1

Téma: Čerstvé pomeranče - Nové boxy od Orange

Čau lidi,
viděli už jste nové bedny od Orange? Mají koncepci s reproduktory za sebou, takže 2x12'' se tváří jako 1x12'' atd... Mám pro Orange docela slabost, kdyby měli tyhle bedny už začátkem roku, asi mám teď oranžovou bednu... Musí to být docela masakr, přijít s takovým drobečkem a pak s tím zbořit sál;-) Co na ně říkáte?

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

2

Re: Čerstvé pomeranče - Nové boxy od Orange

Něco jsem o nich četl na Talkbassu. Ty nové vypadají fakt zajímavě... Hledal jsem, a v UK mají třeba SP212 za 520 liber, takže asi 15500 korun. Že bych prodal Markbasse? big_smile

Pro Orange má slabost skoro každý (hlavně teda kytaristi, aspoň co vím), já taky smile Docela rád bych si nějaký vyzkoušel, ale u nás to fakt nejde... Možná na Muzice budou něco mít, minule tam cosi od Orange bylo...

0 xLajků:

3

hmm no teda oranzaka sem chtel taky este nez sem objevil marecka..
hehe a este sem taky hral na oranzovyho rolanda cube.. a dodnedka ja mam kytarovyho i basovyho big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: m3 (21. 07. 2009 19.11:42)

jenom teda panove nechapu proc je to 8 ohm kdyz to ma bejt maly a kompaktni tak by se dalo predpokladat ze by mela bejt i stand alon verze.. 

ale az budu mit zbytecne moc penez tak o tom zacnu uvazivat a este k tomu ten malej plechovej hybridni apec.. ten by taky nemusel bejt nejak brutalne drahej..
a vypadalo by to krasne vintage big_smile

idyz porad mne neopustila varianta strelim aktualni sestavu a koupit marka CMD112a k tomu NY 112box ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5 Naposledy upravil: Štěpán Axman (21. 07. 2009 20.15:08)

m3 napsal:

idyz porad mne neopustila varianta strelim aktualni sestavu a koupit marka CMD112a k tomu NY 112box ..

No jeje, 12" jsou totiz na basu to nejlepsi, ty stredy a tu medovou ale  pevnou konkretnost v basech z niceho jinyho nedostanes smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

6

Axlík napsal:

No jeje, 12" jsou totiz na basu to nejlepsi, ty stredy a tu medovou ale  pevnou konkretnost v basech z niceho jinyho nedostanes

...nebo rychlé 15" s malým zdvihem membrány a tuhým závěsem. A propos, proč nedělají výrobci třeba 13,5"???

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

7

mistergo napsal:

...nebo rychlé 15" s malým zdvihem membrány a tuhým závěsem. A propos, proč nedělají výrobci třeba 13,5"???

A nebo si máte koupit pořádnou 410/610/810 od Ampega a nemusíte řešit že ta a ta bedna s těmi a těmi repráky nějakou část spektra postrádá... Kvalita není o rozměru reproduktorů, ale o konstrukci bedny.

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků:

8

kopyto napsal:

Kvalita není o rozměru reproduktorů, ale o konstrukci bedny.

éé. Hrají reproduktory, ne bedna. A průměr membrány je určující pro to, co reproduktor zvládne zahrát (úměrnost větší plocha - lepší basy, pokud vím, platí pořád).

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

9

mistergo napsal:

éé. Hrají reproduktory, ne bedna. A průměr membrány je určující pro to, co reproduktor zvládne zahrát (úměrnost větší plocha - lepší basy, pokud vím, platí pořád).

Nemáš pravdu, hraje především bedna. Samozřejmě předpokládám, že jsou v ní kvalitní měniče...

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

10

s dovolenim pozmenim sice vtipny, nicmene pro hledajici ne prilis jasny titulek

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

11

kopyto napsal:

Mají koncepci s reproduktory za sebou

sože? so řikal?

This song is about a bunny rabbit. If you dont like bunny rabbits then fuck you.
-Daron Malakian
0 xLajků:

12

S1dewinder napsal:

sože? so řikal?

http://www.repromania.net/teorie/rozdel … vucnic.php - část "Isobarická ozvučnice"

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

13

http://www.gear-vault.com/orange-bass-c … iled-namm/

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

14

S1dewinder napsal:

sože? so řikal?

řikhal žhe she tho dhává zha sebhe bháne

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: DalajVladan (22. 07. 2009 12.01:47)

A Co To SnÍŽenÍ Citlivosti? Jeden By Myslel, Ze To NenÍ Ku ProspĚchu

edit: sákryš, tady nejde psát smrťovou řečí sad(

Fender American Deluxe Jazz Bass '08
Empress Compressor -> Boss LS-2 Line Selector (-> Zoom B3) -> Fishman Platinum Pro EQ -> Markbass F 500 -> 2x Markbass Traveler 121H
0 xLajků:

16

DalajVladan napsal:

A Co To SnÍŽenÍ Citlivosti? Jeden By Myslel, Ze To NenÍ Ku ProspĚchu

Jasně, je to něco za něco. Ale IMO je to vykompenzováno větším "tlakem" v basech, který tyhle boxy mívají...

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

17

kopyto napsal:

Nemáš pravdu, hraje především bedna. Samozřejmě předpokládám, že jsou v ní kvalitní měniče...

Bedna a reproduktor tvoří dohromady akustický obvod - tzn. jsou ve vzájemné interakci, ale vzduchem pohybuje z drtivé většiny membrána reproduktoru, tak jsem to myslel. Rozhodně ale nesdílím přesvědčení, že Ampeg bedny 410/610/810 jsou lékem na chronické hledání zvuku, ani široké frekvenční charakteristiky... smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

18

mistergo napsal:

Rozhodně ale nesdílím přesvědčení, že Ampeg bedny 410/610/810 jsou lékem na chronické hledání zvuku, ani široké frekvenční charakteristiky... smile

Je tady spousta topiců, ve kterých se dlouze laboruje a hledá zvuk různých Avatarů, Aquilarů, Edenů a nevím čeho ještě, majitelům v nich "něco" chybí. Tohle se mi nikdy s 410/610/810 Ampeg nikdy nestalo - ty bedny prostě mají všechno. Pro mě jsou to nejlepší bedny, ještě možná spolu s Trace Elliot - ale to už je docela dlouho, co jsem na něj hrál, tak nevím do jaké míry je to nostalgie:-)

Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
0 xLajků:

19

kopyto napsal:

Je tady spousta topiců, ve kterých se dlouze laboruje a hledá zvuk různých Avatarů, Aquilarů, Edenů a nevím čeho ještě, majitelům v nich "něco" chybí.

No jo ale to nebude těma bednama smile

0 xLajků:

20

B.A.S.O.X napsal:

No jo ale to nebude těma bednama

Zásah!!! big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

21

kopyto napsal:
mistergo napsal:

Rozhodně ale nesdílím přesvědčení, že Ampeg bedny 410/610/810 jsou lékem na chronické hledání zvuku, ani široké frekvenční charakteristiky... smile

Je tady spousta topiců, ve kterých se dlouze laboruje a hledá zvuk různých Avatarů, Aquilarů, Edenů a nevím čeho ještě, majitelům v nich "něco" chybí. Tohle se mi nikdy s 410/610/810 Ampeg nikdy nestalo - ty bedny prostě mají všechno. Pro mě jsou to nejlepší bedny, ještě možná spolu s Trace Elliot - ale to už je docela dlouho, co jsem na něj hrál, tak nevím do jaké míry je to nostalgie:-)

Tady bohužel musím nesouhlasit...o 8x10 nebudeme mluvit, sám já občas použiju....ALE 6x10 od Ampega je fakt zprdele bedna, je mi líto, že to musím říct, protože tuhle značku miluju, ale zkoušel jsem jí na x koncertech a ta bedna prostě nehraje, okamžitě se přebudí...je to divný...

Warwick Streamer JazzMan 5str, Ibanez SR1305 5str, Mesa/Boogie M9 Carbine amp, Ampeg SVT410 box, Ampeg SVT15 box, Ampeg SVT810 box, BBE 382 Sonic Maximizer, Korg DTR2000 tuner, Sennheiser ew D1 CL digital wireless
0 xLajků:

22

kopyto napsal:

Pro mě jsou to nejlepší bedny, ještě možná spolu s Trace Elliot - ale to už je docela dlouho, co jsem na něj hrál, tak nevím do jaké míry je to nostalgie:-)

Na Ampeg lednice jsem snad nikdy nehrál, ale obecně lednice nemusím. Je to sice hukot, přece jen ta výsledná citlivost je obrovská, ale Hellborg jednou argumentoval proti těmto bednám tak, že hodně jednotlivých zdrojů zvuku způsobí takové zastření a menší konkrétnost(ne že by to huhlalo, ale je to takovéá zvuková plocha. Já bych s ním souhlasil - a taky mám rád prostě zvuk naprděné 15"(jednou se nad tím rozplýval i Ivo a ten má TE:) ), ale třeba takovej metal, tam je lednice asi fajn. smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

23

teď už tu asi dva dny cvičim rokenrolový klasiky- Berry, Presley a tak, hraju v pokoji přes tu edení patnáctku a to je prostě nádhera, ta jakoby pro tuhle muziku byla stvořená, ještě když do toho pustim trošku naprdnutej jazzbass, tak to je jak když teče med ze sklenice smile takže ono dycky záleží na co to je, třeba nějakýho Fieldyho bych přes to neprohnal.

0 xLajků:

24

No Oranžáda to je paráda. Tu placatou 410ku bych si klidně na Trace postavil smile

0 xLajků:

25

kopyto napsal:

Je tady spousta topiců, ve kterých se dlouze laboruje a hledá zvuk různých Avatarů, Aquilarů, Edenů a nevím čeho ještě, majitelům v nich "něco" chybí. Tohle se mi nikdy s 410/610/810 Ampeg nikdy nestalo - ty bedny prostě mají všechno

To me zase u ampegackych beden toho chybi docela dost..... Muzes toto tvrdit aniz bys porovnal ty aguilary, edeny a avatary head to head s ampezem ? Na Ampeg vetsina z nas hrala...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

26

kopyto napsal:

http://www.repromania.net/teorie/rozdel … vucnic.php - část "Isobarická ozvučnice"

Zajímavé... člověk se pořád učí. Nikdy by mě nenapadlo, že je něco takovýho možný smile

This song is about a bunny rabbit. If you dont like bunny rabbits then fuck you.
-Daron Malakian
0 xLajků:

27

kopyto napsal:

410/610/810 Ampeg nikdy nestalo - ty bedny prostě mají všechno. Pro mě jsou to nejlepší bedny, ještě možná spolu s Trace Elliot

spider napsal:

Muzes toto tvrdit aniz bys porovnal ty aguilary, edeny a avatary head to head s ampezem ? Na Ampeg vetsina z nas hrala...

jojo presne tak mne x-krat ta lednice nesedela .. parkrat mi to konvenovalo vetsinou 4x10 ale kdyz sem hral na celo lednici tak mi to prislo ze to dost huhle a jako kdyby na myho nasranyho travelera nekdo hodil deku a sednul si na to ..

taky dost zalezi na prostotoru podiu atd...

jinak k tomu jestli hraje bedna nebo repro ..tak vam povim ze asi nejpeknejsi zvuk sem vyloudil ze staryho 18kovyho crescenda v otevreny bedne .. resp pekne to hralo i bez ni.. proste plnej sound ale kristalove ciste zadny huceni bedny. big_smile  ..
ale je to cely dost subjektivni zejo..

kazdej ma ten ideal toho co chce slyset nekde jinde..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

28

hele u thomana uz to majio a ty ceny sou docela dost user friendly..
i ty jejich nova hybridni hlavicka je sexy.. wink 

nojo zvuk je na nic nasleduj image big_smile ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

29

musím spíš souhlasit s kopytem....ampeg ano, je to dobrý, prostě maj náký kouzlo který do kapely sedne ale zas to má hodně svýho zvuku, jenže co nemá...takovej Eden má dalekov víc vlivu z boxu na zvuk
a opravdu spíš hraje konstrukce bedny než repra....protože ono by většina těch světoznámejch výrobců znělo hodně stejně když si tam cpou stejný Eminence repra...a ooops nezněj....krom toho vyndejte reprák a zahrajte si na něj....to je panečku charakter big_smile

jinak to s tou lednicí....to je hodně mimo big_smile lednice je nepřekonatelná na cokoliv, prostě to hraje neskutečně, máš všechno.....bohužel i potřebu velkýho auta big_smile
Hellborg je možná výtečnej, player, možná má výtečnej zvuk, ale k čemu to - svět nezměnil....udělal apec za neskutečný love s úžasnou technologií, kterej nakonec skončil v podstatě ve výprodeji big_smile je to fajn ale za 5 let si na něj možná nikdo nevzpomene....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

30

To je pravda. Co je ale potom tim tajnym a unikátním knowhow? Matroš beden, přesnej tvar bassrefexu, objem, koberec, výztuhy? Protože jinak by i ten Behrouš udělal bednu alá EBS, pokud by použil fajnový repra..

0 xLajků:

31

tipuju že to bude výzkum big_smile behrouš by asi nemohl uplně natvrdo okopčit design pač by to mohl být autorskej zločin proti patentu, možná další věc je že každej výrobce má u eminence svoje repra (což ale může bejt kec když někteří výrobci místo "svýho" repráku rovnou doporučej konkrétní model eminence jako replacement )

0 xLajků:

32

když už je řeč o Behringeru, tak do svejch boxů nepoužívá eminence, ale nějaký repráky Bugera, což bude asi totální low-end, aspoň podle toho, jak to hraje...

0 xLajků:

33

Kubš napsal:

a opravdu spíš hraje konstrukce bedny než repra....protože ono by většina těch světoznámejch výrobců znělo hodně stejně když si tam cpou stejný Eminence repra...a ooops nezněj

Podle mě je to spíš tak, jak píšeš dál. Každá firma má určitě trochu jiné požadavky na parametry reproduktorů, takže nebude Eminence jako Eminence.
A box a reproduktor jsou společný akustický obvod, takže je dost težký určit, co má větší vliv na výsledný zvuk. smile Asi jako určit, jestli je u přesýpacích hodin důležitejší ta horní nebo ta spodní baňka. big_smile

Kubš napsal:

lednice je nepřekonatelná na cokoliv, prostě to hraje neskutečně, máš všechno

To je z nějaké reklamní brožury??

davidak napsal:

Co je ale potom tim tajnym a unikátním knowhow? Matroš beden, přesnej tvar bassrefexu, objem, koberec, výztuhy? Protože jinak by i ten Behrouš udělal bednu alá EBS, pokud by použil fajnový repra..

Při konstrukci je celá řada kompromisních "rozcestí", kde si musíš vybrat, co chceš. Co se týče zvuku, tak, podle mého názoru, firmy nejvíc těží z toho, že si můžou nechat vyrobit reproduktory na míru, takže mohou mít už na začátku jasnou koncepci, co chtějí vyrobit. Otázka je ale, co chtít vyrobit, protože konečné hodnocení zvuku je subjektivní. Ideální bednu pro všechny nikdo postavit nedokáže.
Proto taky aparáty různých značek hrají trochu jinak.
IMHO nejdůležitější je ta prvotní myšlenka a nápad, co chci postavit a potom cenová politika, která to ohraničí nějakými mantinely.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

34

mistergo napsal:

To je z nějaké reklamní brožury??

to je z měsíční osobní zkušenosti...měsíc je dost dlouho na to aby člověk zjistil jestli bedna jo nebo ne big_smile

0 xLajků:

35

mistergo napsal:

A box a reproduktor jsou společný akustický obvod, takže je dost težký určit, co má větší vliv na výsledný zvuk.  Asi jako určit, jestli je u přesýpacích hodin důležitejší ta horní nebo ta spodní baňka.

to je právě dost zvláštní....vem si že opravdu HLF 410 od ampegu oravdu používá Beta 10 ...shit největší...a přesto to hraje velmi dobře...je to společný bedna + repro ale myslím že bedna ovlivní celkovej výsleek více big_smile

0 xLajků:

36

mistergo napsal:

takže nebude Eminence jako Eminence.

to je to co bych rád věděl pač opravdu z některejch reakcí firem na dotazy o náhradní reprák a následnej odkaz na konkrétní model eminence to dost pokulhává ta teorie custom repráků

0 xLajků:

37

Kubš napsal:

to je to co bych rád věděl pač opravdu z některejch reakcí firem na dotazy o náhradní reprák a následnej odkaz na konkrétní model eminence to dost pokulhává ta teorie custom repráků

To je fakt. Možností je několik. Buď na tyhle jednotlivý lidi ty firmy prostě serou(mám svý zkušenosti s Celestion) a řeknou jim, ať si dam dají Betu a nevotravujou. Nebo je možná ten reprák standartní řady fakt ekvivalentní, protože rozdíly v některých parametrech reproduktorů jsou z hlediska osazení konkrétní ozvučnice nepodstatné. To by ale ta bedna už měla mít trochu jiný zvuk.

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

38

Kubš napsal:

to je právě dost zvláštní....vem si že opravdu HLF 410 od ampegu oravdu používá Beta 10 ...shit největší...a přesto to hraje velmi dobře...je to společný bedna + repro ale myslím že bedna ovlivní celkovej výsleek více

Kdo ví. smile Je to fakt těžko posouditelné. Co změní zvuk víc?? Když reproduktoru zmenším rezonanční frekvenci o 8 Hz, nebo když bedně přidám 15 litrů objemu?? To je fakt nad moje síly. big_smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

39

no, to bych teda zrovna řek, že těch 15 litrů...ale nechci se pouštět na nějaký přílišný thin ice...
za mě: klíčová je konstrukce bedny...tuhost...pokud je kvalitně postavená bedna, pak i průměrný reprák bude hrát přijatelně. Viz třeba to 410HLF...

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

40

Vypadá to že trochu posilnili a dovybavili CR35ku smile
http://www.orangeamps.com/admin/downloa … Manual.pdf

0 xLajků:

41

Janec napsal:

CR35ku

Tu si musím zase jednou koupit, ale na doma je úžasná:)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

42

To to má jako vývod na reprák vpředu? v čem je to praktičtější? blééééh

0 xLajků:

43

v tom že to nemá panel vepředu :Dv ale jako Vox "na" vrchní ploše

0 xLajků:

44

Paparatzzi napsal:

Tu si musím zase jednou koupit, ale na doma je úžasná

Párkrát už jsem ji měl v košíku na eshopu, moc se mi líbí a když je tam i ta ladička . . .  Koupit třeba čtyři a postavit si z toho na pódiu 4x12" by mohl být dobrej experiment big_smile

0 xLajků:

45

Janec napsal:

a když je tam i ta ladička

Ona je někde schovaná? Měl sem ho cca týden a o žádné ladičce nevím:) Ale můžu potvrdit že hraje libově, takový nádherný středový zvuk hmmm:) Nádherně si rozuměl s jazz bassem :)A stojím si za tím že výkonově nakopal prdel 3 kombíčkům které měli cca 100w a stáli cca stejně:D

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

46

Paparatzzi napsal:

Ona je někde schovaná?

Nene, ta nová PIX50 ji má.

0 xLajků:

47

Janec napsal:

Nene, ta nová PIX50 ji má.

Jo ták xD Já to poněkud špatně pochopil:D:D

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

48 Naposledy upravil: m3 (18. 06. 2010 08.49:38)

tak sem dneska koukal ze v muzikeru maj tu iso 2*10 byl ste na ni nekdo juknout resp brnknout ?

mne se to hrozne libi nadruhou stranu si rikam ze takle mala bednicka bude hrozne zavisla na podiu a zvukovejch podminkach tam a asi spis tak postavit na zidly nez mit na zemi...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

49

zahraj a poreferuj, taky se mi libi a Davidak mi nechce prodat mesu big_smile big_smile  takova dvoudvanactka v male krabici....skus jak moc velka huhla to je ..

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

50

ja prave nemam nejak moc casu se nekde moc poflakovat a z vubec ne ne s basou.. big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

51

která to je? kolem jezdím skoro denně, tak bych se na to podíval, mě to zajímá.

--O-o-O--
Epi EB-3, YAMAHA Attitude Standard 5, Fokus-H MM, tele a SG.
so what, i'm still a rockstar...
0 xLajků:

52

Fye Vee napsal:

která to je?

takova oranzova smile

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

53

e.t. napsal:

Davidak mi nechce prodat mesu

dyť by chudák neměl přes co hrát, je to jeho jediná bedýnka pořádná smile

0 xLajků:

54

už to vidím, to je ta SP210.

--O-o-O--
0 xLajků:

55

davidak napsal:

dyť by chudák neměl přes co hrát

tak ja pockam az si poridi nejakou nobl bedynku a mesa mu nebude dost dobra, ju?
jo a anglani ty isobary zrovna moc neadorujou...

0 xLajků:

56

no, tak jsem se byl podívat v muzikeru na ten isobar. neměl jsem bohužel moc času, takže jenom tak zběžně, ale na první dojem to prostě HRAJE JAKO KRÁVA!

samozřejmě to není žádnej fén na nohavice, ale naprosto věřím tomu, že tohle se v kapele rozhodně neztratí. příští týden se tam chystám na nějakej větší test, maj tam ještě pár zajímavejch věcí, ale tohle mě rozhodně zaujalo.

--O-o-O--
0 xLajků:

57

Nedávnou jsem zkoušel isobar 2x12 a taky to hrálo jako kráva (a taky to tak vážilo) smile Na tu velikost mohutný spodky i hlasitost, jen trochu zahuhlaný. Ale taky jsem to zkoušel jen chvíli, takže by se to asi dalo poštelovat líp.

Hudba nie su preteky!
0 xLajků:

58 Naposledy upravil: m3 (01. 09. 2011 23.55:13)

Fye Vee napsal:

příští týden se tam chystám na nějakej větší test,

tak co zkousel si to este?

rysan napsal:

Na tu velikost mohutný spodky i hlasitost, jen trochu zahuhlaný.

muzu se zeptat s cim si to zkousel? 
a nevite jestli to maj v tom muzikeru este v krame? posledne sem to vubec nenasel v katalgu..ale kdyz sem jim psal rikali ze maj jeden na krame na smichove..

pripadne naky dalsi subjektivni postrehy smile ... porad mne ta bedna laka .. ikdyz asi bude hrat uplne jinak nez potrebuju a chci aby bedna hrala big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: