vypadalo to trochu jako slídové cini minis
Něco jako tohle?
barva,ktera uplne degraduje kazdej nastroj na uroven fokusky za 3k
Tento výplod jen poukazuje na to, že o Fokuskách, potažmo i o jiných, tzv. levných nástrojích, víš úplné h....o, včetně těch za 3k......
Omluva za OT
Tento výplod jen poukazuje na to, že o Fokuskách, potažmo i o jiných, tzv. levných nástrojích, víš úplné h....o, včetně těch za 3k......
tento výplod poukazuje na to,že nemáš naprosto žádnej nadhled,ale to už k tobě tady tak nějak patří
btw. fokus sem měl,má ho doposud zde jeden člověk a nemůžu říct na tu basu za ten peníz nic špatnýho
nemůžu říct na tu basu za ten peníz nic špatnýho
Já jsem šel dokonce tak daleko, že na Fokus (alespoň ten můj) říkám vše dobrý
Pokud jde o "nadhled", snad je dobré si ujasnit ten pojem ......??? Zhruba tak??
Něco jako tohle?
Jo, to je pořádná metla
Aidamos napsal:Něco jako tohle?
Jo, to je pořádná metla
Tak přihodíme
To sú farby akurát tak pre Prince-a
Já Ti dám Prince až Ti z toho bude špatně Tumáš, tumáš!
P.S.: Teda tu růžovou bych nezkous ani já. Zlatou klidně. Ale modrá je opět dobrá.
Erný Jeball je na cirkusové barvičky asi trochu ujetej Ale s hlavou v barvě jak to pár kousků má si umím představit že bych to na sebe pověsil
Dýchá z toho taková pohoda 80´s
A sakra, a to mě něco podobného čeká
A sakra, a to mě něco podobného čeká
no aspoň budeš veselej a nebudou depky
mě tyhle barvy berou, ale sou to přesně ty barvy, který se ti okoukaj...a pak najednou zjistíš, že chceš klasiku
A ta růžová je fakt super
neKvalita telefonní ale Olp bylo taky dost veselé (a hlavně teda modré a ne zelené)
Tak přihodíme
mamiiiii !!! a mne se posmivaj za nenapadnou dopravni zlutou...
Tak přihodíme big_smile
bleju ...to sem nepatří,to je o vlákno vedle
bleju(už by se sem měl dodělat ten blející smajl kua)
Když jsi šikovný pionýr, tak jde i blicí smajlík
Když jsi šikovný pionýr, tak jde i blicí smajlík
su učenlivej pionýr?
nemuzu si pomoct...pokud bude za tech 9,7k (thomann pise 16-17k) tak teda nevim jestli se dokazu udrzet...
Kubš: ee, to se mi sem nehodí Připadá mi jak držka, která žere krk
to víš nacisti sou ostřejší než fašisti
Výrobce je http://www.benaventeguitars.com/
ugly ugly...
Což mi připomíná jednu pěknou u které nechápu jak je ten krk chytlej.
Asi je to tato?
http://www.alembic.com/prod/epic.html
Ale kam až ten krk přesně vede, jsem taky nenašel. Ale asi to bude jen vlepené takto:
http://img526.imageshack.us/img526/2039/s7300206.jpg
nemuzu si pomoct...pokud bude za tech 9,7k (thomann pise 16-17k) tak teda nevim jestli se dokazu udrzet...
no někde jsem četl že je to made in Indonesia docela nemile mě to překvapilo ...
ugly ugly...
Jako ten vintage vortex ujde!
no někde jsem četl že je to made in Indonesia docela nemile mě to překvapilo
Proč? Jestli tam dorazila výroba sitarů, tak basu taky zvládnou
made in Indonesia docela nemile mě to překvapilo ...
tak tam dělaj i Lakland Skyline....toho bych se nebál
Proč? Jestli tam dorazila výroba sitarů, tak basu taky zvládnou
neříkám že tam nezvládnou udělat basu nebo dokonce dobrou basu, jenom mě to překvapilo protože jsem měl spojenou MII s nižšíma produktovejma řadama, a nemile protože moje je korea a tahle vypadá sakra dobře
a nemile protože moje je korea a tahle vypadá sakra dobře
no u Lakland SKyline žádnej rozdíl vybíravý amíci nenašli...když vezmu v potaz co psal joko o ATK200..tak mi vychází že ta indonesie nebude vůbec zlo!
To ATK je z Číny. Mně je podezřelý všechno co je z Číny, ale ta basa hraje.
aha měl sem za to že to je taky indonézska....ale vypadá to že čína se už vzchopila (Skvér CV, ty nový Fender modern...)
ne galeria, ale nějaké to počtení - interview s Mikem Lullem
http://www.notreble.com/buzz/2011/12/15 … mike-lull/
I play 80% of the time is my P4, one of my P-basses
nemám rád mika lulla!!!
Asi něco jako... Stagg, ne?
jojo
Áďa napsal:
jojo
no přesně - ta hlava
nene,podle tý hlavy je to jasná kopie baskytary Steiner!!
http://drabekmusic.cz/index.php?route=p … duct_id=78
nene,podle tý hlavy je to jasná kopie baskytary Steiner!!
no přesně - ta hlava
vámv tom brně moc chlorujou vodu ne (což u nás nehrozí pač veolie nas oškubává i na tom chloru)
Mně tyhle hlavy nevaděj....ale já sem asi fakt retard:D
jasná kopie baskytary Steiner!!
aha tak odtud vítr vane
vámv tom brně moc chlorujou vodu ne big_smile
no čoveče v chlóru bych problém neviděl - spíš ve vodním kameni... tvrdne mi mozek a játra
Nemožem si pomoct
a najvačšia srdcovka
ty hlavy kua to hrozně degradujou...jinak krásný stroje
mne tie hlavy prijdu viac sexy ako napr sadowsky pre mna hnusne su napr alleva copollo,podobnu robí aj AVguitar na tom modele pre Turnera
hlavy sou bolístka - je fakt že ta nejhloupější od fendera je fakt sexy...nejhloupější protože je zbytečně těžká
je fakt že ta nejhloupější od fendera je fakt sexy...nejhloupější protože je zbytečně těžká wink
jojo,to je pravda,ovšem esteticky...ale však to znáte,to nejlepší už udělal Leo a zbytek už jen kopíruje
basy Thor Steinar?
basy Thor Steinar?
ty voee
basy Thor Steinar
ty by měly 4 krky do stran větrnýho mlýnu ne? a hlavy samozřejmě do pravýho úhlu ke krku...
el BassTardo napsal:basy Thor Steinar
ty by měly 4 krky do stran větrnýho mlýnu ne? a hlavy samozřejmě do pravýho úhlu ke krku...
To je moc přímočarý to chce nějakou chytrou schovávačku.
Heh kdysi jsem si od nich chtěl koupit mikinu...když ona byla fakt pěkná
a neprovokující. Ale nechtěl jsem aby měli někteří blbý kecy.
IMHO jedna z těch nej co jsem v poslední době viděl
Duesenberg je špica firma ... když jsem si chtěl koupit dutou kytaru, ouplně sem slintal ... nad starplayerem a podobnejma ... hraje to fakt úžasně ... ty basy asi nebudou horší, co ...
pekna, to je podobná koncepce jako Airline od http://www.eastwoodguitars.com/
Keď ten Duesenberg uvidí M3, tak predá aj obličku len aby ho dostal
Snad má na chvíli gas vyklidněný
Keď ten Duesenberg uvidí M3, tak predá aj obličku len aby ho dostal big_smile
co je oblicka??
ja uz na to koukal tusim ze to maj ve stocku na thomannovi ale je to drahy a bude to padat na hlavu asi
Snad má na chvíli gas vyklidněný smile
mno nevim ..panovi na kopii ricka uz sem odepsal ale asi nekoupim
nelibi se mi ta barva ...ale mozna bych vymenil idyz envim za co..
51 s jeho doplatkem... ale 51 je tak pekne zluta
pekna, to je podobná koncepce jako Airline od
Fuckin´ HELL! Ta je božííí!!!
jj, status bych si dal říct, ale asi čéče bezhlavý, když už.
Jinak krásně vyřešená hlava, žádné H zalomené za roh...
ten Status je krásnej!!!
UR potešil si moje uslzené oko
status bych si dal říct, ale asi čéče bezhlavý, když už.
presne tak
spider napsal:
status bych si dal říct, ale asi čéče bezhlavý, když už.
presne tak
konecne rozumny slova
Tak tuhle arii 1000 jsem kdysi vlastnil
Tak jsem si pořídil k "Šíhnece" pětistrunou kamarádku. Měl jsem z toho trochu strach, páč pětistruný ATK se u nás nedá sehnat, jelikož 5-tek se moc nedělalo a k sehnábí bylo jen jedno bazarové na slovensku.
A aniž bych jí zkusil (hrál jsem jen na 4-struný ATK), tak jsme se domluvili s pánem, že mi jí pošle.
Včera došla,...a basička je naprosto ve 100% stavu.Jen jsem jí pošteloval podle sebe, vyfotil a už na ní drnám.
Podle mě je to pěknej kousek.
S tím fajnovým kufrem mě vyšla na 13000,-
Tak tuhle arii 1000 jsem kdysi vlastnil
Nie je ti za ňou smutno? Mne by bolo veľa,veľa
k sehnábí bylo jen jedno bazarové na slovensku
Aký je to ročník? toto isté mal otec pred cca 11 rokmi...
Matej napsal:k sehnábí bylo jen jedno bazarové na slovensku
Aký je to ročník? toto isté mal otec pred cca 11 rokmi...
....to nevím,..nikde jsem nevyčetl jak je stará. Ale moc na ní hráno nebylo,...co jsem podrobně studoval.
Jak s ní byl tenkrát tvůj otec spokojenej?...a měl 5-ti strunou?...těch se totiž moc nevyrobilo a proto není moc k sehnání.
Já už měl bas poměrně dost,...i pětky, ale časem šla každá basička krom "Šíhenky" dál do světa.ATK mi asi nějakou chvíli doma vydrží,...hraje fajn.Slušnej agresivní kulatej a čitelnej zvuk, všude dost místa a hmatník prostornej,...na mé slapové pikle to bude to, co jsem si představoval a očekával.
Tak jsem si pořídil k "Šíhnece" pětistrunou kamarádku
Nádhera, konečně něco v galerii pěkných kousků co se nezvrtlo do galerie jiných nástrojů
ATK mi asi nějakou chvíli doma vydrží,
Až nějaká ta chvíle přejde, tak se hlasím do fronty jako kupce
Gratuluji vypadá hodně dobře. Pěkný fotky
Matej trochu OT ale nedá mi to abych se neoptal jak jsi spokojený se zvukem Yamaha Attitude,ptám se proto že ji vlastní kamoš ,Milan Hanák,dělal na ni předváděčky tak ji dostal za super cenu, a došli jsme ke zjištění že tato basa hraje dobře jen spolu s ampegem,máš jiné zkušenosti?
Matej: rok výroby by mel jit zjistit podle seriovýho čísla - první dvě čísla za písmenkem by měl být rok výroby. Písmenko zkratka země původu. Jinak pěknej kousek ATK se mi líbí...mám sice radši tamvé basy ale ATK vypadá i ve svetlé variante suprově.
Matej trochu OT ale nedá mi to abych se neoptal jak jsi spokojený se zvukem Yamaha Attitude,ptám se proto že ji vlastní kamoš ,Milan Hanák,dělal na ni předváděčky tak ji dostal za super cenu, a došli jsme ke zjištění že tato basa hraje dobře jen spolu s ampegem,máš jiné zkušenosti?
...a kterou má?,...jsou myslím tři varianty,...já mám Custom. A pak, já jí mám trochu předělanou (p.Jurkovičem)-snímač u kobyly navíc a jiná elektrika. A pak taky si myslím, že když basa hraje, tak na každej aparát. Co se týče té mojí, tak z toho leze neskutečná pára,...to je důvod, proč jí mám už myslím tak 15 let. Je to takový moje specifikum-agresivní zvuk basy.Všechno krásně čitelný a na živo "zvuk buldozeru",...mám jí podlazenou a stále zatraceně velikej drive.
Jak hrála v nějaké originál podobě už si nepamatuju,...já jsem si jí tenkrát-s tím Jurkovičem předělal trochu ke svým představám zvuku.
hen ten onu http://www.youtube.com/watch?v=hrIHEKgRjlo
Matej: rok výroby by mel jit zjistit podle seriovýho čísla - první dvě čísla za písmenkem by měl být rok výroby. Písmenko zkratka země původu. Jinak pěknej kousek ATK se mi líbí...mám sice radši tamvé basy ale ATK vypadá i ve svetlé variante suprově.
...tak to vypadá na 08. Tmavé by se mi také zamlouvalo,...ale se světlým hmatníkem.
Ale já byl opravdu rád, že jsem sehnal vůbec tuhle,...a v tak krásném-v podstatě netknutém stavu.Jak už jsem psal,..těch 5-ti strunných ATK-áček se vyrobilo jen pár a výroba zkončila, takže dnes je z toho tak trochu "limitovanej" model.Sice jsou 3 internetové obchody kde ji u nás nabízejí,...ale vše jsem obvolal a dodavatel už tuto basu nedodává a obchodníci jí prý stáhnou i z nabídky-když jsem jim tedy vytýkal, že by něměli takto mystifikovat.Sháněl jsem jí všudemožně a je prostě u nás nesehnatelná-ani na inzerci (myslím tu 5-ti stunou verzi) nikdo neprodává, páč je to prostě dobrá basa.Trošku jsem nechápal,...že jí ten člověk co jsem jí nakonec sehnal-na slovensku, jí měl podle mě ne zrovna seštelovanou-jak prohnutí krku, tak oktávy na ny kobyle a jiné drobnosti,...ale já si celý roky basy šteluju sám přesně na "mou" ruku, takže to pro mě není problém.
hen ten onu http://www.youtube.com/watch?v=hrIHEKgRjlo
...tam to nepoznám co to je model,...ta moje má snímač ještě v těle pod tím plastovým deklem,...to má ta vyžší verze ještě vystouplejší-ale na to se hůře slapuje.Tahle vypadá, že to bude ten základní model.
proto že ji vlastní kamoš ,Milan Hanák
Ten z Titanicu? Skvělej basák...
fík napsal:Tak tuhle arii 1000 jsem kdysi vlastnil
Nie je ti za ňou smutno? Mne by bolo veľa,veľa
Není,byla hodně těžká a jak jsem psal v galerii aparátů kde je vyfocená s ampegem moc zvonila a já mám raději JB.
...tak to vypadá na 08.
Tak to máme stejně starý basy Já co bych chtěl, tak je to ATK 600
Matej napsal:...tak to vypadá na 08.
Tak to máme stejně starý basy
Já co bych chtěl, tak je to ATK 600
![]()
....v 5-ti strunný verzi by byla kráááásná.
pěkný kousky...zvláště ta běloba...
pěkný kousky...zvláště ta běloba...
...to jo,..vybral bych si.
Já co bych chtěl, tak je to ATK 600
Žes nic neřek, dyk jsem ji tady před rokem prodával.
Péčko: No jo, jenže od chtěl do "mít prachy" je u mně docela dlouhá cesta
http://www.bassdirect.co.uk/bass_guitar … Burst.html
co si o myslite o tehle krasavici? To musi byt docela peklo na prsty
co si o myslite o tehle krasavici? To musi byt docela peklo na prsty
A co teprve pětka nebo šestka!
Myslím si, že je pěkně hnusná
A co teprve pětka nebo šestka!
Pánkáči mlčí a šoupou nohama!
nee,pankáči na to chčijou
kamos hraje na Dingwall kopii a prej se na tom hmatniku da zorientovat docela rychle http://www.quantiminoris.cz/cerstvy-prirustek.a33.html
chlapci z QM mu ji nechali prej udelat a pak ho postavili pred hotovou vec... prej nevedel jestli se ma smat nebo brecet kdyz ji prvne videl
Stránky Předchozí 1 … 57 58 59 60 61 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků